Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hotel de Edge by Rhombus

94-95, Connaught Road West, Sheung Wan, Hong Kong Centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Łazienka Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnny Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnny Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnny Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnny Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnny Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnny Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnny Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Jedzenie i napoje Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Jedzenie i napoje Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Jedzenie i napoje Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Hotel z zewnątrz Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Łazienka Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Łazienka Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Restauracja Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Restauracja
Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pub/Hol Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Recepcja Hotel de Edge by Rhombus Hongkong - Hotel z zewnątrz
Lokalizacja: Hong Kong Centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 90
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 2264 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
7,0
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (2264)
Aleksandra K. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 4 listopada 2013
przyjemny hotel z widokiem za port

czystość, miła obsługa, widok na port
7
Aleksandra K. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 4 listopada 2013
przyjemny hotel z widokiem za port

czystość, miła obsługa, widok na port
7,3
Wszystko było w najlepszym porządku. Hotel nie lezy w centrum Hongkongu. POza ostatnia stacja metra. Pokoje były czyste, personel bardzo miły, hotel świetnie urządzony. POkoje hotelowe, korytarze, restauracja bardzo małe.
Piotr S. Podróż służbowa Poland, 30 sierpnia 2012
kiepski hotel

widok z okna na morze
5
Hotel zupełnie nie wart swojej ceny. Pokoje to takie małe klitki, łazienka też jest mini, jedynie szyba zamiast ściany powoduje, że wydaje się być większa niż jest w rzeczywistości. Wszędzie daleko, nawet do metra. Żeby złapać taksówkę w tym rejonie trzeba długo czekać. Uwaga recepcja jest na I piętrze.
Piotr G. Podróż z partnerem Poland, 27 marca 2012
ładny widok z pokoju na zatoke i małe lokum

widok
8,3
hotel pobiera depozyt, ale to standard w tym regionie. plusy : lokalizacja - wyspa hongkong, cena, czysto, miły personel, choć było trochę zamieszania przy check in.. minusy - mały pokój, słaby transfer internetu
Informacje na temat zwiedzania: Niedaleko do Victoria Peak, i centrum wyspy hongkong . hotel na podróż służbowo-turyst. ok.
Khoo G. Podróż z partnerem Singapore, 11 kwietnia 2014
Simple, Modern, Comfortable, Harbor View Rooms

Clean, 10mins walk to nearest MTR, Friendly staff
8,7
Tsz L. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 10 kwietnia 2014
The place is quite nice, located at the urban area

Reasonable price, comfortable and good wifi service
7
Fajar F. Podróż z partnerem Indonesia, 9 kwietnia 2014
So so Hotel

Location, room, free internet
6,3
(+) good location, nice room, free internet (-) breakfast, bathroom with glass wall.
Roy L. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 6 kwietnia 2014
Good, well maintained hotel

Location, new, clean
7,7
Small hotel with limited rooms per floor, but each room was well furnished with a large television for the small room size. Room was overlooking the harbour and enjoyed nice sunlight and view in the day.
Wei M. Podróż służbowa Malaysia, 5 kwietnia 2014
centrally located value for money

central location, friendly staff, nice room
7,7
Stephen R. Podróż służbowa United Kingdom, 2 kwietnia 2014
Good location

location, service, price
8
Pleasant stay and well looked after by attentive staff. I would recommend to business traveller on a budget.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hotel de Edge by Rhombus HongkongHotel de Edge by Rhombus Hongkong - ŁazienkaHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnnyHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnnyHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnnyHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnnyHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnnyHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnnyHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pokój gościnnyHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Jedzenie i napojeHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Jedzenie i napojeHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Jedzenie i napojeHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Hotel z zewnątrzHotel de Edge by Rhombus Hongkong - ŁazienkaHotel de Edge by Rhombus Hongkong - ŁazienkaHotel de Edge by Rhombus Hongkong - RestauracjaHotel de Edge by Rhombus Hongkong - RestauracjaHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Pub/HolHotel de Edge by Rhombus Hongkong - RecepcjaHotel de Edge by Rhombus Hongkong - Hotel z zewnątrz

Recenzje klientów - Hotel de Edge by Rhombus, Hongkong

AS-AGWEB-3B06