Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Miasto Macau, Makau

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 817 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 0

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (817)
Sortuj według:
Loung-Yie T. Podróże z partnerem Taiwan, 28 stycznia 2016
cosy

service,location,room
8
Zgłoś tą recenzję
Martin S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 4 stycznia 2016
Location

Location
7,7
Zgłoś tą recenzję
Martin S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 3 stycznia 2016
Ok

OK
6
Zgłoś tą recenzję
Martin S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 3 stycznia 2016
Good Location

Friendly Staff
6
Very accommodating!!!
Zgłoś tą recenzję
Martin S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 3 stycznia 2016
Nice hotel

clean
6
Zgłoś tą recenzję
Law H. Podróże służbowe Hong Kong, 20 grudnia 2015
relax

big bed , cleaner, good service
8
Zgłoś tą recenzję
Lim J. Podróże z partnerem Malaysia, 16 grudnia 2015
Great & Comfort Room

Cleanliness
8
Great and the staff are helpful and knowledgeable. Small flaws : Missing bedroom shoes as some part of the floor is marble and cool during winter. (especially out from Toilet)
Zgłoś tą recenzję
Lim J. Podróże z partnerem Malaysia, 16 grudnia 2015
Great getaway hotel

staff are very helpful
8
Very relax and we are well taken care off. Staff provide great help when we ask for direction and information.
Zgłoś tą recenzję
Tan R. Podróże grupowe Singapore, 13 grudnia 2015
So So
6,7
na
Zgłoś tą recenzję
Parmesah R. Podróże grupowe Malaysia, 6 grudnia 2015
Holiday Inn the best hotel to stayed.

Best location, Room are very clean and easy transport
8,3
Macau Holiday Inn are one of the best hotel i stayed.It's located center of Macau City. Easy to walk in all the places.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Holiday Inn Macau Hotel MakauHoliday Inn Macau Hotel Makau - Wnętrze hoteluHoliday Inn Macau Hotel Makau - SpaHoliday Inn Macau Hotel Makau - SiłowniaHoliday Inn Macau Hotel Makau - SalonHoliday Inn Macau Hotel Makau - SpaHoliday Inn Macau Hotel Makau - SalonHoliday Inn Macau Hotel Makau - SiłowniaHoliday Inn Macau Hotel Makau - Jedzenie i napojeHoliday Inn Macau Hotel Makau - SpaHoliday Inn Macau Hotel Makau - Hotel z zewnątrzHoliday Inn Macau Hotel Makau - BasenHoliday Inn Macau Hotel Makau - SpaHoliday Inn Macau Hotel Makau - FoyerHoliday Inn Macau Hotel Makau - RecepcjaHoliday Inn Macau Hotel Makau - ŁazienkaHoliday Inn Macau Hotel Makau - Pokój gościnnyHoliday Inn Macau Hotel Makau - Pokój gościnnyHoliday Inn Macau Hotel Makau - Pokój gościnnyHoliday Inn Macau Hotel Makau - Centrum BiznesoweHoliday Inn Macau Hotel Makau - SpaHoliday Inn Macau Hotel Makau - BasenHoliday Inn Macau Hotel Makau - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05