lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hanoi Elegance Diamond Hotel

32 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District, Dzielnica Hoan Kiem - Jezioro Hoan Kiem, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Hanoi Elegance 5 Hotel
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Widok Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Łazienka
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje
Okolica: Dzielnica Hoan Kiem - Jezioro Hoan Kiem Liczba pokoi: 34
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

9,2

z 1271 recenzji

Warty swojej ceny
9,2
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
9,3
Warunki w hotelu/Czystość
9,4
Komfort pokoju
9,5
Jedzenie/Posiłki
8,8
Wszystkie recenzje (1271)
Sortuj według:
Miroslaw S. Podróż służbowa Poland, 12 lipca 2013
Wspaniały dostęp do Old Quarter

Lokalizacja, wspaniała przyjazna obsługa, kameralny charakter
9,7
Wspaniały hotel dzięki niesamowicie przyjaznej i zawsze skłonnej do pomocy obsłudze. Komfortowy, ładnie zaprojektowany i wyposażony pokój. Świetna restauracja na ostatnim piętrze hotelu oferuje oprócz wykwintnych i doskonałych potraw również piękny widok na Hanoi.
Malgorzata Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 stycznia 2012
Fainy hotel w centrum miasta

obsługa, pokoje, lokalizacja, sniadania
9,7
bardzo dobry hotel. doskonała lokalizacja, czyste pokoje, pomocna i bardzo miła obsługa, bardzo dobre śniadania. w hotelu można zamówić sobie wycieczki - nie są tanie ale bardzo fajne.
Katarzyna W. Podróż z partnerem Poland, 24 listopada 2010
swietna lokalizacj, znakomicie urzadzone pokoje

lokalizacja, personel, wystroj otelu
9,7
wspaniala lokalizacja blisko jeziora i starego miasta; znakomicie urzadzone pokoje - styl nowoczesny oraz bardzo pomocny i profesjonalny personel; z atrakcji turystycznych w poblizu - 3 minuty spcerem do jeziora Hoam Lake oraz minute do teatru - Water Pupetts
Viet A. Podróż z partnerem Vietnam, 7 sierpnia 2014
Excellent choice

staff friendliness, location and room comfort
10
I stayed there for 1 night and it was all worth it. Excellent choice for me and my gf.
Barbarossa L. Podróż z partnerem Italy, 28 lipca 2014
good value for money

price, location, staff
7,3
good value for money
Masaru O. Wycieczka w pojedynkę Japan, 21 lipca 2014
Excellent performance of stuff members

Cleaness of room. Politeness of stuffCheap room charge
9
Ronald T. Podróż z partnerem Australia, 21 lipca 2014
Wonderful hotel with excellent staff

Staff friendliness, food & cleanliness
9
This hotel deserves it's high ratings as nothing is too much trouble for the wonderful staff. Rooms are clean & very comfortable, position of hotel means it is close to most sites. We would highly recommend Hanoi Elegance Diamond.
. Podróż służbowa 20 lipca 2014
Friendly staff, nice room, shopping location

Good service, clean, convenience.
10
Happy, safe, private
Ronald T. Podróż z partnerem Australia, 19 lipca 2014
Excellent Hotel & wonderful staff

Clean, comfortable & great staff
8,3
We stayed tree nights in total in a junior suite & were really looked after. Staff were sincerely interested in any problems both at breakfast & on reception. No wonder this hotel is highly recommended by fellow travellers. Mr Bihn & his staff do a wonderful job. Thank you.
Chang-I H. Podróż służbowa United States of America, 15 lipca 2014
Clean room and excellent service

Friendly and helpfuls staff, clean room and great location
9,3
It was a wonderful experience. The staffs were very helpful in explaining what the hotel has to offer. Excellent service.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hanoi Elegance Diamond Hotel HanoiHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - WidokHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - ŁazienkaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - ŁazienkaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa


AS-AGWEB-3A05