Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hotel Pension Kastanienhof

Kastanienallee 65, Mitte, Berlin, Niemcy 10119 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Wnętrze hotelu Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotel z zewnątrz Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Wejście Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restauracja Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restauracja Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Łazienka
Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Łazienka Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotel z zewnątrz Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Widok Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Łazienka Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnny Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotel z zewnątrz Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Recepcja Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Bufet
Lokalizacja: Mitte Liczba pokoi: 35

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 10 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (10)
Patricia P. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 20 lipca 2013
Clean, comfortable and efficient hotel

close to transport, near cafes and bars, nice large room
8
I was easily changed to a quieter room at the back. Room was large and comfortable and well equipped. Very nice hotel.
Terri H. Podróż z partnerem Israel, 24 czerwca 2012
Wonderful little hotel

location, cleanliness, helpful staff
9,3
We enjoyed our stay at the hotel due to the location, the helpful and friendly staff, the cleanliness and room size . The tram runs every few minutes right outside the door and you can walk to many restaurants , cafes and pubs or have a lovely breakfast in the hotel as well. we would highly recommend the hotel .
Informacje na temat zakupów: There is a wonderful flea market on Sundays in a park not far from there as well as the oldest biergarden in Berlin down the street
Katharina W. Podróż służbowa Germany, 25 sierpnia 2013
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen

Lage, Service
6,7
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Krzysztof B. Podróż służbowa Germany, 22 marca 2013
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung

Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
7,7
Veldman J. Podróż z partnerem Netherlands, 19 maja 2012
leuk familie hotel met goede service

goed eglegen tramhalte voor de deur
8,3
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Iben B. Podróż z partnerem Denmark, 22 kwietnia 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.

Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
8,3
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Trine B. Podróż w większej grupie Norway, 21 października 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen

Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
8,3
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Viktor S. Podróż z partnerem Sweden, 8 lipca 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden

Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
10
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Informacje: Studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Albin G. Podróż służbowa Sweden, 10 maja 2012
Trevligt litet hotell

Centralt i Prenzlauer berg
7,3
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Harri M. Podróż służbowa Finland, 20 października 2012
Erinomainen sijainti

Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
8
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
 

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotel z zewnątrzHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Wnętrze hoteluHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotel z zewnątrzHotel Pension Kastanienhof Berlin - WejścieHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestauracjaHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestauracjaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - ŁazienkaHotel Pension Kastanienhof Berlin - ŁazienkaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotel z zewnątrzHotel Pension Kastanienhof Berlin - WidokHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - ŁazienkaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotel z zewnątrzHotel Pension Kastanienhof Berlin - RecepcjaHotel Pension Kastanienhof Berlin - BufetHotel Pension Kastanienhof Berlin - Obiekty rekreacyjneHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - OkolicaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Pokój gościnnyHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3B02