Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Green World Hotel Llinsen

No.617, Linsen N. Rd.,, Dzielnica Zhongshan, Tajpej, Tajwan 104 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Green World Inn
Green World Hotel Llinsen Tajpej - Foyer Green World Hotel Llinsen Tajpej - Wejście Green World Hotel Llinsen Tajpej - Foyer Green World Hotel Llinsen Tajpej - Foyer Green World Hotel Llinsen Tajpej - Wejście Green World Hotel Llinsen Tajpej - Wejście Green World Hotel Llinsen Tajpej - Foyer Green World Hotel Llinsen Tajpej - Foyer Green World Hotel Llinsen Tajpej - Foyer Green World Hotel Llinsen Tajpej - Foyer Green World Hotel Llinsen Tajpej - Foyer Green World Hotel Llinsen Tajpej - Restauracja Green World Hotel Llinsen Tajpej - Restauracja Green World Hotel Llinsen Tajpej - Restauracja Green World Hotel Llinsen Tajpej - Restauracja Green World Hotel Llinsen Tajpej - Restauracja
Green World Hotel Llinsen Tajpej - Restauracja Green World Hotel Llinsen Tajpej - Restauracja Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje Green World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje
Okolica: Dzielnica Zhongshan Liczba pokoi: 81
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

na podstawie
321 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (321)
Sortuj według:
Lim P. Podróż służbowa Singapore, 21 sierpnia 2015
ok

ok
6
Zgłoś tą recenzję
Pei L. Rodziny z małymi dziećmi Taiwan, 13 lipca 2015
good for shopping

next door is 7-11, nearby night market, easy to find food for dinner
5
Zgłoś tą recenzję
Charles T. Podróż z partnerem United States of America, 26 czerwca 2015
Nice room, bad breakfast

Clean, not to far from the subway, good size room
6
Zgłoś tą recenzję
Jian R. Podróż służbowa Taiwan, 13 czerwca 2015
Simple , nice and clean

simple, nice and clean
6
Zgłoś tą recenzję
Lim Y. Podróż służbowa Malaysia, 16 maja 2015
Small room but comfortable

Good location which is near to MRT, clean, and comfortable.
7,7
Generally good and the ground staff are friendly and helpful. However, it may be better if the breakfast can be improved.
Zgłoś tą recenzję
Julie B. Podróż z partnerem Philippines, 5 kwietnia 2015
Location, room and food are good.

Location is just nice. Very near the Mrt. The room is clean and food is good. Recommended for single, couple and family.
6,7
Zgłoś tą recenzję
Dora W. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 4 kwietnia 2015
Cheap and nice hotel

Price is affordable and hotel is clean. Satifactory location to bus and mrt station.
7,3
It is a clean and nice hotel. Price is affordable and location is near mrt and bus station.
Zgłoś tą recenzję
Matthew C. Podróż z partnerem United States of America, 22 lutego 2015
Clean and comfortable

Our room was clean and comfortable, the wifi worked well, and even though the tub was small it was nice to have.
6,3
Zgłoś tą recenzję
Tsz C. Podróż służbowa Hong Kong, 21 lutego 2015
Reliable and nice

Nice spring, clean and Heart warming
7,7
Zgłoś tą recenzję
Lam S. Rodziny z dużymi dziećmi China, 21 lutego 2015
room not good

cheap
5
water leakage at the bath room are old
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Green World Hotel Llinsen TajpejGreen World Hotel Llinsen Tajpej - FoyerGreen World Hotel Llinsen Tajpej - WejścieGreen World Hotel Llinsen Tajpej - FoyerGreen World Hotel Llinsen Tajpej - FoyerGreen World Hotel Llinsen Tajpej - WejścieGreen World Hotel Llinsen Tajpej - WejścieGreen World Hotel Llinsen Tajpej - FoyerGreen World Hotel Llinsen Tajpej - FoyerGreen World Hotel Llinsen Tajpej - FoyerGreen World Hotel Llinsen Tajpej - FoyerGreen World Hotel Llinsen Tajpej - FoyerGreen World Hotel Llinsen Tajpej - RestauracjaGreen World Hotel Llinsen Tajpej - RestauracjaGreen World Hotel Llinsen Tajpej - RestauracjaGreen World Hotel Llinsen Tajpej - RestauracjaGreen World Hotel Llinsen Tajpej - RestauracjaGreen World Hotel Llinsen Tajpej - RestauracjaGreen World Hotel Llinsen Tajpej - RestauracjaGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napojeGreen World Hotel Llinsen Tajpej - Jedzenie i napoje


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C02