lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaża Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Widok Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Łazienka Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Łazienka Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Taras Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restauracja Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napoje Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bufet Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kawiarnia/Kafejka Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/Hol Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Siłownia Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Siłownia Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieci Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plac zabaw
Lokalizacja: Patong Liczba pokoi: 160
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 831 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (831)
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 26 października 2010
cudowny hotel obsluga uper

polozene
8,3
hotel super polozony,plaza bardzo blisko,sniadanka ok,blisko macdonald,baseny ok
Informacje na temat życia nocnego: miejscowosc bardzo atrakcyjna pod katem zycia nocnego niezliczona ilosc dyskotek,restauracji,salony masazu co 10 metrow
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 22 października 2010
hotel godny polecenia ,

swietna lokalizacja blisko atrakcji i plazy
9
pogoda była super,dwa baseny,śniadania ok blisko do wszystkich atrakcji miasta godne polecenia wycieczka szybka motorówką na pi pi
Informacje na temat zakupów: ceny proponowane przez sprzedawców należy podzieli przez polowe i dopiero kupowac
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 marca 2010
Wypoczynek rodzinny

dobre położenie
8,3
Jesteśmy mile zaskoczeni,ponieważ rezerwowaliśmy pokoje typu standard a otrzymaliśmy pokoje o wyższym standarcie bardzo duże z balkonem i aneksem kuchennym.Bardzo czyste,codzienny room serwis.Hotel posiada 2 ładne i czyste baseny.Jedzenie dobre choć mało urozmaicone.Obsługa miła i kompetentna.Przejście na plażę przez ulicę.
Informacje na temat hoteli: Bardzo dobre położenie
Roberto C. Podróż z partnerem Philippines, 15 kwietnia 2014
Happy,fun

Value for money, central location, good food
9
Extremely great
Simone L. Podróż w większej grupie Australia, 7 kwietnia 2014
location location location

location, attentive staff, good sized room s
7,7
Stayed at this hotel for 5 nights with a friend for her birthday, the staff organized a surprise cake and sung to my friend during breakfast FOC. All staff spoke english well and were friendly and attentive. Rooms were a little dated but the location outweighed everything.
Sara A. Rodziny z dużymi dziećmi Sweden, 6 kwietnia 2014
Beautiful hotel close to everything

Very close to Patong beach and shopping, beautiful hotel and lots of things to do for children.
9,3
Beautiful hotel and nice rooms, very close to beach and shopping. Nice personnel. Lots of things to do for our children (9 and 12 years old). We only stayed for one night but we wish we could stay longer and will definitly come back when we are i Patong and we will recommend it for all our friends.
John M. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 3 kwietnia 2014
very good

staff bars pools
10
very good
Steven M. Podróż w większej grupie Australia, 2 kwietnia 2014
relaxing

pool location staff
9,7
exelent
Marcus W. Podróż z partnerem Germany, 1 kwietnia 2014
relaxing holiday in the center of patong-phuket

large room, friendly staff,closed to center area
7,7
frindly staff in a nice Hotel, closed to the beach and tourism area of patong- phuket
Darbakh S. Podróż z partnerem Singapore, 26 marca 2014
it was perfect`

exciting, value-for-money, convenient
10

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlażaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WidokHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ŁazienkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TarasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestauracjaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Jedzenie i napojeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BufetHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kawiarnia/KafejkaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/HolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SiłowniaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SiłowniaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plac zabawHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centrum BiznesoweHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - OgródHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BasenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/HolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - WejścieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Foyer

Recenzje klientów - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3C06