lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaża Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Łazienka Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Taras
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napoje Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Siłownia Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieci Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ogród Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum Biznesowe Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Basen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/Hol Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Wejście
Okolica: Patong Liczba pokoi: 160
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 912 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (912)
Sortuj według:
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 26 października 2010
cudowny hotel obsluga uper

polozene
8,3
hotel super polozony,plaza bardzo blisko,sniadanka ok,blisko macdonald,baseny ok
Informacje na temat życia nocnego: miejscowosc bardzo atrakcyjna pod katem zycia nocnego niezliczona ilosc dyskotek,restauracji,salony masazu co 10 metrow
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 22 października 2010
hotel godny polecenia ,

swietna lokalizacja blisko atrakcji i plazy
9
pogoda była super,dwa baseny,śniadania ok blisko do wszystkich atrakcji miasta godne polecenia wycieczka szybka motorówką na pi pi
Informacje na temat zakupów: ceny proponowane przez sprzedawców należy podzieli przez polowe i dopiero kupowac
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 marca 2010
Wypoczynek rodzinny

dobre położenie
8,3
Jesteśmy mile zaskoczeni,ponieważ rezerwowaliśmy pokoje typu standard a otrzymaliśmy pokoje o wyższym standarcie bardzo duże z balkonem i aneksem kuchennym.Bardzo czyste,codzienny room serwis.Hotel posiada 2 ładne i czyste baseny.Jedzenie dobre choć mało urozmaicone.Obsługa miła i kompetentna.Przejście na plażę przez ulicę.
Informacje na temat hoteli: Bardzo dobre położenie
Tina W. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 14 września 2014
good location. comfortable

location is gd
7
Moo S. Podróż z partnerem Malaysia, 10 września 2014
Fantastic hotel, will stay again..!!

Nice location, staff were great, good customer service... overall are nice, just some minor issue about water heater.
9,3
N/A
Rosnani A. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 9 września 2014
Room is spacioys

Beside the beach, near shopping areas & eatery places
6,3
Upon arrival, the recep asked me for all our passports and even asked to pay for the 7 years old. Also, I find that the price a bit pricey.
Fahad B. Podróż z partnerem Bahrain, 5 września 2014
good

location greenery staff service
8
Good but it's petty old and requires face lift as it's a perfect location
Ammar N. Podróż służbowa Yemen, 1 września 2014
its good and quite very nice need to add some thin

its good and quite very nice need to add some thing else like addons
6
its good and quite very nice need to add some thing else like addons
Brian B. Podróż z partnerem United Kingdom, 29 sierpnia 2014
Patronage beach stay

Location,staff , cleanliness.
9,7
Very good even as it rained most of the second week ,didn't stop us enjoying our stay staff at pool bar were always happy and smiling , all staff very good ,rooms and all areas were kept clean and tidy at all times , breakfast had good choice of food , nothing too much trouble for the staff, would go back in the future .
Angela J. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 26 sierpnia 2014
definitely stay again!

location, staff and service
8
Most enjoyable, great location, great service and good food.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlażaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TarasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SiłowniaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum BiznesoweHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/HolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Foyer

Recenzje klientów - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3C01