Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaża Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Łazienka Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Taras
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restauracja Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restauracja Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napoje Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieci Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ogród Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum Biznesowe Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście
Okolica: Patong Liczba pokoi: 160

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 1144 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (1144)
Sortuj według:
Piotr C. Wycieczki w pojedynkę Poland, 15 stycznia 2015
nie polecam
3,7
pokój przy śmietnisku z widokiem na śmieci i śmietniki leżące metr od okna. ogólny brud i nieład może to był hotel 4gwiazdkowy ale w latach 80tych i od tamtej pory nie remontowany mieliśmy tam zostać tydzień, uciekliśmy po pierwszej nocy. stanowczo odradzam!!!
Zgłoś tą recenzję
Mariusz P. Podróże służbowe Poland, 26 października 2010
cudowny hotel obsluga uper

polozene
8,3
hotel super polozony,plaza bardzo blisko,sniadanka ok,blisko macdonald,baseny ok
Informacje na temat życia nocnego: miejscowosc bardzo atrakcyjna pod katem zycia nocnego niezliczona ilosc dyskotek,restauracji,salony masazu co 10 metrow
Zgłoś tą recenzję
Mariusz P. Podróże służbowe Poland, 22 października 2010
hotel godny polecenia ,

swietna lokalizacja blisko atrakcji i plazy
9
pogoda była super,dwa baseny,śniadania ok blisko do wszystkich atrakcji miasta godne polecenia wycieczka szybka motorówką na pi pi
Informacje na temat zakupów: ceny proponowane przez sprzedawców należy podzieli przez polowe i dopiero kupowac
Zgłoś tą recenzję
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 marca 2010
Wypoczynek rodzinny

dobre położenie
8,3
Jesteśmy mile zaskoczeni,ponieważ rezerwowaliśmy pokoje typu standard a otrzymaliśmy pokoje o wyższym standarcie bardzo duże z balkonem i aneksem kuchennym.Bardzo czyste,codzienny room serwis.Hotel posiada 2 ładne i czyste baseny.Jedzenie dobre choć mało urozmaicone.Obsługa miła i kompetentna.Przejście na plażę przez ulicę.
Informacje na temat hoteli: Bardzo dobre położenie
Zgłoś tą recenzję
Sanghoon H. Rodziny z dużymi dziećmi South Korea, 30 stycznia 2016
best

food
9,3
wifi
Zgłoś tą recenzję
Fung Z. Podróże z partnerem Malaysia, 20 stycznia 2016
EVERYTHING IS GOOD

CUSTOMER SERVICE,SECURITY,HOTEL LOOK CLEAN
8
Zgłoś tą recenzję
Ting W. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 19 stycznia 2016
Affordable stay

Wide selection buffet breakfast, location, large room
8,7
Comfortable stay with many amenities around. Short walk to beach. Buffet breakfast was good.
Zgłoś tą recenzję
Wong Y. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 18 stycznia 2016
staff are friendly.

hotel staff , location , food
8,3
hotel staff is very friendly. when they see you, they will greet you with a great smile. especially "dear" and "golf". location is good. A lot of places is walking distance like patong beach. along the way there is a lot of thai food, fast food , money changer, massage and a lot more. room is big enough.
Zgłoś tą recenzję
Barry R. Podróże z partnerem United Kingdom, 17 stycznia 2016
Patong

Location, Staff, Value.
8,3
The stay was ok I probably would not stay there again simply because the hotel is dated and quite honestly due for a refurbishment, for the price location and the actual staff it is good.
Zgłoś tą recenzję
Gary L. Podróże z partnerem United States of America, 15 stycznia 2016
Nice location across from beach

Location, room size, swimming pools
7
We were upgraded from a standard room to studio room with small kitchen area. The room was spacious and had lots of cabinets and drawers. The beds were comfortable and we enjoyed the balcony. The 2 swimming pools were very nice and clean. There were enough lounge chairs and large pool towels are left in the room. Even though we experienced the same tolerance for smoking in other Thai hotels, we don't like it. Especially when stated rules and signs say No Smoking. The pool bar even had a whole pile of ashtrays kept near a big no smoking sign. The breakfast buffet was adequate but not great. On the second day we were offered cappuccino or latte at no additional cost, not informed this was an option.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlażaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TarasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum BiznesoweHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hoteluHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WyposażenieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05