Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet (Hotel Intermezzo - Women Only)

Gertrud-Kolmar-Strasse 5, Mitte, Berlin, Niemcy 10117 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Restauracja Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Restauracja Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Apartament Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny
Lokalizacja: Mitte Liczba pokoi: 17

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 11 recenzji

Warty swojej ceny
8,4
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
6,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
9,1
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (11)
Rong Y. Wycieczka w pojedynkę China, 7 czerwca 2013
good location,closed to train station

location, neatness, quiet
8,7
Matia O. Israel, 7 września 2012
Excellent location

Location, breakfest, room
9
I travelled alone an was very happy to find such wonderfull solution as a hotel for women only. The location is great very close to all atractions of Berlin and to the main city transport network. The room was clean and the bed comfortable. I have enjoyed very much the rich breakfest. The staff was kind and helpfull. Definitely i shall come back.
Yuting W. Wycieczka w pojedynkę China, 22 lipca 2012
Nice hotel and staff

good location, close to Potzdamer Platz and Brandenburg Tor
7,7
Hotel's lovely and staff there is very friendly. Room's small but clean. I like the dinning room there, warm and tidy.
Igor E. Wycieczka w pojedynkę Russia, 8 września 2011
Girls, girls, girls!

friendly staff, nice location
7,7
Nice place to stay for lesbian. Absolutely safe and friendly. Good location in the middle of Berlin nightlife.
Chia-Hsuan T. Wycieczka w pojedynkę Taiwan, 10 września 2013
schön gemütlich

Ruhige Lage, Zentral, Freundliches Personal
7,3
Katharina M. Podróż w większej grupie Germany, 1 stycznia 2013
Tolle Lage

sensationelle Lage in der Nähe vom Brandenburger Tor
7,7
kleines Hotel nur für Frauen. Lage mitten in Berlin nahe des Brandenburger Tors, also mitten in der City. Hotel ist mehr eine Pension als ein Hotel.
Melanie B. Wycieczka w pojedynkę Germany, 29 października 2011
einfach, aber völlig ausreichend, nette Atmosphäre

familiär, tolle Lage
7,3
der eingang ist unscheinbar und es entsteht zunächst der eindruck eines frauenhauses, auch die einrichtung ist eher spartanisch (kein fön, kein tv) und es ist etwas hellhörig. aber: es herrscht eine sehr angenehme, fast familiäre atmosphäre, es ist insgesamt sehr ruhig (vor allem keine geräusche von außen) und unkompliziert, man fühlt sich wohl und sicher. das frühstück ist unbedingt zu empfehlen, liebevoll zubereitet, frisch und günstig. zu beachten: anreise nur bis 14h, wurde von agoda nicht hinreichend kommuniziert.
Maritha S. Wycieczka w pojedynkę Sweden, 26 listopada 2011
Mycket bra läge, bra hotell

Läget, trevlig personal, lugnt
9
jag var intresserad av ett lugnt hotell i centrala berlin och tyckte att intermezzo (trots namnet!) var ett sådant. det var gångavstånd till unter der linden och andra centrala kvarter. frukostbuffén var bra och det fanns möjlighet att köpa öl och tilltugg på kvällen och att betala i efterskott. jag kommer säkert att bo där igen när jag reser till berlin.
Informacje na temat zwiedzania: Mitt emot hotellet finns resetrna av Hitlers gamla bunker. Det är möjligt att gå en guidad visning där.
Hiroko N. Wycieczka w pojedynkę Japan, 31 grudnia 2011
スタッフの対応が良く、素朴な印象のホテル

駅から近い、スーパーも近くにあり
8
スタッフの方がこちらのミスにも親切に迅速に対応してくれ、大変印象が良かったです☆ ホテルは住宅街の中にあり、一見すると分かりにくいかもしれません。Only-Womenの表札は出ておらず、Intermezzoの看板が建物の1階の壁にかかっています。見た目「ホテル」らしくはないです。林間学校の宿泊施設みたいです。近くにはユダヤのホロコースト(?)があります。朝早く、夜は真っ暗で怖いです。 駅はブルンデンブルグ門駅よりもMohrenstr駅の方が近いです。駅の近くにスーパーもあるので、食には困らないかと思います。 ホテルの内装はきれいで広いです。シングルルームなのに2部屋ありました。ただし、共同トイレか否かで値段に違いがあり、私の泊まった部屋はトイレなしでした。部屋にあるのはバスタオルのみです。朝食は必要時前日までにノートに記入、酒や飲み物も飲めばノートに記入し、チェックアウト時に清算になります。
Sadam F. Wycieczka w pojedynkę Japan, 23 czerwca 2010
Frauenhotel Intermezzo
7,7
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - RestauracjaHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - RestauracjaHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - ApartamentHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnnyHotel Intermezzo - Tylko dla kobiet Berlin - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B02