lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Goldmarie Hostel

Warschauerstrasse 58, Friedrichshain, Berlin, Niemcy 10243 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Łazienka Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Łazienka Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Łazienka Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Wnętrze hotelu Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny
Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Łazienka Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Łazienka Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Wnętrze hotelu Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny Goldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnny
Okolica: Friedrichshain Liczba pokoi: 12

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,2

z 25 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
5,0
Warunki w hotelu/Czystość
5,7
Komfort pokoju
6,7
Jedzenie/Posiłki
4,8
Wszystkie recenzje (25)
Sortuj według:
Robert S. Podróż z partnerem Poland, 21 lipca 2013
Gorzej niż dwa tygodnie temu mimo, że koszt 2x

cicho, miękko, przyjaźnie
7
Byłem dwa tygodnie temu zapłaciłem ok.80 zł i były lepsze warunki niż teraz co zapłaciłem prawie dwa razy tyle. Pokój dwa razy mniejszy, bez szafy, z przyblokowanym jednym oknem. W miarę czysto. Obsługa znów nie reagowała na podstawowe zwroty po polsku typu "dzień dobry" czy "dziękuję". Znajduje się też sklep na przeciwko czynny 24h, prócz niedzieli. Ogólnie jest ok, ale tym razem było drogo.
Robert S. Podróż z partnerem Poland, 7 lipca 2013
miłe zaskoczenie, czysto, duży pokój, wygodnie

cisza, blisko centrum, czysto, miło i przytulnie
7,7
Było super mimo takiego dziwnego wejścia od głównej ulicy i problemów ze znalezieniem, oraz ścianami pomalowanymi w dość nietypowy sposób:-) poza tym wszystko bardzo pozytywnie. Duży pokój cicho, czysto, ładnie. Plusów jest tyle że nie chce mi się wymieniać. Drobny jeszcze minus taki, że po polsku to nie umieją w recepcji ni w ząb
Leonid K. Wycieczka w pojedynkę Poland, 28 lipca 2012
Dobra lokalizacją, mała cena

Dobre miejsce dla małobiudżetowej podróży
7
Po polsku nikt nie rozumie. Supermarket po drugiej stronie ulicy. Trochę obszarpany budynek ale za tą śmieszną cenę może być.
Informacje na temat zwiedzania: Najlepiej rowerem. Wynajem tuż obok
Patrycjusz P. Podróż w większej grupie Poland, 1 lipca 2012
Tolle Lage

Wenig bequem, aber niedriger Preis
8
Lage ganz in der Naehe von U- und S-Bahn; Wenig komfortabel, aber fuer dieser Preis ist ganz ok
Cherie Y. Podróż w większej grupie Singapore, 4 sierpnia 2013
Unhappy experience!!

Location only
4,3
Bad! Unattentive staffs. Booked a double room that didn't state shared bathroom or whatsoever. But got a room that is a shared bathroom. Told the staff that I didn't booked a room that state shared bathroom, all she said was, sorry rooms are fully booked and there is no rooms with private bathroom, and even mentioned that I have to state that I WANT a private bathroom when I make my booking. When I booked the room, it only stated double room or double room (shared bathroom). I can't believe that I have to actually share the bathroom with 4 other rooms!!!! Totally bad experience. Would not stay there again.
Mikkel G. Podróż z partnerem Denmark, 25 lipca 2013
Nice room to a good price

Friendly staff, nice room and low pricw
7,7
We stayed at Goldmarie for three nights. The rooms and bathrooms were clean and comfortable.
Mojtaba M. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 21 lipca 2013
Awful hostel

Nothing to say at all
2,7
Dirty without lift It is not recommend at all , we arrived late with a baby and the staff there asked us for 10 euro as deposit for key and when I gave him other currency he did not accept and told me to find an ATM and get euro
Candy Y. Podróż z partnerem Malaysia, 12 czerwca 2013
Close to metro, restaurants and supermarket

Location, cool building
5,7
Location is great! But bed is not comfortable and bathroom not that clean and wifi isn't working properly
Harm M. Wycieczka w pojedynkę Netherlands, 3 stycznia 2013
For new years eve the cheapest spot in town

Good location in the middle of nice area Friedrichshain
5
Sjabbie old hostel, noisy, thin walls, people coming back at night. It's more a youth hostel for students than for older people. If you are alone int he city you can meet some interesting people in the lounge. The employees are very friendly and helpfull.
Bipul H. Podróż z partnerem India, 9 grudnia 2012
Great location near Berlin Wall and Train Station

Best Budget hotel
8
The staff in the hotel were very friendly and they were able to speak in english. We arrived early but got our room very quickly. The staircase in the hotel were very old and Infact the whole building. But that do not take away from the minimum charge they take for a room. The room were spacious and the common bathrooms were very clean too.
Informacje na temat zwiedzania: Berlin wall is just a 15min walk away from the hotel. Warschauer Straße station is very near which connects to the city center. S7. S5 and S75 trains directly link to city center.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Goldmarie Hostel Berlin - Wnętrze hoteluGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - ŁazienkaGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - ŁazienkaGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - ŁazienkaGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Wnętrze hoteluGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - ŁazienkaGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - ŁazienkaGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Wnętrze hoteluGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - ŁazienkaGoldmarie Hostel Berlin - Pokój gościnnyGoldmarie Hostel Berlin - OkolicaGoldmarie Hostel Berlin - OkolicaGoldmarie Hostel Berlin - Okolica


AS-AGWEB-3B07