lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajlandia 10330 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrz Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wnętrze hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Łazienka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restauracja Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Siłownia Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjna Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcja Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieci Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażem
Okolica: Siam Liczba pokoi: 526
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

z 6298 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,1
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (6298)
Sortuj według:
Mery K. Podróż służbowa Indonesia, 2 grudnia 2013
hotelnya bagus dan setimpal dengan harganya

dekat dari keramaina, akses kemana-mana cukup dekat
6,7
menyenangkan dan dekat ke pusat kota, sehingga gampang untuk mencari makan dan kemana-mana.
Grazyna W. Podróż z partnerem Poland, 21 grudnia 2012
Wysokiej klasy hotel w bardzo dobrym położeniu

rewelacyjne warunki w hotelu,pokoje pełne 5*, pokoje,basen,siłownia-po prostu pierwsza klasa
9,7
to mój trzeci pobyt w bangkoku i przyznaję,że ten hotel polecam każdemu a szczególnie osobom lubiącym wysoki standard. świetne położenie - centrum ale w zaciszu.już recepcja pokazuje standard hotelu - przepiękne wnętrze,miła obsługa. restauracja też ok. bardzo dużo podróżujemy i mamy porównanie hoteli na całym świecie - ten zasługuje na 5* i na swoją cenę.
Informacje na temat zwiedzania: za każdym razem w Tajlandii/Bangkoku można odkryć coś nowego dlatego często tu wracam.Polecam poruszanie się tuk-tukiem bo to niesamowite przeżycie,polecam oczywiście targ wodny i tajski boks bo to ich kultura
Marek P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 30 listopada 2011
Dobry hotel i profesjonalna obsługa

położenie, obsługa
9,3
hotel położony w ciekawej dzielnicy bangkoku (lumpini). w pobliżu znajduje się wiele dużych centrów handlowych, sklepów, barów i restauracji. hotel zadbany i czysty. od samego wejścia możemy spotkać się z profesjonalną obsługą. pokoje czyste, przestronne i dobrze wyposażone. restauracja oferuje bardzo dobre śniadania oraz miłą obsługę. asortyment potraw dosyć duży.
Pye P. Wycieczka w pojedynkę Myanmar, 29 września 2014
Please ungrade sound isolation from hallway

Spacious, clean, comfortable bed and great smile.
7,3
Wei P. Podróż z partnerem New Zealand, 28 września 2014
perfect!

Excellent location,great room condition,helpful staff!
2,3
Rafael B. Podróż z partnerem Portugal, 27 września 2014
Good location and big rooms

Location, room and facilities
8
I'll be back very sure!
Lai F. Podróż z partnerem Hong Kong, 27 września 2014
Home-feeling Hotel

very big with a washing machine and a kitchen; Have home-feeling; Competitive price to stay at such a big hotel
8,3
I m very happy to stay at this hotel as they provided a free upgraded suite for us. Room is very big and you can even find a kitchen there. I love it much as I can cook breakfast by myself. Besides, It is close to Ratchadamri BTS station and just required to walk about 5 minutes to get there. Also you can take 10 minutes on foot to have an afternoon tea at Central World or go shopping Big C supermarket.
Pojanan M. Podróż służbowa Thailand, 25 września 2014
Convenient, a convenient hotel in Bangkok .

Good service and very clean
8,7
We love,this our fif time this year,2014
Rafael B. Podróż z partnerem Portugal, 25 września 2014
Excellent apartment service!

Location, big room and clean
9,7
Definitive will stay again this apartment service. They got some improve compare for my last stay last year.
Robert K. Podróż z partnerem United States of America, 24 września 2014
Great place to stay in Bangkok

Staff, room quality and cleanines, location
9,3
Great hotel with very attentive staff. The facilities are excelent. food is good and location is great. I reccomend it.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wnętrze hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - ŁazienkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SiłowniaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SalonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Transport w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/HolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SiłowniaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Plac zabawGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżu


AS-AGWEB-3A05