Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Garden View Hong Kong

1 Macdonnell Road, Hong Kong Central, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : The Garden View - YWCA Hotel (Garden View International House Hotel)
Garden View Hong Kong Hongkong - Apartament Garden View Hong Kong Hongkong - Foyer Garden View Hong Kong Hongkong - Siłownia Garden View Hong Kong Hongkong - Siłownia Garden View Hong Kong Hongkong - Foyer Garden View Hong Kong Hongkong - Restauracja Garden View Hong Kong Hongkong - Foyer Garden View Hong Kong Hongkong - Basen Garden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Garden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Garden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Garden View Hong Kong Hongkong - Kuchnia Garden View Hong Kong Hongkong - Foyer Garden View Hong Kong Hongkong - Basen Garden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Garden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Garden View Hong Kong Hongkong - Hotel z zewnątrz Garden View Hong Kong Hongkong - Basen Garden View Hong Kong Hongkong - Widok Garden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Garden View Hong Kong Hongkong - Widok Garden View Hong Kong Hongkong - Foyer Garden View Hong Kong Hongkong - Apartament Garden View Hong Kong Hongkong - Apartament Garden View Hong Kong Hongkong - Apartament Garden View Hong Kong Hongkong - Apartament Garden View Hong Kong Hongkong - Apartament Garden View Hong Kong Hongkong - Apartament
Okolica: Hong Kong Central Liczba pokoi: 142

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 2393 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,0
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (2393)
Sortuj według:
Marcin D. Podróże z partnerem Poland, 20 lutego 2014
Bardzo dobry hotel

Fantastyczna lokalizacja, przemiła obsługa, cena
8,3
To już mój trzeci pobyt w tym hotelu. Świetna lokalizacja - do hotelu można dostać się przez park botaniczny. Blisko Soho i Peaku. Pokoje czyste i jak na HK całkiem duże. Obsługa bardzo sprawna i uczynna. Cena bardzo dobra jak na Central.
Zgłoś tą recenzję
Jakub T. Podróże służbowe Poland, 7 października 2009
dobry hotel

lokalizacja, cena,
7,7
Jestem bardzo zadowolny z usług hotelu, korzystałem z jego usług już sześcio krotnie i polecam wszystkim ten hotel, główne zalety to miła obsługa zawsze chętna do pomocy, czysto, postój taksówek pod hotelem, niskie ceny w barku w pokoju. Jedyna wada to dosyc spora odległość od stacji metra, za to bardzo blisko do kolejki na peak. Bardzo dobre śniadania, jest bufet niestety gorzej z innymi posiłkami, nie zbyt bogata karta dań. Bardzo blisko soho. Polecam ten hotel, sam tam jeszcze na pewno zawitam.
Informacje na temat zwiedzania: W recepcji hotelu można dostać darmową mapkę gdzie obsluga zanaczy miejsca gdzie chcielibysmy sie wybrać, blisko z hotelu na peak gdzie trzeba sie wybrac w trakcie pobytu.
Zgłoś tą recenzję
Annie H. Podróże z partnerem United Kingdom, 3 lutego 2016
Excellent

The view was top rate, The room was more than adequate, the staff were friendly and helpful
8
Ecelellent value for money. Would stay again and recommend to others
Zgłoś tą recenzję
Ian C. Podróże służbowe United Kingdom, 13 stycznia 2016
Perfectly Fine

Value for money, cleanliness, late check out
6,3
This is a perfectly fine hotel. Little bit outside the centre but less than 10 mins in a taxi to Times Square. The one complaint I would have is a 100HKD daily cost for wi-fi.
Zgłoś tą recenzję
Ka C. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 30 grudnia 2015
bathroom needs improvement

near park
6
Zgłoś tą recenzję
Xiaodong G. Rodziny z małymi dziećmi China, 21 grudnia 2015
Unfriendly and not flexible staff

Location is near to the Peak
5
Last year we had a city view room, thus we booked and come back again. However they can't upgrade us to a city view room even we willing to pay. No free wifi, thus we have to pay for wifi usage. Definitely never come back.
Zgłoś tą recenzję
Chun Y. Podróże służbowe Hong Kong, 15 grudnia 2015
Comment

location, staff efficiency, clean
6,3
Good
Zgłoś tą recenzję
Simon S. Podróże z partnerem Germany, 7 grudnia 2015
Okay Hotel

Location, Location, Location
7,3
Hotel was okay. Rooms were pleasant and for Hong Kong reasonably sized. Nothing bad to say about the hotel, nothing really special to mention either. Okay option for the price.
Zgłoś tą recenzję
Bruno G. Podróże służbowe France, 1 grudnia 2015
Very good hotel

Size of the rooms for Hong Kong, Price, comfort
7,3
Very good hotel for a stay in Hong Kong.... I will definately come back there when im back to Hong Kong.... The price is correct and the rooms are quite large and comfortable for Hong Kong.... not so far from Central HK even if a bit of a climb to get there.... Personnel are very attentive, Rooms are clean.... very good hotel for a short stay
Zgłoś tą recenzję
Binh N. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 28 listopada 2015
Great location and view for the price

Location, View, Customer Service
9
Overall great location and view for the price. Friendly and helpful staff. Room was clean and comfortable. Only drawback was the lack of free wi-fi for rooms. Nonetheless, I would book again!
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Garden View Hong Kong HongkongGarden View Hong Kong Hongkong - ApartamentGarden View Hong Kong Hongkong - FoyerGarden View Hong Kong Hongkong - SiłowniaGarden View Hong Kong Hongkong - SiłowniaGarden View Hong Kong Hongkong - FoyerGarden View Hong Kong Hongkong - RestauracjaGarden View Hong Kong Hongkong - FoyerGarden View Hong Kong Hongkong - BasenGarden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyGarden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyGarden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyGarden View Hong Kong Hongkong - KuchniaGarden View Hong Kong Hongkong - FoyerGarden View Hong Kong Hongkong - BasenGarden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyGarden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyGarden View Hong Kong Hongkong - Hotel z zewnątrzGarden View Hong Kong Hongkong - BasenGarden View Hong Kong Hongkong - WidokGarden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyGarden View Hong Kong Hongkong - WidokGarden View Hong Kong Hongkong - FoyerGarden View Hong Kong Hongkong - ApartamentGarden View Hong Kong Hongkong - ApartamentGarden View Hong Kong Hongkong - ApartamentGarden View Hong Kong Hongkong - ApartamentGarden View Hong Kong Hongkong - ApartamentGarden View Hong Kong Hongkong - ApartamentGarden View Hong Kong Hongkong - ApartamentGarden View Hong Kong Hongkong - ŁazienkaGarden View Hong Kong Hongkong - ŁazienkaGarden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyGarden View Hong Kong Hongkong - FoyerGarden View Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyGarden View Hong Kong Hongkong - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B02