Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl-Liebknecht-Straße 32a, Mitte, Berlin, Niemcy 10178 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotel z zewnątrz H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnny H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Łazienka H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Wnętrze hotelu H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Recepcja H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Foyer H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restauracja H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Jedzenie i napoje
H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Bufet H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restauracja H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restauracja H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Jedzenie i napoje H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Jedzenie i napoje H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Jedzenie i napoje H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restauracja H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restauracja
Okolica: Mitte Liczba pokoi: 288

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 137 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (137)
Sortuj według:
Iwonna M. Podróże grupowe Poland, 29 listopada 2014
hotel połozony 5 minut drogi od Aleksander plac,

bardzo czysty i przyjemny pokój i łazienka, dobra lokalizacja, profesjonalna obsługa
9,3
bardzo miła obsługa, bardzo przyjemne wnetrze i podstawowa zaleta to położenie i wygodne i bardzo czyste pokoje, urzadzone i przystosowane do krótkich turystycznych lub służbowych wyjazdów będe polecać ten hotel i na pewno tu wrócę
Zgłoś tą recenzję
Chun S. Podróże służbowe Malaysia, 29 października 2015
A bit pricy but due to the location

location, cleanliness, new
7
The breakfast room is a bit crowded (many teenagers, probably students, do not know why). Location is perfect. The pillow is too soft, not comfortable. The rest are fine.
Zgłoś tą recenzję
Lorenzo S. Podróże z partnerem Italy, 24 października 2015
Nice hotel

Convenient location, good breakfast, cozy room
8
Zgłoś tą recenzję
Adelais A. Podróże służbowe Greece, 23 października 2015
Very nice hotel

Suitable location next to Alexanderplatz, very clean and the staff was very helpful.
8,3
Zgłoś tą recenzję
Piyawan E. Podróże służbowe Thailand, 9 października 2015
Near Mitte and main station

Clean convenience comfy
8,7
Good location
Zgłoś tą recenzję
Ho Y. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 28 września 2015
good location , value for money

location is good, staff are helpful, lots to pick for breakfast
8
Zgłoś tą recenzję
Tracey S. Podróże z partnerem United Kingdom, 14 września 2015
Perfect Location

Friendly Staff, clean, breakfast
9
No issues very pleasant and perfect, good value base.
Zgłoś tą recenzję
Suin K. Rodziny z małymi dziećmi South Korea, 13 sierpnia 2015
GOOOODDDDD

near station, clean, kind
10
It was really enjoy Berlin. WIFI was good. everything is good!!!!! I'll recommend other my friend!!
Zgłoś tą recenzję
Ivan S. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 22 lipca 2015
Good value

Location, clean, efficient
10
It is less than 5 minute walk from the Alexanderplatz which is an excellent spot to start your exploration of Berlin. There is a huge buffet breakfast - standard items - from 0630-1100 which is a good way to start the day. Rooms are well kept and clean. There are tawdry uninteresting restaurants in the Platz, but for good food (Italian or Vietnamese) go west a few blocks and explore. Area between hotel and Rosenthaler Str offers excellent choices. Overall, a good hotel to use for its central location. Just be prepared for lots of high school students and families. They were numerous, but quiet.
Zgłoś tą recenzję
Rommeliza R. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 13 maja 2015
Highly recommended for families.

Clean, comfortable & great location.
9
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz BerlinH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotel z zewnątrzH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Pokój gościnnyH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - ŁazienkaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Wnętrze hoteluH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RecepcjaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - FoyerH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestauracjaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Jedzenie i napojeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - BufetH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestauracjaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestauracjaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Jedzenie i napojeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Jedzenie i napojeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Jedzenie i napojeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestauracjaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05