lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajlandia 10330 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrz Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wnętrze hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Łazienka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restauracja Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Siłownia Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjna Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcja Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieci Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażem
Okolica: Siam Liczba pokoi: 526
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

z 6385 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,1
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (6385)
Sortuj według:
Mery K. Podróż służbowa Indonesia, 2 grudnia 2013
hotelnya bagus dan setimpal dengan harganya

dekat dari keramaina, akses kemana-mana cukup dekat
6,7
menyenangkan dan dekat ke pusat kota, sehingga gampang untuk mencari makan dan kemana-mana.
Grazyna W. Podróż z partnerem Poland, 21 grudnia 2012
Wysokiej klasy hotel w bardzo dobrym położeniu

rewelacyjne warunki w hotelu,pokoje pełne 5*, pokoje,basen,siłownia-po prostu pierwsza klasa
9,7
to mój trzeci pobyt w bangkoku i przyznaję,że ten hotel polecam każdemu a szczególnie osobom lubiącym wysoki standard. świetne położenie - centrum ale w zaciszu.już recepcja pokazuje standard hotelu - przepiękne wnętrze,miła obsługa. restauracja też ok. bardzo dużo podróżujemy i mamy porównanie hoteli na całym świecie - ten zasługuje na 5* i na swoją cenę.
Informacje na temat zwiedzania: za każdym razem w Tajlandii/Bangkoku można odkryć coś nowego dlatego często tu wracam.Polecam poruszanie się tuk-tukiem bo to niesamowite przeżycie,polecam oczywiście targ wodny i tajski boks bo to ich kultura
Marek P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 30 listopada 2011
Dobry hotel i profesjonalna obsługa

położenie, obsługa
9,3
hotel położony w ciekawej dzielnicy bangkoku (lumpini). w pobliżu znajduje się wiele dużych centrów handlowych, sklepów, barów i restauracji. hotel zadbany i czysty. od samego wejścia możemy spotkać się z profesjonalną obsługą. pokoje czyste, przestronne i dobrze wyposażone. restauracja oferuje bardzo dobre śniadania oraz miłą obsługę. asortyment potraw dosyć duży.
May L. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 19 października 2014
Will Be Back for Next trip

Big, good for children and family, clean
8
Overall the stayed was nice. Big, comfortable and clean. Staffs are friendly. The only set back was that the room was not cleaned when we came back to hotel at around 2.30pm.
Loi H. Podróż z partnerem Macau, 18 października 2014
nice and convenient hotel

convenient, elegant, staff very nice
7,7
Nan H. Wycieczka w pojedynkę China, 17 października 2014
Nice Hotel with great location

Location, Swimming Pool & Cleanness
9
Great Hotel with reasonable price.
Peter G. Podróż z partnerem United Kingdom, 14 października 2014
Fabulous pool

Room , pool , staff
8
Great place for the price and quite a good location . The staff are very good , the room lovely , but my favourite is the pool and gym ... Especially the pool !
Denese D. Podróż z partnerem Australia, 14 października 2014
Another great stay !

Location, Staff performance, Beautiful hotel
9,3
My second visit and it was a pleasure , quick check in and check out ! Staff courteous and very polite . I stay in a Grand suite and we had a beautiful city view . Only complaint was the breakfast in the cafe , it was terrible ! Hot food was cold , not much choice , so I recommend U don't waste your money there but did order room service a few times and that was Ok. Hotel close to Central World shopping Mall and not a long walk to many of the others ! All in all another pleasant stay and we will be back for sure.
Wang S. Podróż z partnerem Taiwan, 13 października 2014
Good place to stay for traveling in Bangkok

The location provides travellers with great convenience given its closeness to a BTS station and the price is reasonable.
9
Vincent C. Podróż służbowa Singapore, 12 października 2014
Good location

Location | Room size | Internet
7,7
Excellent with big pool and well equipped gym

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wnętrze hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - ŁazienkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SiłowniaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SalonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Transport w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/HolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SiłowniaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Plac zabawGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżu


AS-AGWEB-3C08