lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaża Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Łazienka Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Taras
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napoje Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieci Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ogród Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum Biznesowe Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Foyer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hotelu
Okolica: Patong Liczba pokoi: 160
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 1012 recenzji

Warty swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (1012)
Sortuj według:
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 26 października 2010
cudowny hotel obsluga uper

polozene
8,3
hotel super polozony,plaza bardzo blisko,sniadanka ok,blisko macdonald,baseny ok
Informacje na temat życia nocnego: miejscowosc bardzo atrakcyjna pod katem zycia nocnego niezliczona ilosc dyskotek,restauracji,salony masazu co 10 metrow
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 22 października 2010
hotel godny polecenia ,

swietna lokalizacja blisko atrakcji i plazy
9
pogoda była super,dwa baseny,śniadania ok blisko do wszystkich atrakcji miasta godne polecenia wycieczka szybka motorówką na pi pi
Informacje na temat zakupów: ceny proponowane przez sprzedawców należy podzieli przez polowe i dopiero kupowac
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 marca 2010
Wypoczynek rodzinny

dobre położenie
8,3
Jesteśmy mile zaskoczeni,ponieważ rezerwowaliśmy pokoje typu standard a otrzymaliśmy pokoje o wyższym standarcie bardzo duże z balkonem i aneksem kuchennym.Bardzo czyste,codzienny room serwis.Hotel posiada 2 ładne i czyste baseny.Jedzenie dobre choć mało urozmaicone.Obsługa miła i kompetentna.Przejście na plażę przez ulicę.
Informacje na temat hoteli: Bardzo dobre położenie
Chong I. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 12 grudnia 2014
simple, value for money

price, location, value
6,7
it was okay, value for money
William K. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 8 grudnia 2014
not bad

good location,breakfast was good,close to beach.
7,3
aircon- was too noises can not sleep that night & toilet flush was bad not working properly,Hotel was run down need to upgrade.My friend room was been over charge.
Alvin C. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 7 grudnia 2014
Old hotel with wonderful staff

Location, staff and staff
8
You can tell that this used to be a 5* hotel, however it is now aged and slightly run down. Nonetheless, the staff are still of 5* quality and the rooms are kept very clean. Location is great. There are 2 entrance; 1 is in front of the beach, while another leads to a small road perpendicular to the beach. Many cheap massage outside the hotel. Would be a wonderful hotel if they upgrade the state of the rooms.
Declan F. Rodziny z małymi dziećmi Ireland, 5 grudnia 2014
will be back again.

Location, Comfort and child crèche
9,3
We had a lovely time there. Tho only fault we had was with the air con in the room wasn't cold enough to sleep on a warm night. Our room wasn't the only one with that fault either. Other then that all good
Steven A. Podróż z partnerem Australia, 3 grudnia 2014
Great staff and a good location.

Staff, location and cost.
9
Tsz Y. Podróż w większej grupie China, 30 listopada 2014
very nice

near beach, quite, good services
9,3
nice experience in Phuket
Mario M. Podróż w większej grupie Philippines, 27 listopada 2014
A night in Horizon

Rest and Relax
8

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlażaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TarasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum BiznesoweHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FoyerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wnętrze hotelu

Recenzje klientów - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3A07