Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartament Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bufet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Widok
Okolica: Pratunam Liczba pokoi: 176
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

na podstawie
7057 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (7057)
Sortuj według:
Artur B. Podróż z partnerem Poland, 29 kwietnia 2015
Dobry

lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
8
Ok
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 marca 2010
Wyjazd rodzinny

W samym centrum handlowym
9,3
Bardzo ładny hotel,czysty z miła obsługą.Pokoje bardzo przyjemne.W hotelu znajduje się przyzwoity basen na 8 piętrze,centrum spa,oraz restauracja oferująca bardzo dobre posiłki z róznych kuchni świata.Obsługa na wysokim poziomie.Położenie hotelu w samym centrum dzielnicy handlawej Pratunam jest jego duża zaletą
Informacje na temat życia nocnego: Bangkok nigdy nie zasypia
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 marca 2010
wypoczynek rodzinny

Bardzo dobre położenie
8,7
Hotel połozony w centrum dzielnicy handlowej Pratunam.Pokoje czyste i ładne.Obsługa miła i kompetentna.Jedzenie bardzo urozmaicone z różnych kuchni świata.Hotel posiada przyjemny basen i centrum spa na 8 piętrze.Połozenie hotelu jest jego największą zaletą
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 14 lipca 2008
Jack & Anett

czysto,dobra lokalizacja ,srednia obsluga w recepcji
8
czysto w pokojach, hotel jest dobrze zlokalizowany w centrum miasta w poblizu znajduja sie liczne sklepy i galerie handlowe -golwnie polecamy galerie MBK z dobrymi cenami .hotel posiada bardzo fajny basenik obok ktorego znajduje sie fajna silownia .obsluga bardzo sympatyczna i przyjazna .pokoje sa bardzo czyste . w hotelu znajduje sie calkiem dobra restauracja z sympatyczna obsluga . z pokoji znajdujacych sie na gornych pietrach rozciaga sie bardzo piekny widok na cale centrum bangkoku .w poblizu znajduje sie najwyzszy hotel w bangkoku z super barkiem owocowym znajdujacym sie na 50 pietrze . hotel jest bardzo dobrze polozony pod wzgledem komunikacji publicznej - glownie polecamy tuk-tuki .
Ang M. Podróż z partnerem Singapore, 26 lipca 2015
Hotel has room for improvement

God location, spacious room n accessible
6
Room has poor lighting Light bulb burst in different areas staff access to room when you are not around. Room curtain was old n worn out. Lift ineeds maintainable and too old n too slow. Hotel needs to undergo major renovation.
Lim Y. Podróż w większej grupie Malaysia, 25 lipca 2015
Mixed experience

Convenient location for shopping, spacious rooms, friendly staff
7
Staff was able to process our check-in quickly. Hotel is slightly dated in its decor and furniture, but still livable and clean. Can be a bit of a squeeze to have a foldable bed in a 1-bedroom junior suite meant for 2 people, but still tolerable as the bedroom itself is pretty spacious. Bathroom is spacious too though sink could be bigger. There are too few lifts for a hotel this big - waiting time for the lift could be pretty long, especially at peak hour in the morning. Plus the lifts are pretty small. Didn't have breakfast.
Vimal R. Rodziny z małymi dziećmi India, 24 lipca 2015
Depleted condition. Cramped room & no maintenance

Except location else is zero
4,7
Not worth the money ^ & very old hotel. Total dejection &felt conned by the ads.
Dale P. Podróż z partnerem Australia, 23 lipca 2015
Outdated Decor

Breakfast, Wifi a
7,7
Kelly W. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 22 lipca 2015
Service staff not friendly

Location, value, accessibility
7,3
All was fine but the front desk service check-out lady was rude as we erroneously took their mineral water and returned them (we accidentally froze the bottle of water). She mumbled loud after we were about to leave the front desk and she thought we didn't understand. Other than that, hotel is located just right next to platinum mall and we spent almost everyday there shopping till our hearts' content!!
Cheong S. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 22 lipca 2015
must Stay

location
8,3
very good

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartamentGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BufetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - WidokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen

Recenzje klientów - Grand Diamond Suites Hotel, Bangkok

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01