Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

z 2629 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,4
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (2629)
Sortuj według:
Warecki R. Wycieczki w pojedynkę Poland, 12 października 2010
bardzo miły i sympatyczny hotel z pięknym widokiem

panorama i niezłe pokoje
8,7
fantastyczny widok z tarasu na 20 piętrze i niezły z pokoi które są czyste i dość duze
Informacje na temat zakupów: niedqaleko do centrum, blisko metro i łatwy dojazd na lotnisko kolej./ autobus k1
Zgłoś tą recenzję
Warecki R. Podróże z partnerem Poland, 11 października 2010
nowy hotel

new hotel
9
piękny widok, dobra obsługa, blisko do stacji metra, dodatkowa opłsata za taxi - trzeba zapłacić za tunel
Informacje na temat restauracji: świetna
Zgłoś tą recenzję
Annie L. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 29 maja 2016
Great hotel
5,7
Wonderful hotel esp the private jacuzzi. Staff was great and very helpful. Will recommend this hotel to others
Zgłoś tą recenzję
Yannick U. Wycieczki w pojedynkę Switzerland, 23 maja 2016
Nice Short Break
5,7
Rooms are a bit old design, but overhaul, i had a great stay ! I was on floor 40th, with amazing view over the water-city ! Breakfast was really good !
Zgłoś tą recenzję
Lucky H. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 15 maja 2016
Lots of construction goin on
5,3
Alot of constructions goin on around the building
Zgłoś tą recenzję
Sooyoung H. Podróże z partnerem South Korea, 15 maja 2016
Great
5,3
.
Zgłoś tą recenzję
Sarah M. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 15 maja 2016
Great pool and food
6
We got an upgrade to a higher floor which was very nice. The rooms are small but the view is great.
Zgłoś tą recenzję
Ali S. Podróże z partnerem Australia, 12 maja 2016
Great Hotel
5,3
Comfortable rooms, great staff, fantastic views. Facilities are great. My wife and I felt at home in this Hotel.
Zgłoś tą recenzję
Lim K. Podróże służbowe Singapore, 10 maja 2016
Good
4,7
Good
Zgłoś tą recenzję
Ho Y. Podróże z partnerem Hong Kong, 9 maja 2016
Good and clean
5
Very good stay! Clean room! But a bit noisy. Good facility and service!
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong kongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - SiłowniaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - WidokHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - FoyerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pub/HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - ApartamentHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Transport w pobliżuHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - RestauracjaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Balkon/TarasHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - BasenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - BasenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong kong - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01