Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 1182 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (1182)
Sortuj według:
Piotr C. Wycieczki w pojedynkę Poland, 15 stycznia 2015
nie polecam
3,7
pokój przy śmietnisku z widokiem na śmieci i śmietniki leżące metr od okna. ogólny brud i nieład może to był hotel 4gwiazdkowy ale w latach 80tych i od tamtej pory nie remontowany mieliśmy tam zostać tydzień, uciekliśmy po pierwszej nocy. stanowczo odradzam!!!
Mariusz P. Podróże służbowe Poland, 26 października 2010
cudowny hotel obsluga uper

polozene
8,3
hotel super polozony,plaza bardzo blisko,sniadanka ok,blisko macdonald,baseny ok
Informacje na temat życia nocnego: miejscowosc bardzo atrakcyjna pod katem zycia nocnego niezliczona ilosc dyskotek,restauracji,salony masazu co 10 metrow
Mariusz P. Podróże służbowe Poland, 22 października 2010
hotel godny polecenia ,

swietna lokalizacja blisko atrakcji i plazy
9
pogoda była super,dwa baseny,śniadania ok blisko do wszystkich atrakcji miasta godne polecenia wycieczka szybka motorówką na pi pi
Informacje na temat zakupów: ceny proponowane przez sprzedawców należy podzieli przez polowe i dopiero kupowac
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 marca 2010
Wypoczynek rodzinny

dobre położenie
8,3
Jesteśmy mile zaskoczeni,ponieważ rezerwowaliśmy pokoje typu standard a otrzymaliśmy pokoje o wyższym standarcie bardzo duże z balkonem i aneksem kuchennym.Bardzo czyste,codzienny room serwis.Hotel posiada 2 ładne i czyste baseny.Jedzenie dobre choć mało urozmaicone.Obsługa miła i kompetentna.Przejście na plażę przez ulicę.
Informacje na temat hoteli: Bardzo dobre położenie
Nadzri Z. Podróże grupowe Malaysia, 22 maja 2016
Great Loacation
5,3
The location is great and very convenience, walking distance to Hard Rock Café, Bangla Road, HOOTERS, Food Restauran and Stall. So Closed to patong Beach. The Hotel Management is very straight and you are not allow to bring guess to your romm such as massage girls and etc
Gary G. Podróże z partnerem Australia, 18 maja 2016
Holiday
6,7
It was very good & staff were great
Mike F. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 16 maja 2016
horizon patong beach
6,7
good location, friendly staff, nice property for the money
Mark F. Podróże z partnerem United Kingdom, 10 maja 2016
Having a wonderful time
6,7
Can't fault it everything good
Yun H. Podróże służbowe Hong Kong, 28 kwietnia 2016
Good
6,7
Good
Kreangkrai P. Podróże z partnerem Thailand, 25 kwietnia 2016
room need to update
4,3
room need to update
Recenzje 1 - 4 z 4
Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlażaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TarasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum BiznesoweHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hoteluHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WyposażenieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A04