lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Harbour Hotel

No.968 Canton Road , Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Harbour Hotel Hongkong - Pokój gościnny Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Pokój gościnny Harbour Hotel Hongkong - Pokój gościnny Harbour Hotel Hongkong - Pokój gościnny Harbour Hotel Hongkong - Łazienka Harbour Hotel Hongkong - Łazienka Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Restauracja Harbour Hotel Hongkong - Foyer Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Łazienka
Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Harbour Hotel Hongkong - Okolica
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 40
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,6

z 3699 recenzji

Warty swojej ceny
6,7
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
6,4
Warunki w hotelu/Czystość
6,8
Komfort pokoju
6,5
Jedzenie/Posiłki
5,6
Wszystkie recenzje (3699)
Sortuj według:
Arkadiusz H. Podróż służbowa Poland, 22 kwietnia 2009
ocena

brak
4
pokoje czyste, ale sa tak male ze nie mozna nawet sie obrocic :-) Fatalna ulica, ciemna nieprzyjemna. bylem w wielu (ponad 30-tu) hotelach w Hong Kongu, ale to byl najgorszy z nich. Zdecydowanie nie polacam. Zdjecia w internecie nie oddaja tego jaki jest
Kian Y. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 23 listopada 2014
Clean hotel

Clean , easy access, good place
5
Shane Y. Wycieczka w pojedynkę Canada, 23 listopada 2014
Smallest room ever

NIL
5,3
I understand hotels in Asia are generally small but this was incredibly small. It's located in an industrial area so you get what you pay for. I was traveling with a friend and they wouldn't give us a second access card which was very inconvenient. The staff member we dealt with was not very pleasant but maybe he had a rough day. I would not stay here again either way.
Ng C. Podróż z partnerem Singapore, 21 listopada 2014
Room services standard is inconsistent

The aunti who provides breakfast daily is friendly and greet with good morning and thank you.
5
Bed mattress is low which is hurting my back... Inconsistent in room services!
Seongryong H. Podróż służbowa South Korea, 18 listopada 2014
room too smell.i can not move in room

nothing best
9,7
this hotel is too smell and price is too high i think 50usd is okay. in the room i can not move. too smell.
Lee Z. Podróż w większej grupie Malaysia, 17 listopada 2014
pls do not stay this hotel!!!!!!

the counter and lobby decoration is good
2,7
overall are bad, small room, old furniture , small and old bathroom! room dirty..... when bath, water sometimes cold, sometimes hot!lousy....
Lee Z. Podróż w większej grupie Malaysia, 17 listopada 2014
damn small,dirty and uncomfortable en.

decorations on lobby is nice
3,7
Uncomfortable!
Woratep K. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 16 listopada 2014
Small room
3,3
No near MRT
Yeung P. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 14 listopada 2014
Convenient Hotel

1) Located in the Mongkok busy area. 2) Easy to get local food 3) Walking distance to MTR Mongkok station
4,7
Room is small & a bit run down & the hair dryer & socket point is not working . Staff is helpful .
Lum Y. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 14 listopada 2014
Comfort

Location ,comfort ,clean
7
Good

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Harbour Hotel HongkongHarbour Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHarbour Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHarbour Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHarbour Hotel Hongkong - ŁazienkaHarbour Hotel Hongkong - ŁazienkaHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - RestauracjaHarbour Hotel Hongkong - FoyerHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - ŁazienkaHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluHarbour Hotel Hongkong - Okolica

Recenzje klientów - Harbour Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A08