Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Cotai, Makau

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,7

z 7098 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,4
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
9,0
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
8,1
Wszystkie recenzje (7098)
Sortuj według:
Piotr P. Wycieczki w pojedynkę Poland, 31 października 2012
najpiekniejszy pałac na ziemi

hotel jedyny w swoim rodzaju
9,7
here you are royalty to hasło reklamowe to czysta prawda
Informacje na temat życia nocnego: proszę nie zapomnieć o pearl lunge i o występach co 20 min .warto .
Zgłoś tą recenzję
Shui N. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 29 kwietnia 2016
We'll be back
5,3
We love the place our rooms are gorgeous. The kids love their amenities specially the pool. We have a blast, it's sad that we only stayed short. Wished it could be longer but we decided that we will go back again.
Zgłoś tą recenzję
Hussain N. Rodziny z małymi dziećmi India, 28 kwietnia 2016
Excellent
6,3
Superb property
Zgłoś tą recenzję
Waiman W. Podróże z partnerem Hong Kong, 28 kwietnia 2016
Good location and facility
5,7
Nice environment
Zgłoś tą recenzję
Vu V. Podróże z partnerem United States of America, 27 kwietnia 2016
Big hotel with a nice pool.
6
Located within 5 minutes walk from Old Taipa Village. Very big hotel with huge pool. Great for family or single. Staffs are very friendly and helpful.
Zgłoś tą recenzję
Veeratham S. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 26 kwietnia 2016
Very good
6
Good rooms ,nice staff
Zgłoś tą recenzję
Yin O. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 26 kwietnia 2016
Good
6,3
Relax!
Zgłoś tą recenzję
Pauleen C. Podróże z partnerem Philippines, 25 kwietnia 2016
Best hotel pool there is!
6,7
Galaxy has a new swimming pool areas that cater to all kinds of visitors. There are new thrilling slides depend on your adrenaline. Plus there is a lazy rapids which is very relaxing and has a lot of water splashing surprises! I booked through Agoda and got the room for 70% less. Though, the morning buffet at Festiva wasn't that good. It was okay but not salivating enough. The rooms are clean and huge!
Zgłoś tą recenzję
Olivia F. Podróże z partnerem Ireland, 25 kwietnia 2016
Amazing place!
6,7
We absolutely loved our time there and wish we had have booked for longer! Everything about this place is amazing and staff are so accomadating! Will definitely recommend it to friends! From the shuttle service to the gorgeous rooms not to mention the amazing surroundings definitely my fav place to stay so far!
Zgłoś tą recenzję
Sam T. Podróże z partnerem Hong Kong, 25 kwietnia 2016
Nice Hotel, Clean and good service.
6,7
The location is convenient.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Galaxy Macau MakauGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - BufetGalaxy Macau Makau - Wnętrze hoteluGalaxy Macau Makau - Wnętrze hoteluGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Wnętrze hoteluGalaxy Macau Makau - Wnętrze hoteluGalaxy Macau Makau - Obiekty rekreacyjneGalaxy Macau Makau - SpaGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - FoyerGalaxy Macau Makau - Pub/HolGalaxy Macau Makau - Pub/HolGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Balkon/TarasGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - Plany pięterGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Atrakcje w pobliżuGalaxy Macau Makau - Atrakcje w pobliżuGalaxy Macau Makau - Atrakcje w pobliżuGalaxy Macau Makau - Atrakcje w pobliżuGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - FoyerGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - SpaGalaxy Macau Makau - SpaGalaxy Macau Makau - Spa


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03