Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Colon, Cebu, Filipiny (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Golden Valley Hotel Cebu - Kawiarnia/Kafejka Golden Valley Hotel Cebu - Łazienka Golden Valley Hotel Cebu - Wyposażenie Golden Valley Hotel Cebu - Recepcja Golden Valley Hotel Cebu - Sala Balowa Golden Valley Hotel Cebu - Sala Balowa Golden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjna Golden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjna Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Recepcja Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Wnętrze hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Wnętrze hotelu
Golden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjna
Okolica: Colon Liczba pokoi: 50

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 470 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,3
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,1
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (470)
Sortuj według:
Sonia T. Podróże z partnerem Poland, 21 marca 2015
hotel blisko portu

blisko portu, miła obsługa, duży pokój
8,3
wybraliśmy ten hotel ze względu na lokalizację, potrzebowaliśmy hotelu bardzo blisko portu 1(około 10 min taksówka), z lotniska jechaliśmy strasznymi dzielnicami około 40 min. Hotel położony w bocznej uliczce, jest bardzo cicho, pokoje czyste i na prawde duże - dwa podwójne łóżka w bardzo dobrej cenie :) super WIFI :) obsługa bardzo miła i pomocna. W okolicy znajduje sie kilka dużych sklepów, apteki, kantory itp. Niestety nie znaleźliśmy żadnej dobrej knajpy z jedzeniem. Polecam zdecydowanie!
Zgłoś tą recenzję
Salvatore P. Podróże z partnerem Italy, 2 lutego 2016
staff ok

clean
5
No Well no bad
Zgłoś tą recenzję
Ariel H. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 20 stycznia 2016
No windows, surly staff, avoid this place
3,7
Women at front desk were unfriendly. Room was tired, walls dirty, NO WINDOWS. Breakfast was meager and apathetic. Bathroom smelt of vomit. In a very noisy crowded but central neighborhood. Better options nearby.
Zgłoś tą recenzję
Ronan J. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 1 stycznia 2016
worth its price

ease of booking, nice comfortable room, and location
8,7
Zgłoś tą recenzję
Marie S. Podróże grupowe Philippines, 30 listopada 2015
convenient

good service, affordable, convenient
9,7
Zgłoś tą recenzję
Doug G. Podróże z partnerem Canada, 29 listopada 2015
One night stay

Tv channel list, hot water, and beds
6,3
Ok but no water cooler available in hallways.
Zgłoś tą recenzję
Cindy R. Podróże grupowe Philippines, 13 listopada 2015
Cebu 2015

The staffs were nice and accommodating.
6,3
It's pretty good. The rooms were good. For group travelers like us, it is very important for us that the room to stay has more outlets were we can charge our gadgets. Our room has only two outlets but they were nice enough in providing us with an extension outlet.
Zgłoś tą recenzję
Geraldine B. Podróże służbowe Philippines, 1 października 2015
Ample

Staff, location and price
6,7
Zgłoś tą recenzję
Emmylou P. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 25 września 2015
Worth it!

the best 3 things about this hotel are -- Helpful staff/receptionists, very affordable, accessible to public transportation
8,7
We book the hotel on our way back to Cebu from Bato. When we arrived, the staff were all accommodating. We even managed to get a massage that night and it was good. Free breakfast the following day was good as well. The hotel is quite near to key city roads and the receptionist help us how to go around the city. He even offered to call the hotel if we are getting lost even if we already checked out. the overall stay in Golden Valley Hotel was all worth it.
Zgłoś tą recenzję
Rowena D. Podróże grupowe Philippines, 10 sierpnia 2015
Home Away From Home

Friendly, approachable and accommodating staff, prompt service, quiet place to stay
7,7
It was my 2nd time to stay in this hotel and still I am satisfied with the service that my group received. Will surely come back here.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - Kawiarnia/KafejkaGolden Valley Hotel Cebu - ŁazienkaGolden Valley Hotel Cebu - WyposażenieGolden Valley Hotel Cebu - RecepcjaGolden Valley Hotel Cebu - Sala BalowaGolden Valley Hotel Cebu - Sala BalowaGolden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjnaGolden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjnaGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - RecepcjaGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - Wnętrze hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - Wnętrze hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjna


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B08