lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Hard Rock Hotel Makau - Apartament Hard Rock Hotel Makau - Apartament Hard Rock Hotel Makau - Wejście Hard Rock Hotel Makau - Recepcja Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Apartament
Hard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Foyer Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Recepcja Hard Rock Hotel Makau - Basen Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Pub/Hol Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Spa
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 322
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

z 1234 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (1234)
Sortuj według:
Agnieszka W. Podróż z partnerem Poland, 16 września 2013
Super adres w Macau

Hotel jest połączony z kompleksem Dream World, Można się udac na niezwykłe show
9,7
Pobyt bezproblemowy, ale to luksusowa enklawa i zwykłego sklepu w pobliżu nie ma:) ceny wysokie , ale skoro wybraliśmy się do Macau to nie ma 7eleven pod nosem :) mozna za to pozbyc się majątku w kasynie, np Venentian z pięknym kasynem.
Mandy L. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 20 lutego 2015
Nice hotel

Interior design, clean, good service
9,3
the stay is lovely, except that the wifi inside hotel room is very weak. Unable to enjoy the free wifi.
Thian S. Podróż z partnerem Malaysia, 18 lutego 2015
nice hotel

Staff nice and helpful . beautiful hotel room view and high speed Internet .
7,7
Overall ok. But hotel should provide breakfast and newspaper .
David S. Podróż z partnerem Australia, 18 lutego 2015
Hard Rick

Staff, good, entertainment
9,3
Sin H. Podróż z partnerem Hong Kong, 16 lutego 2015
Good

Macau
7,7
Lolita F. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 10 lutego 2015
Rock on!

Staff service. Room cleanliness. Plenty to do.
9
Had a wonderful stay at the hard rock hotel macao.
Ping H. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 9 lutego 2015
Comfort Hotel and well service

Well service, room is a little bit small, but comfortable and clean.
9
Hsin C. Podróż z partnerem Taiwan, 9 lutego 2015
I love it!!

Brilliant Servic, nice room with nice view
10
I love this hotel. employees are so nice and helpful. Definitely gonna stay here next time!
Hang W. Podróż z partnerem Hong Kong, 9 lutego 2015
great location

great location, comfortable room, nice service
7,7
Location really great with shuttle bus to main destination in Macau The bed is big and soft, the room is a bit small but good enough for staying here 1 night
Sharon L. Podróż w większej grupie Hong Kong, 8 lutego 2015
Great night in cubic

Good location; young and good vibes; great shower
7,3

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hard Rock Hotel MakauHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - WejścieHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - FoyerHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - BasenHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje


AS-AGWEB-3C05