Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , China Town, Bangkok, Tajlandia 10100 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Grand China Princess Hotel
Grand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz Grand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz Grand China Hotel Bangkok - Restauracja Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Restauracja Grand China Hotel Bangkok - Restauracja Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Basen Grand China Hotel Bangkok - Apartament Grand China Hotel Bangkok - Widok Grand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Grand China Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand China Hotel Bangkok - Basen Grand China Hotel Bangkok - Restauracja
Okolica: China Town Liczba pokoi: 155

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
842 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (842)
Sortuj według:
Urszula P. Podróż z partnerem Poland, 24 lipca 2013
pomyłka

położenie, obsługa mówi po angielsku,
3,7
pobyt w tym hotelu bardzo zarezerwowaliśmy pokój typu qeen 2, a już po zapłaceniu przyszło potwierdzenie na pokój o najniższym standardzie i taki też w tym hotelu dostaliśmy. ale naszym zdanie pokój w hotelu tej kasy nawet najzwyklejszy nie może być poniżej pewnego poziomu,a był. bardzo przydał by się remont i sprzątanie. basen do kałuża na 23 piętrze. brak bezpłatnego wifi w pokojach! co zdarzyło nam się w żadnym innym hotelu podczas 3 tygodniowej podróży. naprawdę szkoda pieniędzy.
Malgorzata Z. Podróż z partnerem Poland, 12 października 2010
4 gwiazdki to lekka przesada

ma ladna recepcje i swietne sniadania
6,3
ten hotel nie jest wart swojej ceny. Ma doskonale sniadania, reszta pozostawia wiele do zyczenia. Zbyt drogi jak na standard ktory oferuje.Jest czysto, pokoje sa sprzatane dokladnie, reczniki posciel wymieniane codziennie, jednak nalezalo by odmalowac sciany, naprawic armature w lazience, wyprac wykladzine i umyc okna z zewnatrz. Hotel jest zapuszczony.
Phoebe C. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 27 lipca 2015
Grand China redux

Location, location, location.
9
I always stay here when in Bangkok because of the location. It is in the middle of where I want to be. The only thing I have noticed is that, over the years, the buffet breakfast has gotten a lot less desirable, even though it is quite expensive. I would not pay $30 for the breakfast. It used to be wonderful, but no longer.
Paige H. Podróż z partnerem Australia, 30 czerwca 2015
good location, but few things lacking

Location
7,7
Location was fantastic, and the room was pretty good considering what we paid. However, we had a few issues with staff manners- one staff member lying about us having neighbours in the room next to us to avoid having to ask them to keep it down (they were screaming and banging on all the doors in the corridor at 3:30am). The cleaning ladies were polite and wonderful, as were the majority of the reception staff. The wifi signal was average, and dropped out a lot. The password was changed frequently without us being notified. The pool was definitely average, and we were disappointed that as hotel guests we couldn't enjoy the roof top view of the hotel without purchasing an overpriced beverage or food item.
Jennifer L. Podróż służbowa Philippines, 27 czerwca 2015
Business travelers

Easy access for business travelers but, area far from shopping district
7
Traffic during rush hour, taxi or tuktuk dont want to bring u home in chinatown area
Ge W. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 21 czerwca 2015
too expensive

hotel staff, hotel room and location
6
satisfied except the price
Linda P. Wycieczka w pojedynkę Australia, 9 maja 2015
Love this hotel

room Comfort, staff and location
9,7
I have no issues with this hotel. It is clean, staff friendly and rooms are fine. Located in a busy shopping area it suits my needs. New food court on 5th floor is handy. Starbucks in lobby. free wifi in rooms.
Annette S. Podróż służbowa Australia, 9 kwietnia 2015
location,

location,Coffee Shops , staff in lobby
7
Location is good for shopping.not as friendly as it use to be when the Princess Hotel. Bathrooms are very small.
Khac L. Podróż służbowa Vietnam, 7 kwietnia 2015
Bad at Grand China hotel
5,3
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Pusita P. Podróż w większej grupie Thailand, 7 kwietnia 2015
great location with acceptable room comfort

location, size, room comfort
7,3
Pleasant stay, better than others in the same area, but not 4 stars.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzGrand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - RestauracjaGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - BasenGrand China Hotel Bangkok - ApartamentGrand China Hotel Bangkok - WidokGrand China Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand China Hotel Bangkok - BasenGrand China Hotel Bangkok - Restauracja

Recenzje klientów - Grand China Hotel, Bangkok

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05