lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Hard Rock Hotel Makau - Apartament Hard Rock Hotel Makau - Apartament Hard Rock Hotel Makau - Wejście Hard Rock Hotel Makau - Recepcja Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Wnętrze hotelu Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Spa Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Sklepy Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Apartament
Hard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Foyer Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Recepcja Hard Rock Hotel Makau - Basen Hard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Pub/Hol Hard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Hard Rock Hotel Makau - Spa
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 322
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

z 1258 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (1258)
Sortuj według:
Agnieszka W. Podróż z partnerem Poland, 16 września 2013
Super adres w Macau

Hotel jest połączony z kompleksem Dream World, Można się udac na niezwykłe show
9,7
Pobyt bezproblemowy, ale to luksusowa enklawa i zwykłego sklepu w pobliżu nie ma:) ceny wysokie , ale skoro wybraliśmy się do Macau to nie ma 7eleven pod nosem :) mozna za to pozbyc się majątku w kasynie, np Venentian z pięknym kasynem.
Wai C. Podróż z partnerem Hong Kong, 20 marca 2015
Deluxe and excellence

location, comfortable, room service
8,3
Fantastic and terrific, good......
Seow W. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 12 marca 2015
Great Location Great Reception Aged Room.

Location. Easy Access to Casino
8,7
Great reception and easy access to the casino. Left my baby's toy behind and they found it and returned accordingly with lovely customer service. Wonderful if you bring kids as the newly renovated Kids World is just a lift away! 20% discont to rooms guests ! Nice !
Mun M. Podróż z partnerem Malaysia, 12 marca 2015
Fantastic

Food, Comfort, staff very friendly & helpful
9
I loved to stay at Hard Rock Hotel. I might consider this hotel for others places.
Nuanjan J. Podróż służbowa Thailand, 11 marca 2015
place

location
8
Edwin O. Podróż z partnerem Malaysia, 8 marca 2015
Nice hotel

the room is nice, casino & shopping
9,3
I love this hotel, will be back stay
Tsi C. Podróż z partnerem Hong Kong, 8 marca 2015
Not quite surprise of Hard rock Hotel

Hygiene up to standard, comfortable bed, Good staff services.
7
Leung K. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 8 marca 2015
Good hotel

Place price service
10
Excellent
Yong C. Podróż z partnerem Malaysia, 5 marca 2015
good service

good location
8,7
Yuk W. Podróż z partnerem Hong Kong, 3 marca 2015
very good

clearly
7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hard Rock Hotel MakauHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - WejścieHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - FoyerHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - BasenHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - SklepyHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - SpaHard Rock Hotel Makau - RecepcjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - ApartamentHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - RestauracjaHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napojeHard Rock Hotel Makau - Wnętrze hoteluHard Rock Hotel Makau - Pub/HolHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneHard Rock Hotel Makau - Jedzenie i napoje


AS-AGWEB-3C05