Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hanoi Elegance Diamond Hotel

32 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District, Dzielnica Hoan Kiem, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Hanoi Elegance 5 Hotel
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Łazienka Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Łazienka Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje
Okolica: Dzielnica Hoan Kiem Liczba pokoi: 34
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Fantastyczny

9,2

na podstawie
1377 recenzji

Warty swojej ceny
9,2
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
9,3
Warunki w hotelu/Czystość
9,4
Komfort pokoju
9,5
Jedzenie/Posiłki
8,8
Wszystkie recenzje (1377)
Sortuj według:
Miroslaw S. Podróż służbowa Poland, 12 lipca 2013
Wspaniały dostęp do Old Quarter

Lokalizacja, wspaniała przyjazna obsługa, kameralny charakter
9,7
Wspaniały hotel dzięki niesamowicie przyjaznej i zawsze skłonnej do pomocy obsłudze. Komfortowy, ładnie zaprojektowany i wyposażony pokój. Świetna restauracja na ostatnim piętrze hotelu oferuje oprócz wykwintnych i doskonałych potraw również piękny widok na Hanoi.
Zgłoś tą recenzję
Malgorzata Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 stycznia 2012
Fainy hotel w centrum miasta

obsługa, pokoje, lokalizacja, sniadania
9,7
bardzo dobry hotel. doskonała lokalizacja, czyste pokoje, pomocna i bardzo miła obsługa, bardzo dobre śniadania. w hotelu można zamówić sobie wycieczki - nie są tanie ale bardzo fajne.
Zgłoś tą recenzję
Katarzyna W. Podróż z partnerem Poland, 24 listopada 2010
swietna lokalizacj, znakomicie urzadzone pokoje

lokalizacja, personel, wystroj otelu
9,7
wspaniala lokalizacja blisko jeziora i starego miasta; znakomicie urzadzone pokoje - styl nowoczesny oraz bardzo pomocny i profesjonalny personel; z atrakcji turystycznych w poblizu - 3 minuty spcerem do jeziora Hoam Lake oraz minute do teatru - Water Pupetts
Zgłoś tą recenzję
Francisco T. Podróż z partnerem France, 28 sierpnia 2015
An excellent hotel. Exceeding expectations

Top gastronomy in both dinner and breakfeasr, personnel very serviable and very good travel agency
10
An excellent hotel with various services equivalent to a 5 star hotel mainly in gastronomy, personel competency and proactiveness in client services. I highly recommend this hitel which deserve a 10 rating
Zgłoś tą recenzję
Debbie M. Podróż z partnerem Ireland, 7 sierpnia 2015
Excellent stay

Location staff and service
10
Zgłoś tą recenzję
Erik H. Podróż z partnerem Germany, 20 lipca 2015
The best Hotel we had in Vietnam

Very friendly and well organized service, especially the reception, great breakfast and comfortable rooms
10
Zgłoś tą recenzję
Giovanni D. Podróż z partnerem Italy, 15 lipca 2015
a good choice for the center of hanoi

clean, quiet and good service
9,7
the stay was very good and the people of the hotel were very fiendly and available
Zgłoś tą recenzję
Herman W. Podróż służbowa Indonesia, 4 lipca 2015
Very Nice Boutique Hotel

Rooms, Breakfast and staff
9,7
Zgłoś tą recenzję
Francesca T. Podróż służbowa Italy, 27 maja 2015
Just perfect!

Great location. Friendliness and professionalism of staff. Feels like home.
10
A pure delight from arrival to departure.
Zgłoś tą recenzję
Michael B. Wycieczka w pojedynkę Australia, 27 maja 2015
Staff very friendly ,keep it like that

Clean , friendly , good location
9,7
I feel safe , and they are know how to make u comfort with nice room and fruits finger and price also good . Bravo
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hanoi Elegance Diamond Hotel HanoiHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - ŁazienkaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - ŁazienkaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pub/HolHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hotel z zewnątrzHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - FoyerHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Obiekty rekreacyjneHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SklepyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pub/HolHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SalonHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A04