Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Cotai, Makau

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

z 1573 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (1573)
Sortuj według:
Agnieszka W. Podróże z partnerem Poland, 16 września 2013
Super adres w Macau

Hotel jest połączony z kompleksem Dream World, Można się udac na niezwykłe show
9,7
Pobyt bezproblemowy, ale to luksusowa enklawa i zwykłego sklepu w pobliżu nie ma:) ceny wysokie , ale skoro wybraliśmy się do Macau to nie ma 7eleven pod nosem :) mozna za to pozbyc się majątku w kasynie, np Venentian z pięknym kasynem.
Zgłoś tą recenzję
Lasantha R. Podróże służbowe United Kingdom, 5 lutego 2016
Fantastic service

Room, view, food
9,3
Great hotel. First room was a little smokey but got that changed to a great room with a Venetian view. Service was phenomenal. Well worth the stay and very comfortable with a good music selection.
Zgłoś tą recenzję
Ka Y. Podróże z partnerem Hong Kong, 3 lutego 2016
A modern hotel with nice staff

Nice staff, convenient location, included hotel breakfast
10
It s nice one and i recommend to all other tourists to choose hard rock
Zgłoś tą recenzję
Arkom J. Wycieczki w pojedynkę Australia, 1 lutego 2016
Good location

Good location
10
Was good
Zgłoś tą recenzję
Pang S. Rodziny z małymi dziećmi Brunei Darussalam, 27 stycznia 2016
Nice hotel with big room

Nice view,comfort,
8
Zgłoś tą recenzję
Graciela P. Podróże z partnerem United States of America, 25 stycznia 2016
Great service

location, service, comfort
9,3
Excellent! we had a couple of issues with our booking that morning, which was my fault but the staff at the Hard Rock did everything they could to accommodate us. Everyone was friendly and helpful. The rooms were clean and we had a great view. I think having free breakfast with the price we paid would be better but overall a great hotel.
Zgłoś tą recenzję
Zi H. Podróże z partnerem Malaysia, 22 stycznia 2016
modern wonderful hotel

environment, location and value
7
Zgłoś tą recenzję
Wing Y. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 17 stycznia 2016
Hard Rock Hotel

service.
8,3
- better have speaker for Android phone users
Zgłoś tą recenzję
Angelita D. Podróże z partnerem Philippines, 17 stycznia 2016
great!

Hotel Condition/Cleanliness
10
Room Comfort/Standard Value for Money Hotel Condition/Cleanliness
Zgłoś tą recenzję
Elena K. Wycieczki w pojedynkę Russia, 14 stycznia 2016
location is the main

location, staff, view
9,7
Second time here. Clean, good staff. Give room with view to Venetian. Comfortable shuttle bus. Pleasant to visit perfomance "The house of dansing water". One minute from my room.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Hard Rock Hotel MakauHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - WejścieHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - FoyerHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - BasenHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - Pokój gościnnyHard Rock Hotel Makau - ŁazienkaHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07