Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malezja 50450

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

z 3547 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,5
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (3547)
Sortuj według:
Jaroslaw M. Podróże z partnerem Poland, 22 listopada 2015
Przestronne apartamenty, doskonała lokalizacja.

Przestronne apartamenty, doskonała lokalizacja, czysto
9,3
Czyste, przestronne, świetnie wyposażone apartamenty, dobre śniadanie a przede wszystkim świetna lokalizacja w samym centrum KL. Widok z okna ograniczony sąsiednimi wieżowcami.
Zgłoś tą recenzję
Rafaela K. Podróże z partnerem Poland, 3 stycznia 2013
lovely hotel and great location

great location, very spacious and clean studio
9
Studio deluxe King - bardzo przestronne, ergonomiczne i świetnie wyposażone, poza tym bardzo czyste. Czuliśmy się jak w domu. Nie mieliśmy w cenie śniadania, ale naprzeciwko hotelu jest sklep 7eleven, w którym można się zaopatrzyć w artykuły spożywcze. Kuchnia ma wszystko, co niezbędne: dużą lodówkę, czajnik elektryczny, toster, kuchenkę elektryczną, naczynia. Łazienka ma oddzielną wannę i prysznic, mogliśmy więc korzystać z łazienki jednocześnie. Świetne położenie hotelu - 10-15 minut pieszo do Petronas Twin Towers oraz do Menara KL Tower. Na rogu są ulicy liczne restauracje.
Informacje na temat zwiedzania: Hotel znajduje się pomiędzy Petronas Twin Towers i Menara KL Tower, łatwo i szybko można do nich dojść pieszo (10-15 min). Naprzeciwko hotelu jest sklep 7eleven, a 2 minuty pieszo od hotelu na Jalan P. Ramlee znajdują się liczne restauracje i knajpki otwarte do późna.
Zgłoś tą recenzję
Hui B. Podróże z partnerem Malaysia, 23 maja 2016
great hotel for stay at klcc
6,7
its is nice hotel for stay at klcc for shopping and traveling
Zgłoś tą recenzję
Nasyrah F. Podróże z partnerem Singapore, 23 maja 2016
Short Stay in KL
6,3
We had a wonderful 1 nite stay at Fraser Place. Upn checking in, we were given a free upgrade to a one bedroom apt. The apt was spacious and spotless. The bed and pillows were awesome. We had a truly rested night.
Zgłoś tą recenzję
Yun C. Podróże z partnerem Malaysia, 23 maja 2016
Very comfortable and spacious room. The most prefe
6
This time out of service for Hot Dip and sauna room lighting. Just to maintain it back to good condition. Then would back to prefect again. Thanks Fraser Place.
Zgłoś tą recenzję
Michele C. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 22 maja 2016
Short holiday with family's
5,3
1st time stay in Fraser Place Kuala Lumpur, the staff was nice and room spacious with two room, convenient walk to KLCC around 8-10 mins, around the hotel also have many food's, overall was good.
Zgłoś tą recenzję
Vence C. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 18 maja 2016
Great stayed
5
Great location, Bfast could b better. I prefer Fraser residence for Bfast. Internet also could go more faster, only 1mb Very slow compare to other hotel,
Zgłoś tą recenzję
Angelo C. Podróże z partnerem Philippines, 15 maja 2016
Best affordable 5 Star hotel
6,7
Complete in-room amenities including: ref, utensils, plates, oven, iron, shampoo, shower, bathtub, towels, bread toaster, coffee maker, sink, dishwasher with sponge, knife, fast wi-fi, etc. The list goes on...... Cons: Only 1 universal power socket. Must bring universal adaptor if you are using a different socket in your country.
Zgłoś tą recenzję
Don J. Podróże z partnerem India, 14 maja 2016
it was okay.
4,3
Airton wasn't quick enough. need to wait for the heater to heat the water first. the door to toilet was stuck and my partner couldn't closeven and open it by herself. for the price i had to pay, won't stay again in there
Zgłoś tą recenzję
Darin V. Podróże służbowe United States of America, 13 maja 2016
Businessman's hotel
6
Enjoy the location, amenities for either a long or short term stay. Rooms are spacious and well equipped. Check in took a while as there is only two receptionists.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BufetFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauracjaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BasenFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ŁazienkaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ŁazienkaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FoyerFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FoyerFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala konferencyjnaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MapaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FoyerFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KuchniaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - WyposażenieFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KuchniaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - OkolicaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - WidokFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SiłowniaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - OgródFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SiłowniaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - OkolicaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A07