Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Hard Rock Hotel Makau - Apartament Hard Rock Hotel Makau - Apartament Hard Rock Hotel Makau - Wejście Hard Rock Hotel Makau - Recepcja Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Apartament
Hard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Foyer Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Recepcja Hard Rock Hotel Makau - Basen Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Pub/Hol Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Sklepy
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 322
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

na podstawie
1355 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (1355)
Sortuj według:
Agnieszka W. Podróż z partnerem Poland, 16 września 2013
Super adres w Macau

Hotel jest połączony z kompleksem Dream World, Można się udac na niezwykłe show
9,7
Pobyt bezproblemowy, ale to luksusowa enklawa i zwykłego sklepu w pobliżu nie ma:) ceny wysokie , ale skoro wybraliśmy się do Macau to nie ma 7eleven pod nosem :) mozna za to pozbyc się majątku w kasynie, np Venentian z pięknym kasynem.
Susanne E. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 2 lipca 2015
Hard Rock n' Roll

Location, Food, Location
10
Great place to stay. Fantastic food. Great atmosphere.
Jasmine H. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 24 czerwca 2015
good

comfortable
8,7
Tan S. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 18 czerwca 2015
Macau_June_2015

Clean & Easy Accessable
8,7
Overall good experience !!
Geraldine S. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 17 czerwca 2015
New experience

Friendly & helpful staffs, nice hotel & casino, near venetian
7
Nothing much to explore, not very convenient as no free shuttle bus to tourists attractions.1 thing good is near Venetian.
Linshan L. Podróż z partnerem China, 14 czerwca 2015
good as always

location, vibe, club
9
Jesus O. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 9 czerwca 2015
haRD rOCK hOTEL ALWAYS ROCKS!!!

SPACIOUS AND CLEAN ROOM, FRIENDLY STAFF
8,7
iT WAS AMAZING, IT'S RELAXING EVEN JUST TO STAY INSIDE THE ROOM. tHE POOL WAS GREAT.
Tin F. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 9 czerwca 2015
Cool hotel in hardware with poor staff performance

Shuttle bus networks. Good branding. Clean.
8
Lu L. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 8 czerwca 2015
Family trip to Hong Kong and Macau

There is no instruction at line up counter.
5,3
Even the hotel is wellknown but i am very dissapointed when i checked in and i wad told that the room with non smoking is unavailable. I thought it was fixed when we booked it online.
Lam H. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 7 czerwca 2015
overpriced

tidy, with good view, excellent services
7
its generally a good hotel. but overpriced when being compared with the other hotels in macau of similar price range.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hard Rock Hotel MakauHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - WejścieHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - FoyerHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - BasenHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A02