Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartament Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bufet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Widok
Okolica: Pratunam Liczba pokoi: 176
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

na podstawie
7138 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (7138)
Sortuj według:
Artur B. Podróż z partnerem Poland, 29 kwietnia 2015
Dobry

lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
8
Ok
Zgłoś tą recenzję
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 marca 2010
Wyjazd rodzinny

W samym centrum handlowym
9,3
Bardzo ładny hotel,czysty z miła obsługą.Pokoje bardzo przyjemne.W hotelu znajduje się przyzwoity basen na 8 piętrze,centrum spa,oraz restauracja oferująca bardzo dobre posiłki z róznych kuchni świata.Obsługa na wysokim poziomie.Położenie hotelu w samym centrum dzielnicy handlawej Pratunam jest jego duża zaletą
Informacje na temat życia nocnego: Bangkok nigdy nie zasypia
Zgłoś tą recenzję
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 marca 2010
wypoczynek rodzinny

Bardzo dobre położenie
8,7
Hotel połozony w centrum dzielnicy handlowej Pratunam.Pokoje czyste i ładne.Obsługa miła i kompetentna.Jedzenie bardzo urozmaicone z różnych kuchni świata.Hotel posiada przyjemny basen i centrum spa na 8 piętrze.Połozenie hotelu jest jego największą zaletą
Zgłoś tą recenzję
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 14 lipca 2008
Jack & Anett

czysto,dobra lokalizacja ,srednia obsluga w recepcji
8
czysto w pokojach, hotel jest dobrze zlokalizowany w centrum miasta w poblizu znajduja sie liczne sklepy i galerie handlowe -golwnie polecamy galerie MBK z dobrymi cenami .hotel posiada bardzo fajny basenik obok ktorego znajduje sie fajna silownia .obsluga bardzo sympatyczna i przyjazna .pokoje sa bardzo czyste . w hotelu znajduje sie calkiem dobra restauracja z sympatyczna obsluga . z pokoji znajdujacych sie na gornych pietrach rozciaga sie bardzo piekny widok na cale centrum bangkoku .w poblizu znajduje sie najwyzszy hotel w bangkoku z super barkiem owocowym znajdujacym sie na 50 pietrze . hotel jest bardzo dobrze polozony pod wzgledem komunikacji publicznej - glownie polecamy tuk-tuki .
Zgłoś tą recenzję
Vincent C. Podróż w większej grupie Singapore, 24 sierpnia 2015
good location

location. staff friendliness. clean
8
pleasant stay with staff willing to accomodate your requests readily
Zgłoś tą recenzję
Wai L. Podróż z partnerem Singapore, 24 sierpnia 2015
Good location

Location, hotel staff & location
7
Location is good. Room is too gloomy, lights very dim, made packing at night difficult.
Zgłoś tą recenzję
Rickey K. Podróż służbowa Singapore, 23 sierpnia 2015
NIL

NIL
8
NIL
Zgłoś tą recenzję
Nora I. Podróż z partnerem Brunei Darussalam, 20 sierpnia 2015
"Deteriorated" Quality & Service.

Only Location
4,3
This was 2nd time staying at the hotel. Totally disappointed. My 1st stay here, I knew if I ever came back to Bangkok, I would come back to this hotel. I regret that now. Rooms dirty. Lots of rubbish!..rubbish!..like empty bottles, plastic wrappers & dust under sofa. Everyday I had to call housekeeping because they would always forget something, either give towels, shampoo or water. Once they even left their cleaning bucket right there on the table! Our second day, the housekeeping found a pearl necklace and placed on the table. The necklace didnt belong to us. Goes to show they dont really clean the rooms properly, when only after our 2nd day they find a necklace belonging to a previous guest. They also failed to mention in their website, neither when checking in nor even when entering our room, that the cooker in the kitchenette doesnt work. I was furious because that was another reason I chose the hotel, for the kitchenette. Apparently they disconnected all cookers in the rooms. It is also dangerous for them not telling guest about that. Because when i switched on the extractor, I heard a loud popping sound, something inside dropped! It was when I called the reception to tell them that there may be something wrong with the cooker & extractor, did they say.."Oh sorry the kitchen cannot use.." There wasnt even a sign to warn guests! I guess safety and cleanliness is not a priority for them. The only good thing I can say about the hotel is its location and commend the Bell Boys, the ladies and cooks at breakfast, the only helpfull and smiling faces you can see.
Zgłoś tą recenzję
Nur A. Podróż z partnerem Singapore, 20 sierpnia 2015
Review

Good Service, Good Staff Performance & Clean
8,3
Zgłoś tą recenzję
Zeke M. Podróż z partnerem Singapore, 19 sierpnia 2015
excellent

location, excellent service from staff, room comfort
9,3
Fantastic sums it up.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartamentGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BufetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - WidokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen

Recenzje klientów - Grand Diamond Suites Hotel, Bangkok

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05