Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan - centrum, Medan, Indonezja 20234

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 1238 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,0
Lokalizacja
6,9
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (1238)
Sortuj według:
Piotr L. Podróże z partnerem Poland, 21 stycznia 2012
Typowy miejski hotel

niedrogi
4,3
Typowy miejski hotel na przenocowanie jednej nocy. Standard 3*, nic specjalnego ale wystarcza. Położony dość daleko od centrum ale dojazd nie sprawia kłopotów. Hotel nie zapewnia żadnych rozrywek, bardzo proste azjatyckie śniadania. Można go polecić dla podrózników zatrzymujących się na 1 noc w dalszej drodze na Sumatrze. Nie jest drogi ale za niewiele większe pieniądze można w Medan znależć hotel lepszej klasy.
Informacje na temat hoteli: Hotel na jedną noc
Zgłoś tą recenzję
Alison S. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 3 maja 2016
good stay
6,3
enjoyed my stay thoroughly
Zgłoś tą recenzję
A.Rahman M. Podróże służbowe Malaysia, 2 maja 2016
holiday
5,3
nice place and clean good faclities
Zgłoś tą recenzję
Novy W. Podróże służbowe Indonesia, 13 kwietnia 2016
nice
4
Nice room and great location
Zgłoś tą recenzję
Jeremydavid M. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 8 kwietnia 2016
smoke and mirrors
4
the restaurant was overpriced , the food very average , and variable in quality. Heavy smokers in the restaurant made eating unpleasant. So why eat there? The location is out of the way, you cant walk in Medan, you have to take taxis or trikes. Just extra hassle. Breakfast. so so . Close to the airport train station. Very good View from the room window. A wall. Room. Best shower ever. Bed very comfortable. Room great . Has a safe box.
Zgłoś tą recenzję
Adam P. Rodziny z małymi dziećmi New Zealand, 27 marca 2016
Good tidy hotel
5,3
The rooms were clean, the buffet breakfast was good for local food. Yes would recommend this hotel, booking online will save you close to half price!
Zgłoś tą recenzję
Selwendran W. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 19 marca 2016
very average

prising for dinner okay
5
Very average
Zgłoś tą recenzję
Reny F. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 22 lutego 2016
Good location, comfort room

near hospital, safety, big room
7,7
It was a nice stay in this room, good location because I took elderly people in this trip, big and comfort room, unfortunately there was no place to sit on the bath room and the hotel couldn't provide the chair in bath room. This hotel would be unforgettable place for us because my father had his last conscious there, since we had to take him to hospital emergency unit, a night before our check out date in this hotel.And he passed away in the hospital 5 days after that. Thanks for the staffs for helping us during our 3 nights days in this hotel!
Zgłoś tą recenzję
Jochen H. Wycieczki w pojedynkę Germany, 10 lutego 2016
Medan is worth traveling
5,7
if they'd woken me up in time it would have been perfect
Zgłoś tą recenzję
Saravanan S. Podróże służbowe Malaysia, 10 lutego 2016
GOOD DEAL FOR MONEY

LOCATION, STAFF AND CLEANLINESS
6,7
GOOD STAY AND FRIENDLY STAFF
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Pokój gościnnyGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - FoyerGrand Sakura Hotel Medan - FoyerGrand Sakura Hotel Medan - Wnętrze hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - Wnętrze hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Wnętrze hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Wnętrze hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Wnętrze hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - Pokój gościnnyGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - Wnętrze hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - FoyerGrand Sakura Hotel Medan - RestauracjaGrand Sakura Hotel Medan - FoyerGrand Sakura Hotel Medan - Sala konferencyjnaGrand Sakura Hotel Medan - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03