lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hanoi Elegance Diamond Hotel

32 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District, Dzielnica Hoan Kiem - Jezioro Hoan Kiem, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Hanoi Elegance 5 Hotel
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Widok Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Łazienka
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restauracja Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnny Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje
Okolica: Dzielnica Hoan Kiem - Jezioro Hoan Kiem Liczba pokoi: 34
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

9,2

z 1284 recenzji

Warty swojej ceny
9,2
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
9,3
Warunki w hotelu/Czystość
9,4
Komfort pokoju
9,5
Jedzenie/Posiłki
8,8
Wszystkie recenzje (1284)
Sortuj według:
Miroslaw S. Podróż służbowa Poland, 12 lipca 2013
Wspaniały dostęp do Old Quarter

Lokalizacja, wspaniała przyjazna obsługa, kameralny charakter
9,7
Wspaniały hotel dzięki niesamowicie przyjaznej i zawsze skłonnej do pomocy obsłudze. Komfortowy, ładnie zaprojektowany i wyposażony pokój. Świetna restauracja na ostatnim piętrze hotelu oferuje oprócz wykwintnych i doskonałych potraw również piękny widok na Hanoi.
Malgorzata Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 stycznia 2012
Fainy hotel w centrum miasta

obsługa, pokoje, lokalizacja, sniadania
9,7
bardzo dobry hotel. doskonała lokalizacja, czyste pokoje, pomocna i bardzo miła obsługa, bardzo dobre śniadania. w hotelu można zamówić sobie wycieczki - nie są tanie ale bardzo fajne.
Katarzyna W. Podróż z partnerem Poland, 24 listopada 2010
swietna lokalizacj, znakomicie urzadzone pokoje

lokalizacja, personel, wystroj otelu
9,7
wspaniala lokalizacja blisko jeziora i starego miasta; znakomicie urzadzone pokoje - styl nowoczesny oraz bardzo pomocny i profesjonalny personel; z atrakcji turystycznych w poblizu - 3 minuty spcerem do jeziora Hoam Lake oraz minute do teatru - Water Pupetts
Minh L. Podróż z partnerem Vietnam, 13 września 2014
Our stay

Restaurant, staff and amazing bed
10
Shorubben C. Podróż z partnerem Malaysia, 12 września 2014
Amazing!

Location, rooms, food and service
10
We stayed at the Hanoi Diamond Elegance for 3 nights and at their sister hotel, Hanoi Emerald Elegance for 1 night. It was really an amazing experience. We were in Hanoi for our honeymoon and were treated excellently by their staff and management. The rooms were beautifully decorated and very spacious and clean. Their wifi was good. The bathtub was excellent! The food at the gourmet cafe on the top floor of the hotel was delicious! And the best part, it is in the heart of the city and everything is nearby. Really had a pleasant time over there and we would definitely go again. Thank you Hanoi Elegance!
Caolan M. Podróż z partnerem United Kingdom, 6 września 2014
Fantastic Hotel

location, rooms and staff
10
Cat rate this hotel high enough, the staff were attentive from the word go, rooms were great, superb view from the restaurant, with great food and service
Iain M. Podróż z partnerem Australia, 5 września 2014
Diamond

staff attitude, comfort and cleanliness
9
Restaurant and rooftop bar area fantastic.
Nichole H. Podróż z partnerem United States of America, 3 września 2014
Amazing staff

Staff. Location.
10
Great hotel. Amazing staff. Good location.
Nimesh B. Podróż w większej grupie Australia, 1 września 2014
Great Boutique Luxury Hotel

Location, Hospitality, Room Quality
10
We loved the Hanoi Elegance Diamond Hotel The staff were top notch even before we reached the hotel - communicating promptly and accomdoating all our eccentric requests. Highly reocmmended city hotel perfect locatio, extreme value for money and fantastic quality of service, rooms and food.
Sherry E. Podróż z partnerem Australia, 30 sierpnia 2014
Best hotel ever

Staff accommodating needs and requests, staff anticipating needs, room
10
Our stay was perfect, can not speak more highly of the the staff and service. The accommodation was perfect.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hanoi Elegance Diamond Hotel HanoiHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BufetHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - WidokHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - ŁazienkaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestauracjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pokój gościnnyHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - ŁazienkaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcjaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - SpaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa


AS-AGWEB-3A02