Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Grandview Hotel Makau - Pokój gościnny Grandview Hotel Makau - Pokój gościnny Grandview Hotel Makau - Pokój gościnny Grandview Hotel Makau - Pokój gościnny Grandview Hotel Makau - Apartament Grandview Hotel Makau - Łazienka Grandview Hotel Makau - Foyer Grandview Hotel Makau - Restauracja Grandview Hotel Makau - Spa Grandview Hotel Makau - Siłownia Grandview Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Grandview Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Grandview Hotel Makau - Spa Grandview Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Grandview Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Grandview Hotel Makau - Pokój gościnny
Grandview Hotel Makau - Restauracja Grandview Hotel Makau - Pokój gościnny Grandview Hotel Makau - Apartament Grandview Hotel Makau - Siłownia Grandview Hotel Makau - Pokój gościnny Grandview Hotel Makau - Pokój gościnny Grandview Hotel Makau - Basen Grandview Hotel Makau - Restauracja Grandview Hotel Makau - Kawiarnia/Kafejka Grandview Hotel Makau - Apartament Grandview Hotel Makau - Wyposażenie Grandview Hotel Makau - Wyposażenie
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 438
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

na podstawie
3795 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,3
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (3795)
Sortuj według:
Yi K. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 30 sierpnia 2015
Quite good

Location. Clean. Location
7
Not bad
Zgłoś tą recenzję
Sng T. Podróż w większej grupie Singapore, 26 sierpnia 2015
Value For Money

Flexible,Convenience,Value for Money
10
We have 3 room. 2 of the room the turf club enjoy the beautiful view and only one the view facing residential area is dirty view
Zgłoś tą recenzję
Sok T. Podróż służbowa Malaysia, 23 sierpnia 2015
Reasonable Price

Reasonable Price but Nothing Much
6
Zgłoś tą recenzję
Ana M. Podróż z partnerem Philippines, 11 sierpnia 2015
ok stay

nothing much to say. it was ok. and very basic.
6
the stay was ok, comfortable sleep. nothing much to say.
Zgłoś tą recenzję
Dunstan L. Podróż służbowa Macau, 23 lipca 2015
Spacious and cozy

Spacious and cozy
6
Spacious and cozy
Zgłoś tą recenzję
Marcelino D. Wycieczka w pojedynkę Portugal, 8 lipca 2015
Grandview Hotel
4
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Zgłoś tą recenzję
Ahmet C. Podróż z partnerem Turkey, 19 czerwca 2015
Avarage standard hotel

Location, now free wifi in room as well, valet stuff
7,7
It's nice hotel
Zgłoś tą recenzję
Kian P. Podróż w większej grupie Singapore, 13 czerwca 2015
Pleasant Stay

Friendly staffs with nearby convenient store
8
Cosy place n clean room
Zgłoś tą recenzję
Lee C. Podróż służbowa Malaysia, 5 czerwca 2015
worst hotel

Grandview Hotel
4,3
Bad experience
Zgłoś tą recenzję
Terakarn W. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 3 czerwca 2015
Good hotel.

Good location, near bus stop and food zone. Hotel is clean. Staff have good service. Unfortunately, i don't have a dinner there so i have no comment about food.
8,3
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Grandview Hotel MakauGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - ApartamentGrandview Hotel Makau - ŁazienkaGrandview Hotel Makau - FoyerGrandview Hotel Makau - RestauracjaGrandview Hotel Makau - SpaGrandview Hotel Makau - SiłowniaGrandview Hotel Makau - Hotel z zewnątrzGrandview Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneGrandview Hotel Makau - SpaGrandview Hotel Makau - Hotel z zewnątrzGrandview Hotel Makau - Hotel z zewnątrzGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - RestauracjaGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - ApartamentGrandview Hotel Makau - SiłowniaGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - BasenGrandview Hotel Makau - RestauracjaGrandview Hotel Makau - Kawiarnia/KafejkaGrandview Hotel Makau - ApartamentGrandview Hotel Makau - WyposażenieGrandview Hotel Makau - WyposażenieGrandview Hotel Makau - Jedzenie i napojeGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Jedzenie i napojeGrandview Hotel Makau - SiłowniaGrandview Hotel Makau - SiłowniaGrandview Hotel Makau - Jedzenie i napojeGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - ŁazienkaGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - WyposażenieGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Jedzenie i napojeGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - BasenGrandview Hotel Makau - BasenGrandview Hotel Makau - WyposażenieGrandview Hotel Makau - FoyerGrandview Hotel Makau - Pokój gościnnyGrandview Hotel Makau - Łazienka


AS-AGWEB-3A02