Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Hard Rock Hotel Makau - Apartament Hard Rock Hotel Makau - Apartament Hard Rock Hotel Makau - Wejście Hard Rock Hotel Makau - Recepcja Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Apartament
Hard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Foyer Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Recepcja Hard Rock Hotel Makau - Basen Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Pub/Hol Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Sklepy
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 322
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

na podstawie
1381 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (1381)
Sortuj według:
Agnieszka W. Podróż z partnerem Poland, 16 września 2013
Super adres w Macau

Hotel jest połączony z kompleksem Dream World, Można się udac na niezwykłe show
9,7
Pobyt bezproblemowy, ale to luksusowa enklawa i zwykłego sklepu w pobliżu nie ma:) ceny wysokie , ale skoro wybraliśmy się do Macau to nie ma 7eleven pod nosem :) mozna za to pozbyc się majątku w kasynie, np Venentian z pięknym kasynem.
Zgłoś tą recenzję
Koh K. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 27 lipca 2015
A hotel of classic rock style

Big and comfy beds
7,7
nice and pleasant except for toilet with no attached taps for washing hands
Zgłoś tą recenzję
San S. Podróż służbowa Macau, 25 lipca 2015
Staffs are very good

staffs are very polite and nice and very helpful.They are willing to help. I like their attitude.
9
Zgłoś tą recenzję
Thomas A. Podróż z partnerem Ireland, 24 lipca 2015
Good but a little overpriced

The house of dancing water, the ornaments,
7,7
The hotel is great, don't get me wrong. The room was nice. It's just I thought it was a bit over priced for a standard I have seen surpassed for far cheaper room rates in other hotels. The house of dancing water is a must see. There is not much to do other than gamble, there were no bars with people in them to sit and have a few drinks, which was dissapointing. I was really surprised at how bad the internet connection in the room was. Only the laptop would connect, It wouldn't let our phones connect (iPhone & Sony z3) that was frustrating.
Zgłoś tą recenzję
Edwin T. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 24 lipca 2015
small & expensive

the bathroom is small & expensive .. i think the hotel 3/4 star
7,3
Zgłoś tą recenzję
Wong L. Podróż w większej grupie Singapore, 23 lipca 2015
Really good hotel. Nice room. Staff serve well.

Location good, room very big, excellent services & provide very good transport service.
9,3
Just a word as excellent.
Zgłoś tą recenzję
Toh Y. Podróż z partnerem Malaysia, 23 lipca 2015
EXCELLENT ROOM

SERVICE,ROOM AND LOCATION
9,7
Zgłoś tą recenzję
Kartika P. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 23 lipca 2015
LOVE IT!

Room, bus, interior
7
Very pleasant stay we had! Big room, big beds, nice view!
Zgłoś tą recenzję
Kartika P. Podróż z partnerem Indonesia, 23 lipca 2015
Very Good!

Interior, room, bed
6,7
We like it stay here! big room, big bed! we can see venetian from our window room
Zgłoś tą recenzję
Lok H. Podróż z partnerem Hong Kong, 22 lipca 2015
Anniversery celebration

Room tidyness
8,3
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hard Rock Hotel MakauHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - WejścieHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - FoyerHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - BasenHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A06