Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Makau

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

z 2392 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 0

Wart swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
7,9
Wszystkie recenzje (2392)
Sortuj według:
Che T. Podróże z partnerem Hong Kong, 24 kwietnia 2016
Fantastic Stay
6,7
Received the most welcome when we arrived. Staff on the club were extremely helpful and all putting on the best smile. Very accommodating to our request and offered lots of local attractions tips. As a frequent traveller to Macau, I would say this hotel is the best so far, compare to all the luxury hotels in Macau I have ever stayed.
Zgłoś tą recenzję
Hiu Y. Podróże z partnerem Hong Kong, 24 kwietnia 2016
Good!
5,3
Good!
Zgłoś tą recenzję
Wendy C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 22 kwietnia 2016
Good
6
No comment
Zgłoś tą recenzję
Peter L. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 10 kwietnia 2016
Good for everything but Galaxy has...
6,3
Room is bit bigger for ~price but Galaxy has free 1 time all fridge soft drinks...: p
Zgłoś tą recenzję
Wei J. Rodziny z dużymi dziećmi France, 5 kwietnia 2016
Nice!!
6,7
It was an excellent experience:)
Zgłoś tą recenzję
Hungching Y. Rodziny z dużymi dziećmi Taiwan, 3 kwietnia 2016
good but not as good as expected
4,3
non-smoking room has obviously smooking smell
Zgłoś tą recenzję
Ka L. Podróże z partnerem Hong Kong, 31 marca 2016
birthday celebration
6,7
super nice arrangements on celebrating my birthday, nice cake with wine.
Zgłoś tą recenzję
Lai Y. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 28 marca 2016
wonderful
5,7
We stat two nights and very enjoy
Zgłoś tą recenzję
Najung K. Wycieczki w pojedynkę South Korea, 22 marca 2016
absolutely recomanded hotel!
6,7
they have everything i needed. comfortable - and clean - and just right interiored room and everything else was there. wonderful restaurants..... shops... very convenient shuttles buses..
Zgłoś tą recenzję
Philip C. Podróże służbowe Singapore, 22 marca 2016
Singapore business traveler

1. Rooms 2. Service 3. Location
8
Fantastic
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Hotel Okura Macau MakauHotel Okura Macau Makau - Hotel z zewnątrzHotel Okura Macau Makau - Obiekty rekreacyjneHotel Okura Macau Makau - WyposażenieHotel Okura Macau Makau - Hotel z zewnątrzHotel Okura Macau Makau - Obiekty rekreacyjneHotel Okura Macau Makau - BasenHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - ApartamentHotel Okura Macau Makau - ApartamentHotel Okura Macau Makau - ApartamentHotel Okura Macau Makau - ŁazienkaHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - Wnętrze hoteluHotel Okura Macau Makau - Pub/HolHotel Okura Macau Makau - RestauracjaHotel Okura Macau Makau - RestauracjaHotel Okura Macau Makau - Salon pięknościHotel Okura Macau Makau - BasenHotel Okura Macau Makau - SiłowniaHotel Okura Macau Makau - FoyerHotel Okura Macau Makau - FoyerHotel Okura Macau Makau - SalonHotel Okura Macau Makau - Pokój gościnnyHotel Okura Macau Makau - SalonHotel Okura Macau Makau - Centrum BiznesoweHotel Okura Macau Makau - SalonHotel Okura Macau Makau - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B04