Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , China Town, Bangkok, Tajlandia 10100

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 907 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (907)
Sortuj według:
Urszula P. Podróże z partnerem Poland, 24 lipca 2013
pomyłka

położenie, obsługa mówi po angielsku,
3,7
pobyt w tym hotelu bardzo zarezerwowaliśmy pokój typu qeen 2, a już po zapłaceniu przyszło potwierdzenie na pokój o najniższym standardzie i taki też w tym hotelu dostaliśmy. ale naszym zdanie pokój w hotelu tej kasy nawet najzwyklejszy nie może być poniżej pewnego poziomu,a był. bardzo przydał by się remont i sprzątanie. basen do kałuża na 23 piętrze. brak bezpłatnego wifi w pokojach! co zdarzyło nam się w żadnym innym hotelu podczas 3 tygodniowej podróży. naprawdę szkoda pieniędzy.
Zgłoś tą recenzję
Malgorzata Z. Podróże z partnerem Poland, 12 października 2010
4 gwiazdki to lekka przesada

ma ladna recepcje i swietne sniadania
6,3
ten hotel nie jest wart swojej ceny. Ma doskonale sniadania, reszta pozostawia wiele do zyczenia. Zbyt drogi jak na standard ktory oferuje.Jest czysto, pokoje sa sprzatane dokladnie, reczniki posciel wymieniane codziennie, jednak nalezalo by odmalowac sciany, naprawic armature w lazience, wyprac wykladzine i umyc okna z zewnatrz. Hotel jest zapuszczony.
Zgłoś tą recenzję
Robert M. Wycieczki w pojedynkę Australia, 18 kwietnia 2016
Miserable staff
3,7
Perfect location for sampling China Town Street food, but that is all this hotel has going for it.
Zgłoś tą recenzję
Syndiana B. Podróże grupowe Malaysia, 14 kwietnia 2016
Good
4,7
Clean n comfortable
Zgłoś tą recenzję
Sunha J. Podróże służbowe South Korea, 14 marca 2016
good place for shopping.
5,7
If you go to buy wholesale product, that is good choice. You can save your time. Around Hotel is big market. : ) Hotel is not very good but clean and kind.
Zgłoś tą recenzję
Oratai P. Podróże służbowe Thailand, 29 lutego 2016
I'm not that impressed staying here.

Location is quite good , Staff is acceptable, food here is ok
6,3
It was ok for business staying purpose. But the bathroom was so bad such as the faucet was not in a good condion also the water was running very low. I have to confess that I was expect more from reviews in Agoda. However, I was enjoy staying here as a business traveller because after work I can go to the Chinese market with only 5 minutes walk.
Zgłoś tą recenzję
Ronald G. Podróże z partnerem United Kingdom, 14 lutego 2016
No longer the hotel as it was

Location, price.
7,3
Having stayed at the Grand China Hotel over many years we find that the standard has declined. The room as shown in the booking details does not resemble the room you are given. Breakfast is very poor for Europeans whereas it used to be one of the highlights of staying in this hotel. The junior staff were very nice but others were arrogant and unhelpful. We do not like the new format downstairs which now is full of coffee bars and shops.
Zgłoś tą recenzję
Yoel G. Wycieczki w pojedynkę Germany, 2 lutego 2016
Very mediocre hotel with unfriendly staff
4,7
/
Zgłoś tą recenzję
Rahul P. Podróże służbowe India, 18 stycznia 2016
Value for Money

Big room , Old style, Simple
6,3
Overall Oke.
Zgłoś tą recenzję
Min J. Podróże grupowe Singapore, 3 stycznia 2016
Good place in chinatown

location service and facilities
8,7
I like the 360 rooftop restaurant
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzGrand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - BasenGrand China Hotel Bangkok - WidokGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Kawiarnia/KafejkaGrand China Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Pub/HolGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Pub/HolGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - BasenGrand China Hotel Bangkok - BasenGrand China Hotel Bangkok - SpaGrand China Hotel Bangkok - SpaGrand China Hotel Bangkok - SpaGrand China Hotel Bangkok - SklepyGrand China Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrand China Hotel Bangkok - OkolicaGrand China Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrand China Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B02