lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartament Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bufet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bufet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bufet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bufet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja
Okolica: Pratunam Liczba pokoi: 176
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 6445 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (6445)
Sortuj według:
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 marca 2010
Wyjazd rodzinny

W samym centrum handlowym
9,3
Bardzo ładny hotel,czysty z miła obsługą.Pokoje bardzo przyjemne.W hotelu znajduje się przyzwoity basen na 8 piętrze,centrum spa,oraz restauracja oferująca bardzo dobre posiłki z róznych kuchni świata.Obsługa na wysokim poziomie.Położenie hotelu w samym centrum dzielnicy handlawej Pratunam jest jego duża zaletą
Informacje na temat życia nocnego: Bangkok nigdy nie zasypia
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 marca 2010
wypoczynek rodzinny

Bardzo dobre położenie
8,7
Hotel połozony w centrum dzielnicy handlowej Pratunam.Pokoje czyste i ładne.Obsługa miła i kompetentna.Jedzenie bardzo urozmaicone z różnych kuchni świata.Hotel posiada przyjemny basen i centrum spa na 8 piętrze.Połozenie hotelu jest jego największą zaletą
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 14 lipca 2008
Jack & Anett

czysto,dobra lokalizacja ,srednia obsluga w recepcji
8
czysto w pokojach, hotel jest dobrze zlokalizowany w centrum miasta w poblizu znajduja sie liczne sklepy i galerie handlowe -golwnie polecamy galerie MBK z dobrymi cenami .hotel posiada bardzo fajny basenik obok ktorego znajduje sie fajna silownia .obsluga bardzo sympatyczna i przyjazna .pokoje sa bardzo czyste . w hotelu znajduje sie calkiem dobra restauracja z sympatyczna obsluga . z pokoji znajdujacych sie na gornych pietrach rozciaga sie bardzo piekny widok na cale centrum bangkoku .w poblizu znajduje sie najwyzszy hotel w bangkoku z super barkiem owocowym znajdujacym sie na 50 pietrze . hotel jest bardzo dobrze polozony pod wzgledem komunikacji publicznej - glownie polecamy tuk-tuki .
Sok B. Rodziny z dużymi dziećmi Cambodia, 25 grudnia 2014
comfortable stay.

- good location- good design for family- good facilities.
8,7
Excellent.
Joyce P. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 23 grudnia 2014
Nice Hotel for Family

Room Big, Location and Service
9
Nice feeling and relax with one-bed room booking. Location good.
Kheng N. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 23 grudnia 2014
Hotel getting rundown

The great location
8
Overall, it was good. We booked two rooms, one of the rooms had a stale smell and carpet looks damp. The drapes were torn and needs to be changed.
Maureen H. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 22 grudnia 2014
Run down hotel with good location

location, shopping, food
7,3
I can't stand the stale smell when we checked into the room. Hotel is very run down. Very convenient location for shopping and food.
Sufian S. Rodziny z małymi dziećmi Brunei Darussalam, 22 grudnia 2014
awesome. good location & very convenience .

comfort, convenient & relaxing
9
Sumitra I. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 22 grudnia 2014
Hotel location are great

location
7
So far was great but the toilet need to upgrade
Aaron G. Podróż w większej grupie Singapore, 22 grudnia 2014
Great place to rest

location: can't get any better. Right next to platinum fashion mall. Space: it's a suite so the space is naturally big. Comfort: not too much hassle.
9,3
I enjoyed my stay at this hotel. It's near the Siam shopping belt and right next to platinum fashion mall. Service wise, we didn't request for much but they were nice to let us check in early since we arrived at 7am in the morning. We got our rooms at 10am which was way earlier than the usual 2pm check in time.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartamentGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BufetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BufetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BufetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BufetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - WidokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Grand Diamond Suites Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3C04