Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartament Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnny Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Łazienka Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Siłownia Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bufet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restauracja Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napoje Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Widok
Okolica: Pratunam Liczba pokoi: 176
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 6876 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (6876)
Sortuj według:
Artur B. Podróż z partnerem Poland, 29 kwietnia 2015
Dobry

lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
8
Ok
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 marca 2010
Wyjazd rodzinny

W samym centrum handlowym
9,3
Bardzo ładny hotel,czysty z miła obsługą.Pokoje bardzo przyjemne.W hotelu znajduje się przyzwoity basen na 8 piętrze,centrum spa,oraz restauracja oferująca bardzo dobre posiłki z róznych kuchni świata.Obsługa na wysokim poziomie.Położenie hotelu w samym centrum dzielnicy handlawej Pratunam jest jego duża zaletą
Informacje na temat życia nocnego: Bangkok nigdy nie zasypia
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 marca 2010
wypoczynek rodzinny

Bardzo dobre położenie
8,7
Hotel połozony w centrum dzielnicy handlowej Pratunam.Pokoje czyste i ładne.Obsługa miła i kompetentna.Jedzenie bardzo urozmaicone z różnych kuchni świata.Hotel posiada przyjemny basen i centrum spa na 8 piętrze.Połozenie hotelu jest jego największą zaletą
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 14 lipca 2008
Jack & Anett

czysto,dobra lokalizacja ,srednia obsluga w recepcji
8
czysto w pokojach, hotel jest dobrze zlokalizowany w centrum miasta w poblizu znajduja sie liczne sklepy i galerie handlowe -golwnie polecamy galerie MBK z dobrymi cenami .hotel posiada bardzo fajny basenik obok ktorego znajduje sie fajna silownia .obsluga bardzo sympatyczna i przyjazna .pokoje sa bardzo czyste . w hotelu znajduje sie calkiem dobra restauracja z sympatyczna obsluga . z pokoji znajdujacych sie na gornych pietrach rozciaga sie bardzo piekny widok na cale centrum bangkoku .w poblizu znajduje sie najwyzszy hotel w bangkoku z super barkiem owocowym znajdujacym sie na 50 pietrze . hotel jest bardzo dobrze polozony pod wzgledem komunikacji publicznej - glownie polecamy tuk-tuki .
Chang C. Podróż z partnerem Singapore, 20 maja 2015
Good location for shopper

Location is good for shopper .
7
Dara L. Wycieczka w pojedynkę Canada, 19 maja 2015
grand diamond review

friendly staff, large room, convenient location
8,7
a little difficult to speak with some staff in English. but everyone was very helpful and courteous. the room and hallways smelled like cigarettes, I am not a smoker and this bothered me a bit.
Isaac T. Podróż w większej grupie Malaysia, 19 maja 2015
great location

near to shopping and street food.and great staff
7,7
good service leverl,good service provide by the staff
Nur A. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 18 maja 2015
Great

Room staff food
9,7
Good
Ruifen K. Podróż w większej grupie Singapore, 18 maja 2015
Old hotel with good location

The location is good (Beside Platinum Mall), Room is spacious and big, Breakfast with wide range of food varieties
7,3
The room is very old and the carpet has a stain patch. But the room is spacious and location is good.
Serina Y. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 16 maja 2015
convenience stay!

location, location & location!!
5
Stayed here 3 nights with my sister, overall a comfy stay. Hotel though old, but still acceptable and mattresses are very comfy for a good night sleep after a long day of walking. In fact, we are actually paying for convenience as it's location is very central and near to all shopping area like Pratunam and it's literally beside Platinum Mall. If only their staffs service can improve, it will definitely be a better experience!

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartamentGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ŁazienkaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BasenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BufetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Jedzenie i napojeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - WidokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pokój gościnnyGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SiłowniaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestauracjaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Basen

Recenzje klientów - Grand Diamond Suites Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3C03