lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hanoi Elegance Diamond Hotel

32 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District, Dzielnica Hoan Kiem - Jezioro Hoan Kiem, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Hanoi Elegance 5 Hotel
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Widok Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Łazienka
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje
Okolica: Dzielnica Hoan Kiem - Jezioro Hoan Kiem Liczba pokoi: 34
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

9,2

z 1305 recenzji

Warty swojej ceny
9,2
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
9,3
Warunki w hotelu/Czystość
9,4
Komfort pokoju
9,5
Jedzenie/Posiłki
8,8
Wszystkie recenzje (1305)
Sortuj według:
Miroslaw S. Podróż służbowa Poland, 12 lipca 2013
Wspaniały dostęp do Old Quarter

Lokalizacja, wspaniała przyjazna obsługa, kameralny charakter
9,7
Wspaniały hotel dzięki niesamowicie przyjaznej i zawsze skłonnej do pomocy obsłudze. Komfortowy, ładnie zaprojektowany i wyposażony pokój. Świetna restauracja na ostatnim piętrze hotelu oferuje oprócz wykwintnych i doskonałych potraw również piękny widok na Hanoi.
Malgorzata Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 stycznia 2012
Fainy hotel w centrum miasta

obsługa, pokoje, lokalizacja, sniadania
9,7
bardzo dobry hotel. doskonała lokalizacja, czyste pokoje, pomocna i bardzo miła obsługa, bardzo dobre śniadania. w hotelu można zamówić sobie wycieczki - nie są tanie ale bardzo fajne.
Katarzyna W. Podróż z partnerem Poland, 24 listopada 2010
swietna lokalizacj, znakomicie urzadzone pokoje

lokalizacja, personel, wystroj otelu
9,7
wspaniala lokalizacja blisko jeziora i starego miasta; znakomicie urzadzone pokoje - styl nowoczesny oraz bardzo pomocny i profesjonalny personel; z atrakcji turystycznych w poblizu - 3 minuty spcerem do jeziora Hoam Lake oraz minute do teatru - Water Pupetts
Neng S. Podróż z partnerem Malaysia, 23 listopada 2014
Comfortable functional and efficient.

Cleanliness, Convenience, and Good Food.
8,7
Nice and clean, very modern hotel. But a bit pricey.
Teck K. Podróż służbowa Singapore, 20 listopada 2014
Good, clean and comfortable hotel

Cleanliness, politeness
8
Pleasant n good, first choice hotel
Melissa M. Podróż z partnerem Australia, 5 listopada 2014
Best hotel stay in Vietnam

Location, Dining and service
9
Amazing hotel in an excellent location in Hanoi. Dining for dinner in the hotel restaurant is a must do as it is amazing. Breakfast on the other hand is boring, bland and very western. There wasnt even Pho available which was disappointing. The service was impeccable besides our confusing start on arrival. We arrived very early as we had got back from Sapa at 6am on the train and went directly to the hotel. We asked as soon as we got there if they could please get us on some kind of tour for the day, they initially said yes and ushered us upstairs for a complimentary shower in their spa room to start the day fresh. However, when we got back downstairs everyone was extremely unhelpful and said it was too late to book any kind of tour for the day - it was 6.45am. I wandered across the road to Jasmine Hotel and they discussed all the tour options available, they checked with each one if we could be fit in and we decided, paid and the call was made, still had 1/2 hour to go get breakfast by the lake and be back at Jasmine Hotel to be picked up for the tour. Overall a great stay and will definitely stay there again, just would have been nice if they accommodated us with a tour booking for the day.
Yan B. Podróż z partnerem Singapore, 29 października 2014
Elegance Diamond Hotel is the best in old

Friendly,helpful,good attitude
10
Fabulous
Kenneth W. Podróż z partnerem Malaysia, 27 października 2014
Quality but a bit pricey hotel

Location
8,7
I have expected more given the ratings of this hotel. Having said that, I find no fault in this hotel. The staff that gives her/his all to help in whatever way they can (it can be scary at times for being too helpful), quality of the room and the location makes up for the price that you will be paying. I have to commend on the good breakfast spread and the view from the rooftop restaurant.
Lee K. Podróż z partnerem Malaysia, 27 października 2014
recommend to be stayed

1. friendly helpful personal service 2. clean and cosy 3. good location
9,3
Good happy with the service.
Debra W. Podróż służbowa United States of America, 26 października 2014
Great service, comfy rooms

comfortable beds, clean, great restaurant
10

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hanoi Elegance Diamond Hotel HanoiHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - WidokHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - ŁazienkaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - ŁazienkaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa


AS-AGWEB-3A07