Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajlandia 10330 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrz Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnny Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Łazienka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restauracja
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcja Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjne Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieci Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażem Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażem Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Basen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/Hol Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Foyer
Okolica: Siam Liczba pokoi: 526
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

na podstawie
7379 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,1
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (7379)
Sortuj według:
Mery K. Podróż służbowa Indonesia, 2 grudnia 2013
hotelnya bagus dan setimpal dengan harganya

dekat dari keramaina, akses kemana-mana cukup dekat
6,7
menyenangkan dan dekat ke pusat kota, sehingga gampang untuk mencari makan dan kemana-mana.
Zgłoś tą recenzję
Grazyna W. Podróż z partnerem Poland, 21 grudnia 2012
Wysokiej klasy hotel w bardzo dobrym położeniu

rewelacyjne warunki w hotelu,pokoje pełne 5*, pokoje,basen,siłownia-po prostu pierwsza klasa
9,7
to mój trzeci pobyt w bangkoku i przyznaję,że ten hotel polecam każdemu a szczególnie osobom lubiącym wysoki standard. świetne położenie - centrum ale w zaciszu.już recepcja pokazuje standard hotelu - przepiękne wnętrze,miła obsługa. restauracja też ok. bardzo dużo podróżujemy i mamy porównanie hoteli na całym świecie - ten zasługuje na 5* i na swoją cenę.
Informacje na temat zwiedzania: za każdym razem w Tajlandii/Bangkoku można odkryć coś nowego dlatego często tu wracam.Polecam poruszanie się tuk-tukiem bo to niesamowite przeżycie,polecam oczywiście targ wodny i tajski boks bo to ich kultura
Zgłoś tą recenzję
Marek P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 30 listopada 2011
Dobry hotel i profesjonalna obsługa

położenie, obsługa
9,3
hotel położony w ciekawej dzielnicy bangkoku (lumpini). w pobliżu znajduje się wiele dużych centrów handlowych, sklepów, barów i restauracji. hotel zadbany i czysty. od samego wejścia możemy spotkać się z profesjonalną obsługą. pokoje czyste, przestronne i dobrze wyposażone. restauracja oferuje bardzo dobre śniadania oraz miłą obsługę. asortyment potraw dosyć duży.
Zgłoś tą recenzję
Pik K. Rodziny z małymi dziećmi Macau, 17 sierpnia 2015
Spacious Room, beautiful pool

Spacious Room, Pool and Staff Friendliness
3,3
Great, Helpful staff, pool is beautiful and spacious room
Zgłoś tą recenzję
Ng C. Podróż z partnerem Malaysia, 16 sierpnia 2015
Very Good

Nice , clean & comfortable
9
So Good & Relax
Zgłoś tą recenzję
Jawad T. Rodziny z małymi dziećmi Pakistan, 12 sierpnia 2015
Excellent hotel near BTS

Near BTS and all major shopping malls, excellent service s including swimming pool and spa
9,3
Zgłoś tą recenzję
Yvone Y. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 10 sierpnia 2015
hotel

clean, location
7,7
enjoy staying. it's convenient to come with breakfast.this hotel has a good location too with 5min walk to mrt, 15min walk to nearby shopping
Zgłoś tą recenzję
Man K. Podróż w większej grupie Hong Kong, 8 sierpnia 2015
worth to stay

spacious room. good location. value for money.
9,3
great! excellent location & price & staff.
Zgłoś tą recenzję
Yee K. Rodziny z dużymi dziećmi United Kingdom, 7 sierpnia 2015
Comfort and nice place to stay

I got a free upgrade to a one-bed room suite. The room was spacious, clean and bright with many windows.
9,3
The breakfast is Ok but lack of variety. The washing machine failed to spin on my second day of stay. I reported to the front desk when I went out at noon and they got the machine fixed when I returned at evening. They left a message in my room informing that they had fixed it at 1 pm. Good job!
Zgłoś tą recenzję
Chan W. Podróż z partnerem Hong Kong, 6 sierpnia 2015
excellent stay

staffs are very nice and willing to help, very convenient to go to platimum or other shopping mall, very comfortable and good facilities
9,3
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotel z zewnątrzGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokój gościnnyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - ŁazienkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauracjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcjaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SalonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obiekty rekreacyjneGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Klub dla dzieciGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Wanna z hydromasażemGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/HolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FoyerGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BasenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Plac zabawGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jedzenie i napojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Sala konferencyjnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Atrakcje w pobliżuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - WyposażenieGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Okolica


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C05