Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , China Town, Bangkok, Tajlandia 10100 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Grand China Princess Hotel

Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Apartament Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Foyer
Grand China Hotel Bangkok - Foyer Grand China Hotel Bangkok - Foyer Grand China Hotel Bangkok - Foyer Grand China Hotel Bangkok - Restauracja Grand China Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Grand China Hotel Bangkok - Kawiarnia/Kafejka Grand China Hotel Bangkok - Pub/Hol Grand China Hotel Bangkok - Pub/Hol Grand China Hotel Bangkok - Restauracja Grand China Hotel Bangkok - Kawiarnia/Kafejka Grand China Hotel Bangkok - Restauracja Grand China Hotel Bangkok - Restauracja
Okolica: China Town Liczba pokoi: 155

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 714 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (714)
Sortuj według:
Urszula P. Podróż z partnerem Poland, 24 lipca 2013
pomyłka

położenie, obsługa mówi po angielsku,
3,7
pobyt w tym hotelu bardzo zarezerwowaliśmy pokój typu qeen 2, a już po zapłaceniu przyszło potwierdzenie na pokój o najniższym standardzie i taki też w tym hotelu dostaliśmy. ale naszym zdanie pokój w hotelu tej kasy nawet najzwyklejszy nie może być poniżej pewnego poziomu,a był. bardzo przydał by się remont i sprzątanie. basen do kałuża na 23 piętrze. brak bezpłatnego wifi w pokojach! co zdarzyło nam się w żadnym innym hotelu podczas 3 tygodniowej podróży. naprawdę szkoda pieniędzy.
Malgorzata Z. Podróż z partnerem Poland, 12 października 2010
4 gwiazdki to lekka przesada

ma ladna recepcje i swietne sniadania
6,3
ten hotel nie jest wart swojej ceny. Ma doskonale sniadania, reszta pozostawia wiele do zyczenia. Zbyt drogi jak na standard ktory oferuje.Jest czysto, pokoje sa sprzatane dokladnie, reczniki posciel wymieniane codziennie, jednak nalezalo by odmalowac sciany, naprawic armature w lazience, wyprac wykladzine i umyc okna z zewnatrz. Hotel jest zapuszczony.
Beverley W. Wycieczka w pojedynkę Australia, 19 lipca 2014
Have stayed here many times, great hotel

Great Location, Friendly & helpful staff, fantastic Breakfast.
9,7
My stays at The Grand China Hotel are always great & memorable, good, helpful staff. Location is fantastic right in the heart of Chinatown, plenty of Tuk Tuks/Taxis available for transport available. Highly recommend.
Ali F. Podróż w większej grupie Maldives, 16 lipca 2014
Good

Centrally located Friendly staff Good food but internet in room very poor
6
The hotel was situated at the central of my market where I can easily access to the hotel, friendly staff and good food, everything was good except the wifi in the rooms are very poor. I hope that the management will rectify this issue soonest.
Thom A. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 13 lipca 2014
Really Good Hotel

Location, Location, Location
7,7
We had a great stay at the Grand China. It is located in the center of Bangkok's Chinatown and is close to a variety of shops, restaurants, markets and entertainment venues. The hotel itself was clean, well kept and the staff friendly, responsive and able to communicate well in English. The best thing I could say about this hotel is that I would happily stay there again.
Miss W. Podróż w większej grupie Thailand, 12 lipca 2014
Feel relax and convenient.

The hotel is in a city, easy to travel and around of delicious chinese food.
9,7
I feel good for anything in the room and all services. Good place
Chia P. Podróż w większej grupie Singapore, 9 lipca 2014
Security comfort and convenient

Comfort and convemient
7
Great stay will be back soon Definitely to recommend friend
Rattanawadee S. Podróż służbowa Thailand, 7 lipca 2014
Convenience and Simply

Easy to visit Bangkok China Town
6
OK
Thomas T. Podróż z partnerem United States of America, 23 czerwca 2014
Very comfortable and secure

Closet, rooms & dining
9
Very nice, tooshort
Khin M. Podróż w większej grupie Myanmar, 22 czerwca 2014
really big rooms

big rooms,good staffs,cleanliness
9,3
alright for me very comfortable.The nearest to sampain market

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - ApartamentGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - FoyerGrand China Hotel Bangkok - FoyerGrand China Hotel Bangkok - FoyerGrand China Hotel Bangkok - FoyerGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluGrand China Hotel Bangkok - Kawiarnia/KafejkaGrand China Hotel Bangkok - Pub/HolGrand China Hotel Bangkok - Pub/HolGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Kawiarnia/KafejkaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaGrand China Hotel Bangkok - SiłowniaGrand China Hotel Bangkok - SiłowniaGrand China Hotel Bangkok - SiłowniaGrand China Hotel Bangkok - SpaGrand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzGrand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzGrand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - BasenGrand China Hotel Bangkok - ApartamentGrand China Hotel Bangkok - Widok

Recenzje klientów - Grand China Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3A01