lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Fragrance Hotel - Ruby

10 Lorong 20 Geylang, Geylang, Singapur 398 730 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Łazienka Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Łazienka Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Łazienka Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnny Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Hotel z zewnątrz Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Wejście Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Recepcja Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Recepcja
Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Foyer Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Foyer Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Foyer Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Foyer Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Centrum Biznesowe Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Centrum Biznesowe Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Wnętrze hotelu Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Okolica Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Okolica Fragrance Hotel - Ruby Singapur - Okolica
Okolica: Geylang Liczba pokoi: 168
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

z 4626 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
6,8
Ocena pracowników
6,9
Warunki w hotelu/Czystość
7,0
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
5,6
Wszystkie recenzje (4626)
Sortuj według:
Michal B. Podróż z partnerem Poland, 11 listopada 2014
dwudniowy pobyt

lokalizacja blisko metra
7
Andrew G. Podróż z partnerem Australia, 9 czerwca 2014
Pobyt w hotelu polecam

Odleglosc do lotniska, niska cena
7,7
Na krutki pobyt polecam , Niska cena , Latwy dostep do lotniska I sklepow. Bardzo przyjemna obsluga.
Marcin D. Podróż z partnerem Poland, 17 lutego 2014
Tani hotel

miła obsługa i to wszystko
5
Z pozytywów właściwie tylko sympatyczna i sprawna obsługa. Pokoje mikroskopijne, hotel generalnie wymagający odświeżenia, ok. 10 minut spacerem do metra.
Michal S. Podróż z partnerem Poland, 27 czerwca 2013
Hotel tylko do spania, bliskosć metra

Bliskosc metra, duzo restauracji z lokalnym jedzeniem
7,3
Dobre miejsce wypadowe na Singapur z dobrym dostępem do lokalnych restauracji
Rafal K. Wycieczka w pojedynkę Poland, 21 marca 2012
Lokalizacja

Lokalizacja cena
6,3
za ta cene moze byc. maly pokoj ale loze wygodne. w pokoju czajnik, kawa, herbata. w poblizu hotelu duze tanich i dobrych miejsc gdzie mozna zjesc. hotel jest polozony w dzilnicy czerwonych latarni ale jest spokojnie i bezpiecznie. do stacji metra ok 10 minut. polecam lokalizacje z uwagi na koszty oraz wygode.
Pawel D. Podróż z partnerem Poland, 13 marca 2012
Omijajcie z daleka!

"Niedaleko" stacji
2,7
Hotel w którym trudno odpocząć i się wyspać. Zacznijmy od początku, o tym że hotel jest połozony w tzw. dzielnicy czerwonych latarni wiedzieliśmy, więc nie zdziwiło nas że w okolicy i pod hotelem głównie w nocy ale również w dzień jest dużo pań do towarzystwa i alfonsów. Pokoje małe, a do szaty zmieścisz 4 koszulki. Największym mankamentem tego hotelu jest to że słychać każdy hałas, rozmowę z korytarzu. O ile ściany i okna są szczelne to drzwi to porażka. Spędziliśmy tam 3 noce, podczas których m.in. wyprowadzała się chińska wycieczka, lub muzełmanka modliła się na podłodze na korytarzu, czy też wchodziły panienki do gości i spowrotem.
Informacje na temat życia nocnego: Jeśli jedziecie by się zabawić z prostytutkami to ten hotel jest w sam raz.
Volha S. Podróż z partnerem Belarus, 20 stycznia 2012
Bardzo małe pokoję

Dobra lokalizacja
6,7
blisko stacji mrt. bardzo małe pokoje. łazienka trochę zapleśniała. pokój w miarę czysty. są pojedyncze karaluchy ogólnie rzecz biorąc hotel na pobyt 1-2 dni. najlepiej zarezerwować pokój wcześniej przed planowana podróżą, ponieważ na miejscu jest drożej. mieliśmy też problem ze znalezieniem wolnego pokoju na dalszy pobyt, straciliśmy kilka godzin na poszukiwania. posiłki poza hotelem. w pobliżu bardzo dużo tanich knajp.
Informacje na temat hoteli: Obok Hotel Fragrace znajduje się trochę lepszy Hotel 81 Gold. Pokoje tez małe, ale czystsze i sprzątane codziennie. Karaluchy też były
Roza K. Podróż z partnerem Poland, 23 listopada 2011
Dogodna lokalizacja i czyste pokoje

czysto i blisko metra
7,3
Spędziliśmy w tym hotelu łącznie 3 noce. Hotel położony jest w dzielnicy Geylang niedaleko stacji metra, co ułatwia poruszanie się po Singapurze (zarówno do centrum - tylko 4 przystanki i na lotnisko). Pokoje są dość małe, ale są czyste i wyposażone w czajnik (jest też kawa/herbata i woda) oraz TV z sat. Łóżko jest duże i wygodne, śniadanie nie jest wliczone w cenę. W łazience są ręczniki oraz mydło w płynie. Obsługa dość neutralna, ale odpowiadano nam na wszystkie pytania. Nie było też problemu z przechowaniem bagażu po wymeldowaniu.
Informacje na temat zwiedzania: Polecam wycieczkę na East South Parkway (autobusem nr 197 niedaleko hotelu) - świetny teren rekreacyjny przy wybrzeżu. Można wypożyczyć rower, jest też piaszczysta plaża i stanowiska do zrobienia grilla. No i genialny widok na zatokę, w ktorej cumują wielkie tankowce i lądują samoloty.
Christine H. Podróż z partnerem Canada, 18 grudnia 2014
Nice hotel for short stay

location was good, cleanliness, purpose
7
We stayed at this hotel as a stopover place to sleep until our next flight. The staff were very helpful and the room served its purpose.
Sang T. Podróż z partnerem Malaysia, 18 grudnia 2014
Value for money

The room though small, it is well designed to give comfort. Most of all it was kept clean.
7,7
We stayed 2 nights in this hotel and found it comfortable. Most of the time we were out and only back in the evening to rest. The counter staff are friendly and helpful. It is valued for money. Although it is located at the red light area it did not bother us.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Fragrance Hotel - Ruby SingapurFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - ŁazienkaFragrance Hotel - Ruby Singapur - ŁazienkaFragrance Hotel - Ruby Singapur - ŁazienkaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - Pokój gościnnyFragrance Hotel - Ruby Singapur - Hotel z zewnątrzFragrance Hotel - Ruby Singapur - WejścieFragrance Hotel - Ruby Singapur - RecepcjaFragrance Hotel - Ruby Singapur - RecepcjaFragrance Hotel - Ruby Singapur - FoyerFragrance Hotel - Ruby Singapur - FoyerFragrance Hotel - Ruby Singapur - FoyerFragrance Hotel - Ruby Singapur - FoyerFragrance Hotel - Ruby Singapur - Centrum BiznesoweFragrance Hotel - Ruby Singapur - Centrum BiznesoweFragrance Hotel - Ruby Singapur - Wnętrze hoteluFragrance Hotel - Ruby Singapur - OkolicaFragrance Hotel - Ruby Singapur - OkolicaFragrance Hotel - Ruby Singapur - Okolica

Recenzje klientów - Fragrance Hotel - Ruby, Singapur

AS-AGWEB-3C05