Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Galaxy Macau Makau - Pokój gościnny Galaxy Macau Makau - Pokój gościnny Galaxy Macau Makau - Łazienka Galaxy Macau Makau - Łazienka Galaxy Macau Makau - Plaża Galaxy Macau Makau - Plaża Galaxy Macau Makau - Plaża Galaxy Macau Makau - Bufet Galaxy Macau Makau - Wnętrze hotelu Galaxy Macau Makau - Wnętrze hotelu Galaxy Macau Makau - Apartament Galaxy Macau Makau - Apartament Galaxy Macau Makau - Basen Galaxy Macau Makau - Basen Galaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrz Galaxy Macau Makau - Obiekty rekreacyjne
Galaxy Macau Makau - Spa Galaxy Macau Makau - Sklepy Galaxy Macau Makau - Basen Galaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrz Galaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrz Galaxy Macau Makau - Foyer Galaxy Macau Makau - Pub/Hol Galaxy Macau Makau - Pub/Hol Galaxy Macau Makau - Basen Galaxy Macau Makau - Apartament Galaxy Macau Makau - Łazienka Galaxy Macau Makau - Łazienka
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 1449
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,7

na podstawie
6161 recenzji

Warty swojej ceny
8,4
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
9,0
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
8,1
Wszystkie recenzje (6161)
Sortuj według:
Piotr P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 października 2012
najpiekniejszy pałac na ziemi

hotel jedyny w swoim rodzaju
9,7
here you are royalty to hasło reklamowe to czysta prawda
Informacje na temat życia nocnego: proszę nie zapomnieć o pearl lunge i o występach co 20 min .warto .
Kam Y. Podróż w większej grupie Hong Kong, 30 czerwca 2015
Valued for money

Location, convenient shuffle buses, awesome resort facilities
9
Overall satisfactory, except I hace been waited for 20 minutes when I checked in due to the fact that they could not retrieve my booking from AGODA at first.
Yap Y. Podróż z partnerem Malaysia, 30 czerwca 2015
Big room

Was upgraded to suite
9,3
Ma.Gina L. Podróż w większej grupie Philippines, 30 czerwca 2015
Macau Vacation

Room, facilities and services offered
9,3
Exceeded my expectations. The hotel experience overall was grandiose. It will make you feel overwhelmed and amazed at how well thought of every detail is.
Wai S. Podróż w większej grupie Hong Kong, 30 czerwca 2015
The water park is fun

Water park (a bit overcrowded but was really fun), room is great
8,3
I booked a king bed with breakfast via Agoda with extra charges as it is for 3 guests. Turns out we were told that our package only includes 2 sets of breakfast even we booked for 3 guests via Agoda. The staff told us that there could be some miscommunication since we booked from Agoda instead of their official website. The booking voucher from Agoda were not clear as well (didn't state clearly whether the breakfast is for 2 or 3 people), which make us very confusing.
Sagina H. Podróż z partnerem India, 27 czerwca 2015
Love to stay at glaxay again

Room,Casino, Location,Mall
10
It was Fantastic ,Love to stay again and the water bottles they provide to drink,no need to buy
Lili Y. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 26 czerwca 2015
a very good hotel, nice for a short vcation

the bed, pillow and light
9,7
King M. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 26 czerwca 2015
Helpful staff and nice service

extend check out; reasonable price and helpful staff
9
Sheryl S. Podróż z partnerem New Zealand, 26 czerwca 2015
Nice hotel

The pools and pool area, the Restaurants, the helpful staff
7,7
Gunawan G. Podróż w większej grupie Indonesia, 23 czerwca 2015
Good

Service rate location
10
Really enjoy my trip to macau and the hotel completed it. Thank you

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Galaxy Macau MakauGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - BufetGalaxy Macau Makau - Wnętrze hoteluGalaxy Macau Makau - Wnętrze hoteluGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Obiekty rekreacyjneGalaxy Macau Makau - SpaGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - FoyerGalaxy Macau Makau - Pub/HolGalaxy Macau Makau - Pub/HolGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Balkon/TarasGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Apartament


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B04