lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaża Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Łazienka Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Taras
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napoje Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieci Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ogród Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum Biznesowe Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Foyer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hotelu
Okolica: Patong Liczba pokoi: 160
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 1068 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (1068)
Sortuj według:
Piotr C. Wycieczka w pojedynkę Poland, 15 stycznia 2015
nie polecam
3,7
pokój przy śmietnisku z widokiem na śmieci i śmietniki leżące metr od okna. ogólny brud i nieład może to był hotel 4gwiazdkowy ale w latach 80tych i od tamtej pory nie remontowany mieliśmy tam zostać tydzień, uciekliśmy po pierwszej nocy. stanowczo odradzam!!!
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 26 października 2010
cudowny hotel obsluga uper

polozene
8,3
hotel super polozony,plaza bardzo blisko,sniadanka ok,blisko macdonald,baseny ok
Informacje na temat życia nocnego: miejscowosc bardzo atrakcyjna pod katem zycia nocnego niezliczona ilosc dyskotek,restauracji,salony masazu co 10 metrow
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 22 października 2010
hotel godny polecenia ,

swietna lokalizacja blisko atrakcji i plazy
9
pogoda była super,dwa baseny,śniadania ok blisko do wszystkich atrakcji miasta godne polecenia wycieczka szybka motorówką na pi pi
Informacje na temat zakupów: ceny proponowane przez sprzedawców należy podzieli przez polowe i dopiero kupowac
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 marca 2010
Wypoczynek rodzinny

dobre położenie
8,3
Jesteśmy mile zaskoczeni,ponieważ rezerwowaliśmy pokoje typu standard a otrzymaliśmy pokoje o wyższym standarcie bardzo duże z balkonem i aneksem kuchennym.Bardzo czyste,codzienny room serwis.Hotel posiada 2 ładne i czyste baseny.Jedzenie dobre choć mało urozmaicone.Obsługa miła i kompetentna.Przejście na plażę przez ulicę.
Informacje na temat hoteli: Bardzo dobre położenie
Tracey M. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 23 lutego 2015
GREAT LOCATION

Location, accommodating staff, room size
8,3
We enjoyed our stay. The staff were extremely friendly and helpful. Was a little disappointed with the buffet breakfast. The hot food was only just warm which is dangerous in terms of getting food poisoning. Room could have been kept a little cleaner, bins weren't emptied a couple of times and we weren't given any toilet paper one day so ran out. Great location, close to everything. Good value for money.
Hongxia L. Rodziny z małymi dziećmi China, 19 lutego 2015
Not good not bad

Only Location
6,3
Only location is convenient.For family room is just double bed add additional two small bed.
Luke M. Wycieczka w pojedynkę Australia, 14 lutego 2015
great location, friendly staff, great all around

pools, room, location
9,3
Nick B. Wycieczka w pojedynkę Australia, 10 lutego 2015
great place to stay

location for center of town and the beach. two pools and breakfast.
9,3
Excellent
Warren C. Podróż z partnerem Australia, 9 lutego 2015
Horizon

Position,breakfast,staff
9
Have visited Patong at least twice a year for past 5 years and Horizon is as good if not better than any other similar accommodation,,breakfast really good,generally very good value for the money
Neal D. Podróż z partnerem United States of America, 9 lutego 2015
Nice time

Friendly, attentive service. Green and comfortable grounds. Great breakfast and staff.
9,3
Warm and relaxing.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlażaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TarasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum BiznesoweHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hoteluHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen

Recenzje klientów - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3A04