lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajlandia 10330 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrz Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wnętrze hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Łazienka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restauracja Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Siłownia Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjna Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcja Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieci Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażem
Okolica: Siam Liczba pokoi: 526
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

z 6226 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,1
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (6226)
Sortuj według:
Mery K. Podróż służbowa Indonesia, 2 grudnia 2013
hotelnya bagus dan setimpal dengan harganya

dekat dari keramaina, akses kemana-mana cukup dekat
6,7
menyenangkan dan dekat ke pusat kota, sehingga gampang untuk mencari makan dan kemana-mana.
Grazyna W. Podróż z partnerem Poland, 21 grudnia 2012
Wysokiej klasy hotel w bardzo dobrym położeniu

rewelacyjne warunki w hotelu,pokoje pełne 5*, pokoje,basen,siłownia-po prostu pierwsza klasa
9,7
to mój trzeci pobyt w bangkoku i przyznaję,że ten hotel polecam każdemu a szczególnie osobom lubiącym wysoki standard. świetne położenie - centrum ale w zaciszu.już recepcja pokazuje standard hotelu - przepiękne wnętrze,miła obsługa. restauracja też ok. bardzo dużo podróżujemy i mamy porównanie hoteli na całym świecie - ten zasługuje na 5* i na swoją cenę.
Informacje na temat zwiedzania: za każdym razem w Tajlandii/Bangkoku można odkryć coś nowego dlatego często tu wracam.Polecam poruszanie się tuk-tukiem bo to niesamowite przeżycie,polecam oczywiście targ wodny i tajski boks bo to ich kultura
Marek P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 30 listopada 2011
Dobry hotel i profesjonalna obsługa

położenie, obsługa
9,3
hotel położony w ciekawej dzielnicy bangkoku (lumpini). w pobliżu znajduje się wiele dużych centrów handlowych, sklepów, barów i restauracji. hotel zadbany i czysty. od samego wejścia możemy spotkać się z profesjonalną obsługą. pokoje czyste, przestronne i dobrze wyposażone. restauracja oferuje bardzo dobre śniadania oraz miłą obsługę. asortyment potraw dosyć duży.
Haiqin Q. Podróż z partnerem China, 11 września 2014
Good hotel for holiday

Good service,good facilities,good location
10
Pretty good
Chor W. Podróż z partnerem Hong Kong, 9 września 2014
valuable for money

near BTS
7,7
Wing Y. Podróż z partnerem Hong Kong, 9 września 2014
good location , wonderful huge room

good location , wonderful huge room, washing machine
9,3
good location , wonderful huge room
See H. Podróż z partnerem Singapore, 9 września 2014
Poor location

Cleanliness, polite staff and big rooms
7,7
Expected a 5 star apartment styled hotel and it was below my expectation. Mad with the washer/dryer. It just couldn't dry your laundry well. I have never needed to walked so far from the train station to a 5 star hotel before. The location is just so poor for such a hotel.
Roderick L. Podróż służbowa United Kingdom, 9 września 2014
good hotel

big rooms, big bat, has a big fridge
8,3
excellent
Janice T. Podróż z partnerem Singapore, 9 września 2014
Value for money

Beautiful swimming pool, great view from the room, plenty of space in the room
7,7
Comfortable and clean hotel. Value for money. Food at the breakfast line was very average though. The room was large with a great view of the beautiful swimming pool below. The facilities were great too - big gym, kid's playing area and tennis court. The room service and house keeping staff had problems understanding our requests though. But they did try very hard to make our stay comfortable still. Great stay on the whole.
Billy Y. Podróż służbowa Singapore, 5 września 2014
Excellent Stay at Grande Centrepoint Ratchdamari

Comfort, Service & Location.
9
Beyond expectation, the hotel is very comfortable, service staff is very attentive and value for money. I will definitely be a regular customer for them whenever I come to Bangkok.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wnętrze hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - ŁazienkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SiłowniaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SalonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Transport w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/HolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SiłowniaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Plac zabawGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżu


AS-AGWEB-3A07