Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Colon, Cebu, Filipiny (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Golden Valley Hotel Cebu - Łazienka Golden Valley Hotel Cebu - Wyposażenie Golden Valley Hotel Cebu - Recepcja Golden Valley Hotel Cebu - Sala Balowa Golden Valley Hotel Cebu - Sala Balowa Golden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjna Golden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjna Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Recepcja Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Wnętrze hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnny Golden Valley Hotel Cebu - Wnętrze hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjna
Okolica: Colon Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

na podstawie
462 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,3
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,1
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (462)
Sortuj według:
Sonia T. Podróż z partnerem Poland, 21 marca 2015
hotel blisko portu

blisko portu, miła obsługa, duży pokój
8,3
wybraliśmy ten hotel ze względu na lokalizację, potrzebowaliśmy hotelu bardzo blisko portu 1(około 10 min taksówka), z lotniska jechaliśmy strasznymi dzielnicami około 40 min. Hotel położony w bocznej uliczce, jest bardzo cicho, pokoje czyste i na prawde duże - dwa podwójne łóżka w bardzo dobrej cenie :) super WIFI :) obsługa bardzo miła i pomocna. W okolicy znajduje sie kilka dużych sklepów, apteki, kantory itp. Niestety nie znaleźliśmy żadnej dobrej knajpy z jedzeniem. Polecam zdecydowanie!
Zgłoś tą recenzję
Rowena D. Podróż w większej grupie Philippines, 10 sierpnia 2015
Home Away From Home

Friendly, approachable and accommodating staff, prompt service, quiet place to stay
7,7
It was my 2nd time to stay in this hotel and still I am satisfied with the service that my group received. Will surely come back here.
Zgłoś tą recenzję
Michael G. Podróż z partnerem United States of America, 10 sierpnia 2015
Worn out mattresses

Can't think of anything
4
Uncomfortable
Zgłoś tą recenzję
Yasir A. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 28 lipca 2015
location is Good but the lady Indian staff

location, price and the staffs
6,3
good
Zgłoś tą recenzję
Stephen G. Podróż w większej grupie United Kingdom, 12 lipca 2015
Fantastic service

service excellent. food excellent. Rooms excellent
10
My group had a very enjoyable stay here. Staff were very helpful. rooms were very clean and the service excellent
Zgłoś tą recenzję
Robin B. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 6 lipca 2015
Golden Valley Hotel

Staff, located in quiet street
5,3
It is an old hotel, noisy air conditioning, dark room, no window, no balcony, no counter space in bathroom, sewage smell from bathroom sink. dirty street, pollution, noisy. No decent restaurant around. Barely worth a day I paid for.
Zgłoś tą recenzję
Patrick G. Podróż służbowa United Kingdom, 11 czerwca 2015
performance not my style

friendly staff
6,3
staff is friendly here - but performance is quite annoying sometimes. hotel is old and for my view not 3 star - 20 bucks max price is okish anything over you can find large nice rooms better somewhere else
Zgłoś tą recenzję
Patrick G. Podróż służbowa United Kingdom, 6 czerwca 2015
where quality doesnt match price...
4
have a good look and you find far better hotels for the same price
Zgłoś tą recenzję
Derrick G. Podróż w większej grupie Philippines, 18 maja 2015
Great Stay

Clean, friendly staff, affordable
8,3
Awesome !
Zgłoś tą recenzję
Jessica K. Podróż z partnerem Philippines, 4 maja 2015
Clean, quiet, good staff, accessible,

Nice and clean
10
Very relaxing
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - ŁazienkaGolden Valley Hotel Cebu - WyposażenieGolden Valley Hotel Cebu - RecepcjaGolden Valley Hotel Cebu - Sala BalowaGolden Valley Hotel Cebu - Sala BalowaGolden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjnaGolden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjnaGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - RecepcjaGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - Wnętrze hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - Pokój gościnnyGolden Valley Hotel Cebu - Wnętrze hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Sala konferencyjna


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08