Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Foyer Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Apartament Guangdong Hotel Hongkong - Apartament Guangdong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Guangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 244
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 2557 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (2557)
Sortuj według:
Andreas J. Podróż z partnerem Indonesia, 21 marca 2015
lift rusak.sudak check out taruh koper kena charge

lokasi
6
terganggu renovasi.lift jelek.breakfast ga ganti" selama 4 hari.kamar kurang bersih.hotel sudah tua
Wieslaw S. Podróż służbowa Poland, 8 czerwca 2009
Guangdong czerwiec 2009

Świetna lokalizacja hotelu, dobre warunki zakwaterowania.
8,3
Do Hong Kongu podróżuję regularnie i często zatrzymuję się w Kowloonie. Miałem zatem okazję poznać pewien wachlarz hoteli w tym mieście. Na ich tle Guangdong plasuje się gdzieś w środku stawki. Jego największą zaletą jest świetna lokalizacja, przegrywa natomiast nieznacznie w porównaniu standardu albo raczej utrzymania pokojów. Poza tym nie miałem najmniejszych zastrzeżeń odnośnie funkcjonowania hotelu Guangdong. Można go spokojnie polecić wszystkim wybierającym się do Hongkongu.
Melody S. Podróż z partnerem Philippines, 22 maja 2015
Good

Courteous staff, clean room & comp wifi
7,3
Fine. They should have more English channels as i noticed there are foreign guests. When we leave our luggage after check-out, they charge hkd5 per luggage,which is quite strange as we stayed there for the night.
Rachel M. Podróż z partnerem United States of America, 20 maja 2015
Spacious Room in a Perfect Location

Clean, spacious, great location
9,3
Excellent room & location
Jonathan L. Wycieczka w pojedynkę China, 17 maja 2015
noisy

services is ok, location is good, room is clean
5,7
Hotel offer a old decorations room because price is special from agoda, worst thing in early morning the next room in renovation, crazily digging walls etc. After complain they put me in a new renovation room which they wont offer to online discount clients, be careful
Purshotam K. Rodziny z małymi dziećmi India, 13 maja 2015
Dirty room the house keeping dnt Clean the bathrom

Only location
8,3
My gd room are by clean properly the flush in bathroom dnt work leakege in the shower
Greg A. Podróż z partnerem Philippines, 13 maja 2015
guang dong hotel for the nth time

location location location
7,3
Fine. As expected. But the bathroom has a spicy armpit stink perhaps from the previous occupant.
Hazel C. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 12 maja 2015
toilet stain upon first entry to room

location
6,7
Passable
Boo K. Podróż w większej grupie Malaysia, 11 maja 2015
holiday

location location location
6,7
The hotel was nice but checking in was very very slow But checking out was fast because maybe trying to get rid of us.
Ma. S. Podróż z partnerem Philippines, 7 maja 2015
Nice location

Location, shopping and comfort
7,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Guangdong Hotel HongkongGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - FoyerGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - ApartamentGuangdong Hotel Hongkong - ApartamentGuangdong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyGuangdong Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A06