Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Medan - centrum, Medan, Indonezja 20752 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sala Balowa Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Basen Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/Hol Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hotel z zewnątrz Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/Hol Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/Hol Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnny Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnny Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnny Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnny Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sala konferencyjna
Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnny Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Wnętrze hotelu Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Wejście Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Wyposażenie Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Wyposażenie Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Wyposażenie Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Jedzenie i napoje
Okolica: Medan - centrum Liczba pokoi: 242

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 2303 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
8,2
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (2303)
Sortuj według:
Piotr L. Podróże z partnerem Poland, 27 stycznia 2012
bardzo dobry wybór

wysoki standard, położenie
9,3
hotel bardzo dobry, wysoki standard. bardzo ładne pokoje, dobrze wyposażone. mankament to dosyć wolna sieć wifi - ale działa i jest darmowa. hotel przylega do eleganckiego centrum handlowego. ładne, w europejskim stylu kawiarnie, sklepy , restauracje. w hotelu doskonałe, eleganckie śniadania w cenie. położony w centrum medan, choć lepiej nie chodzić piechotą / ruch uliczny / ale wziąć taxi lub becak. hotel z czystym sumieniem do polecenia wszystkim
Informacje na temat zakupów: galeria przylega do hotelu
Zgłoś tą recenzję
Larry P. Wycieczki w pojedynkę Australia, 16 stycznia 2016
Great hotel

good location, great staff
9,7
always enjoy my stay here, great staff
Zgłoś tą recenzję
Jason L. Podróże z partnerem Singapore, 11 stycznia 2016
Bad

Location. Transport. Mall
6
Toilet floor trap wasn't maintain & after bath water flooding outer dry area @ toilet bowl. Bedsheet with blood stain??? Furniture with dust collected. Poor house keeping. Breakfast no much choice.....
Zgłoś tą recenzję
Larry P. Podróże z partnerem Australia, 1 stycznia 2016
Great hotel

good location and great staff
10
Front office staff always helpful and fill requests when they can. Very good service
Zgłoś tą recenzję
Hendri W. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 29 grudnia 2015
nice, spacious, comfy

facilities, location, warm and helpful staff
8,3
best
Zgłoś tą recenzję
Hairil K. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 27 grudnia 2015
Always 5 stars service

Service, bath, food
8
very nice and good service
Zgłoś tą recenzję
Kathrin S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 20 grudnia 2015
Good hotel in the heart of Medan

Location
7
It was a nice stay, the location is very good in the city center but overall I think it's just a 4-star hotel with premium price.
Zgłoś tą recenzję
Kathrin S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 19 grudnia 2015
Good hotel in the heart of Medan

Location
7
It was a nice stay, the location is very good in the city center but overall I think it's just a 4-star hotel with premium price.
Zgłoś tą recenzję
Fenny S. Podróże służbowe Indonesia, 18 grudnia 2015
wonderfull hotel

the hotel hv a great location, nice room. for the breakfast i think it needs more change.
8
the hotel hv a great location, nice room. for the breakfast i think it needs more change.
Zgłoś tą recenzję
Velisia S. Podróże służbowe Indonesia, 12 grudnia 2015
Carpet is not well maintained.

Location is good. Easy to get basic needs for business travelers. Attentive Staff. Good SPA and Massage center.
7
Overall I have enjoyed my stay. Connected to a Shopping Mall, which has almost what I need as Woman business traveler. I wish the Management give more attention to maintain the Carpet. It really not a nice odor when we opened the Lift and walk along the aisle.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sala BalowaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BasenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/HolGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hotel z zewnątrzGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/HolGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/HolGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnnyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnnyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnnyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnnyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sala konferencyjnaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnnyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Wnętrze hoteluGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SpaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - WejścieGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - WyposażenieGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - WyposażenieGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - WyposażenieGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Jedzenie i napojeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - WyposażenieGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Jedzenie i napojeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - WyposażenieGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SpaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokój gościnnyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauracjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RecepcjaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - ŁazienkaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C05