Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

z 2600 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,4
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (2600)
Sortuj według:
Warecki R. Wycieczki w pojedynkę Poland, 12 października 2010
bardzo miły i sympatyczny hotel z pięknym widokiem

panorama i niezłe pokoje
8,7
fantastyczny widok z tarasu na 20 piętrze i niezły z pokoi które są czyste i dość duze
Informacje na temat zakupów: niedqaleko do centrum, blisko metro i łatwy dojazd na lotnisko kolej./ autobus k1
Zgłoś tą recenzję
Warecki R. Podróże z partnerem Poland, 11 października 2010
nowy hotel

new hotel
9
piękny widok, dobra obsługa, blisko do stacji metra, dodatkowa opłsata za taxi - trzeba zapłacić za tunel
Informacje na temat restauracji: świetna
Zgłoś tą recenzję
Sheng C. Rodziny z małymi dziećmi China, 21 kwietnia 2016
good
6,7
good
Zgłoś tą recenzję
Britta S. Podróże z partnerem Sweden, 16 kwietnia 2016
lot of constructing in the area
4,3
They build a new hotel just beside this and as well renovated an other one. The staff is very friendly, but many of them did´t speak english with made some confusions.
Zgłoś tą recenzję
Martin B. Podróże służbowe South Africa, 16 kwietnia 2016
Hong Kong Business
5
All in all a nice hotel, my one complaint was the poor quality Internet Connection which made it difficult to communicate effectively using services like Skype
Zgłoś tą recenzję
Peter M. Podróże z partnerem Thailand, 15 kwietnia 2016
Great view of the bay at night
5,7
visit the 188 restaurant 41st floor
Zgłoś tą recenzję
Sandro M. Podróże z partnerem Brazil, 4 kwietnia 2016
Always good to stay at Harbour Grand
4,7
Clean room and friendly staff.
Zgłoś tą recenzję
Joe P. Podróże służbowe Singapore, 3 kwietnia 2016
Harbour Grand HK
5
Stayed there quite a few times. Comfortable. Just avoid checking in or out during mid day. Long queue.
Zgłoś tą recenzję
Helena R. Rodziny z dużymi dziećmi Sweden, 3 kwietnia 2016
Disappointing
4,3
Despite having paid our stay in total 4 mths in advance we were made to pay a large deposit that blocked our credit card funds for the entire stay in HK. Front desk constantly undermanned. Pool in water was cold. Wifi was unsatisfactory. View was not towards city as promised.
Zgłoś tą recenzję
John M. Podróże z partnerem Australia, 29 marca 2016
Most Enjoyable Stay
5,7
Good location for harbour views. Staff were very helpful and friendly. Club facilities (at extra cost) were great value. Would definitely stay there again.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong kongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - SiłowniaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - WidokHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - FoyerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - BasenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - WidokHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - ApartamentHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Transport w pobliżuHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Balkon/TarasHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05