lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaża Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Łazienka Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Taras
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napoje Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieci Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ogród Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum Biznesowe Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Foyer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hotelu
Okolica: Patong Liczba pokoi: 160
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 961 recenzji

Warty swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (961)
Sortuj według:
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 26 października 2010
cudowny hotel obsluga uper

polozene
8,3
hotel super polozony,plaza bardzo blisko,sniadanka ok,blisko macdonald,baseny ok
Informacje na temat życia nocnego: miejscowosc bardzo atrakcyjna pod katem zycia nocnego niezliczona ilosc dyskotek,restauracji,salony masazu co 10 metrow
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 22 października 2010
hotel godny polecenia ,

swietna lokalizacja blisko atrakcji i plazy
9
pogoda była super,dwa baseny,śniadania ok blisko do wszystkich atrakcji miasta godne polecenia wycieczka szybka motorówką na pi pi
Informacje na temat zakupów: ceny proponowane przez sprzedawców należy podzieli przez polowe i dopiero kupowac
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 marca 2010
Wypoczynek rodzinny

dobre położenie
8,3
Jesteśmy mile zaskoczeni,ponieważ rezerwowaliśmy pokoje typu standard a otrzymaliśmy pokoje o wyższym standarcie bardzo duże z balkonem i aneksem kuchennym.Bardzo czyste,codzienny room serwis.Hotel posiada 2 ładne i czyste baseny.Jedzenie dobre choć mało urozmaicone.Obsługa miła i kompetentna.Przejście na plażę przez ulicę.
Informacje na temat hoteli: Bardzo dobre położenie
Nur A. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 29 października 2014
A pleasant stay in this hotel.

Big and comfortable room. Near to beach. Friendly staffs.
10
It was definitely one of te best hotel I have ever been! Just one short back is that my room is at level 3, and I brought my parents along, they have to climb the stairs up and down all the time as there is no lift which makes them tired but they themselves enjoy their stay at Phuket. I love the hotel! The breakfast are plenty of choices to choose from! The swimming pool are great too! The hotel room is big and spacious and there is a balcony that can see the seaview! The staffs are very friendly and nice! I will definitely come back to this hotel when I go back to Phuket! Well done! :)
Raphael C. Podróż z partnerem France, 27 października 2014
Short stay

Good location, nice pool area and relaxing ambiance
8,3
Stay was good. Clean room and decent buffet breakfast. Staff service at the reception could be a bit better
Stephen H. Podróż z partnerem United Kingdom, 27 października 2014
Horizon spa

Location, clean, staff great
9,3
Very good very quiet room and great shower and bed
Marlina M. Podróż z partnerem Indonesia, 26 października 2014
Nice hotel

Near beach,near attractions
8
Nice hotel with good staff,clean n near attraction place,near local restaurants
Julian Q. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 26 października 2014
Good value

Price, location, bed
7,7
Ronald B. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 24 października 2014
awesome

everything
10
totally beutifull
Agus H. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 23 października 2014
Good location but facilities is limited

Good location
5,3
Spa closes too early. In general hotel location is good However facilities are limited. Not well maintained. No escalator. Not suitable for older people.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlażaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TarasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum BiznesoweHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hotelu

Recenzje klientów - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3C07