lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Foyer Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Apartament Guangdong Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Guangdong Hotel Hongkong - Restauracja Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Restauracja
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 244
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 2413 recenzji

Warty swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (2413)
Sortuj według:
Wieslaw S. Podróż służbowa Poland, 8 czerwca 2009
Guangdong czerwiec 2009

Świetna lokalizacja hotelu, dobre warunki zakwaterowania.
8,3
Do Hong Kongu podróżuję regularnie i często zatrzymuję się w Kowloonie. Miałem zatem okazję poznać pewien wachlarz hoteli w tym mieście. Na ich tle Guangdong plasuje się gdzieś w środku stawki. Jego największą zaletą jest świetna lokalizacja, przegrywa natomiast nieznacznie w porównaniu standardu albo raczej utrzymania pokojów. Poza tym nie miałem najmniejszych zastrzeżeń odnośnie funkcjonowania hotelu Guangdong. Można go spokojnie polecić wszystkim wybierającym się do Hongkongu.
Jia E. Podróż służbowa Singapore, 20 stycznia 2015
Good location

Comfort, convenience,
8
It was a good stay. good location
Richard N. Podróż z partnerem Thailand, 19 stycznia 2015
Great. Upgraded me to a suite for free!

Spacious, clean and comfortable
8,7
Daisy S. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 18 stycznia 2015
We are at home at Guangdong Hotel

Filling buffet breakfast, great location and comfortable room
8
Our stay was great!
Piyawan N. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 14 stycznia 2015
Good location

Good location, friendly staff, next to shopping street
7,7
Mandy Y. Podróż służbowa Singapore, 10 stycznia 2015
cost effective, nice and clean.

cost effective, nice and clean
9
Chee K. Podróż z partnerem Singapore, 7 stycznia 2015
good clean hotel near food and subway

location clean safe
7,7
Nice comfy hotel. Reasonably price for its comfort and location with loads of food nrarby. Only negative is not enough and hard to locate charging points in the room. Charged a fee for storage of luggage at the concierge after check out, when other hotel does it complimentary.
Lim Y. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 4 stycznia 2015
Good location , good for shopping

easy access , good location for shopping , average room size
6
overall ok , good location with nice food around. easy to get to MTR less than 5 minutes walk. variety of food nearby.
Agung B. Rodziny z dużymi dziećmi Timor-Leste, 2 stycznia 2015
Nice Hotel for New Year's Eve Celebration

Great Location, Large Room, Nice Ambience
7,7
it's a perfect hotel to stay during new year's eve celebration. located near many shops and restaurants, avenue of stars's just few minutes walking. We had great experience staying at this hotel
Rong X. Podróż służbowa Singapore, 2 stycznia 2015
Not worth the money

clean. well located. looks grand lobby
5,3
Not worth money as too expensive but very small room! Location good.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Guangdong Hotel HongkongGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - FoyerGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - ApartamentGuangdong Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeGuangdong Hotel Hongkong - RestauracjaGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Restauracja


AS-AGWEB-3C06