Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajlandia 10330 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrz Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Łazienka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restauracja
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcja Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieci Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażem Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażem Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/Hol Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Foyer
Okolica: Siam Liczba pokoi: 526
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

z 7182 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,1
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (7182)
Sortuj według:
Mery K. Podróż służbowa Indonesia, 2 grudnia 2013
hotelnya bagus dan setimpal dengan harganya

dekat dari keramaina, akses kemana-mana cukup dekat
6,7
menyenangkan dan dekat ke pusat kota, sehingga gampang untuk mencari makan dan kemana-mana.
Grazyna W. Podróż z partnerem Poland, 21 grudnia 2012
Wysokiej klasy hotel w bardzo dobrym położeniu

rewelacyjne warunki w hotelu,pokoje pełne 5*, pokoje,basen,siłownia-po prostu pierwsza klasa
9,7
to mój trzeci pobyt w bangkoku i przyznaję,że ten hotel polecam każdemu a szczególnie osobom lubiącym wysoki standard. świetne położenie - centrum ale w zaciszu.już recepcja pokazuje standard hotelu - przepiękne wnętrze,miła obsługa. restauracja też ok. bardzo dużo podróżujemy i mamy porównanie hoteli na całym świecie - ten zasługuje na 5* i na swoją cenę.
Informacje na temat zwiedzania: za każdym razem w Tajlandii/Bangkoku można odkryć coś nowego dlatego często tu wracam.Polecam poruszanie się tuk-tukiem bo to niesamowite przeżycie,polecam oczywiście targ wodny i tajski boks bo to ich kultura
Marek P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 30 listopada 2011
Dobry hotel i profesjonalna obsługa

położenie, obsługa
9,3
hotel położony w ciekawej dzielnicy bangkoku (lumpini). w pobliżu znajduje się wiele dużych centrów handlowych, sklepów, barów i restauracji. hotel zadbany i czysty. od samego wejścia możemy spotkać się z profesjonalną obsługą. pokoje czyste, przestronne i dobrze wyposażone. restauracja oferuje bardzo dobre śniadania oraz miłą obsługę. asortyment potraw dosyć duży.
Andrey P. Podróż z partnerem Russia, 17 maja 2015
Excellent!

Location, room size, service
10
Very good extremely comfortable hotel with genuine Thai hospitality at exclusive location
Sok V. Rodziny z małymi dziećmi Cambodia, 15 maja 2015
Nice room, nice swimming , nice playground

Good location , nice room & friendly staff
9,7
Kokchin T. Podróż w większej grupie Singapore, 14 maja 2015
Overall good service

Clean spacious and they provide room upgrade during my stay
9
Clean spacious and they provide room upgrade during my stay
Robert H. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 14 maja 2015
Great hotel

Location, pool, facilities in room
9,7
If was everything and more
Helen G. Podróż służbowa Singapore, 8 maja 2015
Good stay as Internet is free. good central locat

room is spacious, location is great, drinks at lobby is good for a short mtg
7,7
My stay is excellent as I am able to hop on the bts for my mtg. When my business associate came to the hotel, we were able to grab a complimentary hot drink for a short mtg.
Ka L. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 4 maja 2015
Good Location

Convenient Location, Swimming Pool, Clean Room
7,3
Convenient location, near to Erawan Shrine and BTS. Shopping Mall (Centra World, Siam Paragon, Big C......) in walking distance. Clean room with stable wifi. With a great spa at the 8th floor of the hotel. And a big swimming pool. Staffs are helpful & friendly. However, the breakfast doesn't taste good.
Ka W. Wycieczka w pojedynkę Macau, 3 maja 2015
good

good
8

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - ŁazienkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SalonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/HolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Plac zabawGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżu


AS-AGWEB-3C02