Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Siłownia Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Widok Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restauracja Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/Hol Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Foyer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Basen Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/Hol Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/Hol Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restauracja Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restauracja Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Widok Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restauracja Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Apartament Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restauracja Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Balkon/Taras Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: North Point Liczba pokoi: 828
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

na podstawie
2372 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,4
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (2372)
Sortuj według:
Warecki R. Wycieczka w pojedynkę Poland, 12 października 2010
bardzo miły i sympatyczny hotel z pięknym widokiem

panorama i niezłe pokoje
8,7
fantastyczny widok z tarasu na 20 piętrze i niezły z pokoi które są czyste i dość duze
Informacje na temat zakupów: niedqaleko do centrum, blisko metro i łatwy dojazd na lotnisko kolej./ autobus k1
Zgłoś tą recenzję
Warecki R. Podróż z partnerem Poland, 11 października 2010
nowy hotel

new hotel
9
piękny widok, dobra obsługa, blisko do stacji metra, dodatkowa opłsata za taxi - trzeba zapłacić za tunel
Informacje na temat restauracji: świetna
Zgłoś tą recenzję
Dr C. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 1 września 2015
Pleasant Stay

Cleanliness, Staff, Service
9,7
I had a pleasant stay in Harbour Grand Hong Kong Hotel. I was impressed by the service given by their staff. They are definitely professional and polite. Adding to that, i was given a free upgrade of Grand Deluxe room to Premium room. The room offered a magnificent view of Victoria Harbour. I indeed enjoyed myself each day upon my stay waking up in the early morning to such a beautiful city view. Thumbs Up !
Zgłoś tą recenzję
Edcon G. Podróż służbowa Canada, 30 sierpnia 2015
Great price for Harbourview hotel

Price, Comfort, Location
8,3
This is truly a great hotel to choose even though it's not at the prime area of Mong Kok or Causeway Bay. It's not actually too far and it's quiet comparing to other busy hotels
Zgłoś tą recenzję
Kin H. Podróż z partnerem Hong Kong, 26 sierpnia 2015
Spacious n comfy

Spacious room size, nice bathtub design
8
Zgłoś tą recenzję
Stephanie C. Podróż z partnerem United States of America, 25 sierpnia 2015
nice hotel

the pool, comfortable rooms, nice staff
8,7
I enjoyed our stay. The location is good if you want to stay on the island. The hotel is very close to the fortress hill metro stop and they also offer a free shuttle to shopping areas. Its a nice touch. The pool is great. Its huge and the view is very nice. However, there is lots of construction happening on both sides of the hotel(not part of the hotel, nearby buildings). It was very loud during the day and just couldn't relax by the pool with the constant noise and cranes. Once it's finished the hotel will be a real gem. The rooms were very comfortable and the staff was friendly and accommodating.
Zgłoś tą recenzję
Danny C. Podróż z partnerem Hong Kong, 24 sierpnia 2015
Disappointed.
5,3
Disappointed
Zgłoś tą recenzję
Roque A. Podróż służbowa Macau, 24 sierpnia 2015
Awesome

Bath room
9
Zgłoś tą recenzję
Bei Y. Podróż służbowa Singapore, 19 sierpnia 2015
Return Guest

View, Chinese Restaurant, Location
9,3
Stay was as expected, food was awesome as usual. Will be aback again.
Zgłoś tą recenzję
Ngai H. Podróż z partnerem Hong Kong, 18 sierpnia 2015
Nice Hotel

harbour view, comfy room, round bathtub
7,7
Excellent!
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SiłowniaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - WidokHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - FoyerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - BasenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - WidokHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ApartamentHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Transport w pobliżuHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Balkon/TarasHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C02