lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Foyer Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Apartament Guangdong Hotel Hongkong - Apartament Guangdong Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Guangdong Hotel Hongkong - Restauracja Guangdong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Restauracja
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 244
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 2517 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (2517)
Sortuj według:
Andreas J. Podróż z partnerem Indonesia, 21 marca 2015
lift rusak.sudak check out taruh koper kena charge

lokasi
6
terganggu renovasi.lift jelek.breakfast ga ganti" selama 4 hari.kamar kurang bersih.hotel sudah tua
Wieslaw S. Podróż służbowa Poland, 8 czerwca 2009
Guangdong czerwiec 2009

Świetna lokalizacja hotelu, dobre warunki zakwaterowania.
8,3
Do Hong Kongu podróżuję regularnie i często zatrzymuję się w Kowloonie. Miałem zatem okazję poznać pewien wachlarz hoteli w tym mieście. Na ich tle Guangdong plasuje się gdzieś w środku stawki. Jego największą zaletą jest świetna lokalizacja, przegrywa natomiast nieznacznie w porównaniu standardu albo raczej utrzymania pokojów. Poza tym nie miałem najmniejszych zastrzeżeń odnośnie funkcjonowania hotelu Guangdong. Można go spokojnie polecić wszystkim wybierającym się do Hongkongu.
Carmen G. Podróż służbowa Italy, 20 kwietnia 2015
good location

location location location
6,3
Was good since the hotel is situated in a good area easy to go everywhere. Room this time very small and furniture inside old.
Carmen G. Podróż służbowa Italy, 19 kwietnia 2015
Good location

location location location
6,7
Ok for 1 -2 night but not longer, than u can start to notice that the room is not that clean and they don't really take care of details.
Carmen G. Podróż służbowa Italy, 17 kwietnia 2015
Great Location

location
6,7
I suggest for short time 1-2 night no more
Jarunat S. Podróż z partnerem Thailand, 13 kwietnia 2015
Smelly room and lobby but good location

1. Kinkee restaurant opposite hotel is good
6,7
Theres only queen size bed available in the hotel.. The room smell of cigarettes during our stay and when we complain they say they will look for new room for us but they disnt contact us back. Room are pretty small compare to other hotel. The location is great. The food name kinkee opposite the restaurant was good and also m1 bar opposite the restaurant was good for drinks after long day
Mlchael G. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 13 kwietnia 2015
Great place to stay

Friendly staff, Clean Rooms, Convenient location
9,7
Great. No problems
Chu B. Podróż służbowa Hong Kong, 11 kwietnia 2015
Okay Hotel

location, nightlife and mrt stations
6
i think this hotel only wants to cater for the Chinese crowd only. Overall I think it is a three star hotel.
Pierre A. Podróż służbowa Mauritius, 9 kwietnia 2015
Internet at the 10th Floor was not possible

Nothing at all
5,3
Did Not enjoy at all.The internet was not working properly in the room.Only at the lobby floor that I was able to work.There is a lack of seats at the lobby and having a seats is not happy,I do not recommend that Hotel to any business person.
Mohamed S. Podróż służbowa Sri Lanka, 8 kwietnia 2015
Corner room no wifi inly in the lobby is good wifi

Good staff
6,3
😳

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Guangdong Hotel HongkongGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - FoyerGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - ApartamentGuangdong Hotel Hongkong - ApartamentGuangdong Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeGuangdong Hotel Hongkong - RestauracjaGuangdong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Restauracja


AS-AGWEB-3C03