Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 1176 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (1176)
Sortuj według:
Piotr C. Wycieczki w pojedynkę Poland, 15 stycznia 2015
nie polecam
3,7
pokój przy śmietnisku z widokiem na śmieci i śmietniki leżące metr od okna. ogólny brud i nieład może to był hotel 4gwiazdkowy ale w latach 80tych i od tamtej pory nie remontowany mieliśmy tam zostać tydzień, uciekliśmy po pierwszej nocy. stanowczo odradzam!!!
Zgłoś tą recenzję
Mariusz P. Podróże służbowe Poland, 26 października 2010
cudowny hotel obsluga uper

polozene
8,3
hotel super polozony,plaza bardzo blisko,sniadanka ok,blisko macdonald,baseny ok
Informacje na temat życia nocnego: miejscowosc bardzo atrakcyjna pod katem zycia nocnego niezliczona ilosc dyskotek,restauracji,salony masazu co 10 metrow
Zgłoś tą recenzję
Mariusz P. Podróże służbowe Poland, 22 października 2010
hotel godny polecenia ,

swietna lokalizacja blisko atrakcji i plazy
9
pogoda była super,dwa baseny,śniadania ok blisko do wszystkich atrakcji miasta godne polecenia wycieczka szybka motorówką na pi pi
Informacje na temat zakupów: ceny proponowane przez sprzedawców należy podzieli przez polowe i dopiero kupowac
Zgłoś tą recenzję
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 marca 2010
Wypoczynek rodzinny

dobre położenie
8,3
Jesteśmy mile zaskoczeni,ponieważ rezerwowaliśmy pokoje typu standard a otrzymaliśmy pokoje o wyższym standarcie bardzo duże z balkonem i aneksem kuchennym.Bardzo czyste,codzienny room serwis.Hotel posiada 2 ładne i czyste baseny.Jedzenie dobre choć mało urozmaicone.Obsługa miła i kompetentna.Przejście na plażę przez ulicę.
Informacje na temat hoteli: Bardzo dobre położenie
Zgłoś tą recenzję
Kreangkrai P. Podróże z partnerem Thailand, 25 kwietnia 2016
room need to update
4,3
room need to update
Zgłoś tą recenzję
Sean O. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 19 kwietnia 2016
Why do I have to do this
5,7
Didn't want to do this
Zgłoś tą recenzję
Wai S. Podróże z partnerem Hong Kong, 4 kwietnia 2016
Bad services and food terrible
3
Impolit reception and very bad cleaning
Zgłoś tą recenzję
Hanafiah M. Podróże grupowe Malaysia, 3 kwietnia 2016
great location and facilites
6,7
as my rating stated, it's a hotel with an excellent location. staffs are friendly. facility wise is great. value for your money and very clean. but for traveler without family, this is very family oriented hotel, so if you have friend who is joining you during the night, you're going to be charged THB3000. please bear that in mind. otherwise, it's quite an excellent hotel. kudos!
Zgłoś tą recenzję
Kenneth N. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 17 marca 2016
Enjoyable stay

The location, the convenience and the beach
7,3
It was an enjoyable stay for us. Rooms were clean although it's a bit run down. The distance to the beach and various food restaurants and the bustling streets nearby feels good. Overall nice place to stay! Will comeback
Zgłoś tą recenzję
Raminder B. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 15 marca 2016
Good stay
5,3
Good stay. Hotel staff very good.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlażaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TarasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum BiznesoweHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hoteluHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WyposażenieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05