Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Wejście Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Wejście Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Recepcja Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Foyer Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Foyer Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Foyer Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Restauracja Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Restauracja Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Restauracja Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Restauracja Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napoje Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napoje Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napoje Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Restauracja Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Restauracja Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Restauracja
Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napoje Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napoje Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnny Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnny Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnny Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnny Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnny Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnny Gateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 400
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

na podstawie
1817 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (1817)
Sortuj według:
Angie C. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 1 lipca 2015
Excellent

Cleanliness
9,7
Very comfortable
Liza M. Podróż z partnerem Philippines, 28 czerwca 2015
Very Pleasant stay at Marco Polo gateway

Convenient location, efficient staff, impressive newly renovated rooms
8
Convenient location, efficient staff, impressive newly renovated rooms. Hghly recommended hotel and when we go to Hong KOng we always stay at this hotel.
Vichuda P. Podróż służbowa Thailand, 27 czerwca 2015
Nice hotel great location

good lovation Clean comfortable
10
very lovely hotel Next time of my hk trip I will come back here again
T D. Podróż służbowa Thailand, 25 czerwca 2015
nice location, well trained staff

Location, Atmosphere,
8,3
Mark C. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 24 czerwca 2015
Staff are very accomodating. The room is nice!

great location, awesome room, excellent hotel staff
9,7
The room is very nice! will definitely go back
Nigel P. Podróż służbowa Philippines, 24 czerwca 2015
price is worth the pay

breakfast buffet, good service, convenience
10
Andy C. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 22 czerwca 2015
Nicely renovated

Clean & nice look, centrally located at TST
9
We love the new look and the quality of the hotel. excellent location with star pier just below.
Vernon G. Podróż z partnerem Philippines, 15 czerwca 2015
Great Hotel in Hongkong

Location, Staff and Service
9,7
Maria T. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 14 czerwca 2015
Excellent location and ambiance

location, nice staff, ambiance
9,3
it was great and very comfortable.
Catherine C. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 12 czerwca 2015
The best in location.

Location, amenities, value for money
8,7
Great location, in the center of everything. Free use of mobile fone, 'unlimited' complimentary drinks, great amenities. Simply the best! Will definitely go back. My permanent address in Hong Kong!!!

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Gateway Hotel (Marco Polo) HongkongGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - WejścieGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - WejścieGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - RecepcjaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - FoyerGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - FoyerGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - FoyerGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - RestauracjaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - RestauracjaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - RestauracjaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - RestauracjaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napojeGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napojeGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napojeGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - RestauracjaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - RestauracjaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - RestauracjaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napojeGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Jedzenie i napojeGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - SalonGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - SalonGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - SalonGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - ŁazienkaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - ŁazienkaGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnnyGateway Hotel (Marco Polo) Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01