Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahatlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajlandia 10330

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

z 7917 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
8,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (7917)
Sortuj według:
Mery K. Podróże służbowe Indonesia, 2 grudnia 2013
hotelnya bagus dan setimpal dengan harganya

dekat dari keramaina, akses kemana-mana cukup dekat
6,7
menyenangkan dan dekat ke pusat kota, sehingga gampang untuk mencari makan dan kemana-mana.
Grazyna W. Podróże z partnerem Poland, 21 grudnia 2012
Wysokiej klasy hotel w bardzo dobrym położeniu

rewelacyjne warunki w hotelu,pokoje pełne 5*, pokoje,basen,siłownia-po prostu pierwsza klasa
9,7
to mój trzeci pobyt w bangkoku i przyznaję,że ten hotel polecam każdemu a szczególnie osobom lubiącym wysoki standard. świetne położenie - centrum ale w zaciszu.już recepcja pokazuje standard hotelu - przepiękne wnętrze,miła obsługa. restauracja też ok. bardzo dużo podróżujemy i mamy porównanie hoteli na całym świecie - ten zasługuje na 5* i na swoją cenę.
Informacje na temat zwiedzania: za każdym razem w Tajlandii/Bangkoku można odkryć coś nowego dlatego często tu wracam.Polecam poruszanie się tuk-tukiem bo to niesamowite przeżycie,polecam oczywiście targ wodny i tajski boks bo to ich kultura
Marek P. Wycieczki w pojedynkę Poland, 30 listopada 2011
Dobry hotel i profesjonalna obsługa

położenie, obsługa
9,3
hotel położony w ciekawej dzielnicy bangkoku (lumpini). w pobliżu znajduje się wiele dużych centrów handlowych, sklepów, barów i restauracji. hotel zadbany i czysty. od samego wejścia możemy spotkać się z profesjonalną obsługą. pokoje czyste, przestronne i dobrze wyposażone. restauracja oferuje bardzo dobre śniadania oraz miłą obsługę. asortyment potraw dosyć duży.
Setiawan T. Podróże z partnerem Indonesia, 17 maja 2016
Good
4,7
Good
Shirish K. Rodziny z dużymi dziećmi India, 16 maja 2016
Good hotel but unresponsive staff
5
In spite of advance notice, rooms were not kept ready for us as requested. We were allotted a different floor from our children. Then when I was upset about it finally the lady grudgingly arranged a room on the same floor but 2 hours after we checked in ! No apology nothing. Arrogant reception in a basically nice hotel.
Pui C. Podróże grupowe Malaysia, 16 maja 2016
Great
6
Location easy to access to all Shopping Centre. Walking distance just 10-15 min. Taxi from hotel just wait about 5min and hotel staff very helpful.
Jin D. Podróże z partnerem China, 16 maja 2016
Good location
6,7
Good location and large room, very comfortable
Chung C. Podróże z partnerem Hong Kong, 15 maja 2016
NA
5
NA
Masatoki K. Podróże grupowe Japan, 15 maja 2016
Comfortable Service Apartment Hotel
6,3
Friendly staff, especially cleaning ladies and porter men. Room is not so spacious, as compared with other service apartment hotels, but it is enough. Location is good, easy access to BTS Ratchadamri and Chit Lom. Taxi is hard to get. You have to cross the busy Ratchadamri road if you want to go west (Siam), north (Phaya Thai) and east (Asok) by a taxi. A 24 hours open store is around the corner. The building is a bit old, and too arrogant, but it makes easy to find the hotel from far away. 10 mins walk to Lumpini park and a lot of good cafe in Lang Suan road. In a room, I couldn't find a kitchen knife and cutting plate. If you need them to cock by yourself, you have to ask the hotel staff. Overall, I really enjoyed 4 nights stay at this hotel. Recommend.
Tinny L. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 13 maja 2016
Excellent location. Large room.
6,3
Everything is perfect in this valve
Recenzje 1 - 3 z 3
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SiłowniaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SiłowniaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Plac zabawGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kawiarnia/KafejkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Widok


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C05