Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Galaxy Macau Makau - Pokój gościnny Galaxy Macau Makau - Pokój gościnny Galaxy Macau Makau - Łazienka Galaxy Macau Makau - Łazienka Galaxy Macau Makau - Plaża Galaxy Macau Makau - Plaża Galaxy Macau Makau - Plaża Galaxy Macau Makau - Bufet Galaxy Macau Makau - Wnętrze hotelu Galaxy Macau Makau - Wnętrze hotelu Galaxy Macau Makau - Apartament Galaxy Macau Makau - Apartament Galaxy Macau Makau - Basen Galaxy Macau Makau - Basen Galaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrz Galaxy Macau Makau - Obiekty rekreacyjne
Galaxy Macau Makau - Spa Galaxy Macau Makau - Sklepy Galaxy Macau Makau - Basen Galaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrz Galaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrz Galaxy Macau Makau - Foyer Galaxy Macau Makau - Pub/Hol Galaxy Macau Makau - Pub/Hol Galaxy Macau Makau - Basen Galaxy Macau Makau - Apartament Galaxy Macau Makau - Łazienka Galaxy Macau Makau - Łazienka
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 1449
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,7

na podstawie
6178 recenzji

Warty swojej ceny
8,4
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
9,0
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
8,1
Wszystkie recenzje (6178)
Sortuj według:
Piotr P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 października 2012
najpiekniejszy pałac na ziemi

hotel jedyny w swoim rodzaju
9,7
here you are royalty to hasło reklamowe to czysta prawda
Informacje na temat życia nocnego: proszę nie zapomnieć o pearl lunge i o występach co 20 min .warto .
Pok H. Podróż z partnerem Hong Kong, 2 lipca 2015
Comments on Galaxy Macau Hotel

The room is clean and comfortable. Bathroom is using glass wall. Some food and drink are free of charge first is very good
7,3
I wait about 30 minutes to take the free shuttle bus from TAIPA ferry to Galaxy Macau. The frequency of bus should be increase during public holiday. I also wait about 20 minutes to check-in from 2:40pm to 3:00pm. I am wondering only are 8 counters enough to handle the large demand. I cannot believe the food court doesn't accept CASH.
Mei L. Podróż z partnerem China, 2 lipca 2015
enjoyable Hotel

Good swimming, nice service and enough direction for the performance.
8,7
Feel very relaxing and the staff serve me very well.
Ma.Gina L. Podróż w większej grupie Philippines, 30 czerwca 2015
Macau Vacation

Room, facilities and services offered
9,3
Exceeded my expectations. The hotel experience overall was grandiose. It will make you feel overwhelmed and amazed at how well thought of every detail is.
Yu K. Podróż w większej grupie Hong Kong, 30 czerwca 2015
Nice place

Nice, clean, relax
7,3
Ka L. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 30 czerwca 2015
best water park in Macau

water park in new Galaxy
8,3
air cond down in the middle of the night, but staff attend and fix it right away.
Viona A. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 30 czerwca 2015
Great HOTEL

Nice hotel, great facilities, free shuttle bus
7,7
Great hotel, rooms
Kam Y. Podróż w większej grupie Hong Kong, 30 czerwca 2015
Valued for money

Location, convenient shuffle buses, awesome resort facilities
9
Overall satisfactory, except I hace been waited for 20 minutes when I checked in due to the fact that they could not retrieve my booking from AGODA at first.
Yap Y. Podróż z partnerem Malaysia, 30 czerwca 2015
Big room

Was upgraded to suite
9,3
Leung P. Podróż z partnerem China, 28 czerwca 2015
Convenient location

Staff are not attentive
6,3

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Galaxy Macau MakauGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - PlażaGalaxy Macau Makau - BufetGalaxy Macau Makau - Wnętrze hoteluGalaxy Macau Makau - Wnętrze hoteluGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Obiekty rekreacyjneGalaxy Macau Makau - SpaGalaxy Macau Makau - SklepyGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - FoyerGalaxy Macau Makau - Pub/HolGalaxy Macau Makau - Pub/HolGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ŁazienkaGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - Hotel z zewnątrzGalaxy Macau Makau - Balkon/TarasGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - Pokój gościnnyGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - ApartamentGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - KasynoGalaxy Macau Makau - BasenGalaxy Macau Makau - Apartament


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

SG-AGWEB-6A02