Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Hotel Okura Macau Makau - Pokój gościnny Hotel Okura Macau Makau - Pokój gościnny Hotel Okura Macau Makau - Pokój gościnny Hotel Okura Macau Makau - Pokój gościnny Hotel Okura Macau Makau - Pokój gościnny Hotel Okura Macau Makau - Pokój gościnny Hotel Okura Macau Makau - Salon piękności Hotel Okura Macau Makau - Hotel z zewnątrz Hotel Okura Macau Makau - Basen Hotel Okura Macau Makau - Obiekty rekreacyjne Hotel Okura Macau Makau - Siłownia Hotel Okura Macau Makau - Wyposażenie Hotel Okura Macau Makau - Obiekty rekreacyjne Hotel Okura Macau Makau - Hotel z zewnątrz Hotel Okura Macau Makau - Foyer Hotel Okura Macau Makau - Restauracja
Hotel Okura Macau Makau - Apartament Hotel Okura Macau Makau - Apartament Hotel Okura Macau Makau - Apartament Hotel Okura Macau Makau - Foyer Hotel Okura Macau Makau - Salon Hotel Okura Macau Makau - Restauracja Hotel Okura Macau Makau - Łazienka Hotel Okura Macau Makau - Salon Hotel Okura Macau Makau - Pokój gościnny Hotel Okura Macau Makau - Salon Hotel Okura Macau Makau - Pokój gościnny Hotel Okura Macau Makau - Centrum Biznesowe
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 488
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

na podstawie
2035 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
7,9
Wszystkie recenzje (2035)
Sortuj według:
Cheung S. Podróż z partnerem Hong Kong, 27 czerwca 2015
Most of the staffs are sincere and helpful.

Service, spacious room, easy access to Grand swimming pool
9,3
wonderful
Kwong K. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 21 czerwca 2015
Great Waterpark

Nice and new hotel. We reserved a junior suite
7,7
Wonderful Portuguese food in Macau
Chan Y. Podróż w większej grupie Hong Kong, 15 czerwca 2015
Very nice!

Location, facilities, customer service, rooms are excellent
10
Enjoyed my birthday there!
Hui K. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 14 czerwca 2015
Ideal place for short trip

Location, service and facility
8,7
Calvin K. Podróż z partnerem Canada, 13 czerwca 2015
Great Hotel! Would come again!

Design, location and cleanliness
10
Awesome!
Juffy W. Podróż z partnerem Hong Kong, 9 czerwca 2015
good

good location,relax,nice staff
8
excellent!!!!
Raweewan P. Podróż w większej grupie Thailand, 6 czerwca 2015
Enjoy​full

Location , values of money and good staff
9,3
We Feel Really comfortable nice and very clean room, very helpful staff
Hiu F. Podróż z partnerem China, 6 czerwca 2015
Comfortable Hotel and I would be back

Clean, Comfortable, Fun
9,7
Wenjie S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 1 czerwca 2015
Great hotel, great facilities!

good facilities. we had so much fun in the resort deck. the room is big and nice.
8
we had a great time! we will surely come back.
Pui K. Podróż z partnerem Hong Kong, 31 maja 2015
clean and tidy

clean, tidy, japanese style, very nice indoor and outdoor swimming pool
8,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hotel Okura Macau MakauHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Salon pięknościHotel Okura Macau Makau - Hotel z zewnątrzHotel Okura Macau Makau - BasenHotel Okura Macau Makau - Obiekty rekreacyjneHotel Okura Macau Makau - SiłowniaHotel Okura Macau Makau - WyposażenieHotel Okura Macau Makau - Obiekty rekreacyjneHotel Okura Macau Makau - Hotel z zewnątrzHotel Okura Macau Makau - FoyerHotel Okura Macau Makau - RestauracjaHotel Okura Macau Makau - ApartamentHotel Okura Macau Makau - ApartamentHotel Okura Macau Makau - ApartamentHotel Okura Macau Makau - FoyerHotel Okura Macau Makau - SalonHotel Okura Macau Makau - RestauracjaHotel Okura Macau Makau - ŁazienkaHotel Okura Macau Makau - SalonHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - SalonHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Centrum BiznesoweHotel Okura Macau Makau - Pub/HolHotel Okura Macau Makau - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05