Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, North Reclamation Area, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Hotel Pier Cuatro Cebu - Łazienka Hotel Pier Cuatro Cebu - Łazienka Hotel Pier Cuatro Cebu - Wejście Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Foyer Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Restauracja Hotel Pier Cuatro Cebu - Sala Balowa Hotel Pier Cuatro Cebu - Sala konferencyjna Hotel Pier Cuatro Cebu - Hotel z zewnątrz Hotel Pier Cuatro Cebu - Sala Balowa Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny
Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny
Okolica: North Reclamation Area Liczba pokoi: 82

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

na podstawie
850 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,2
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (850)
Sortuj według:
Jacek N. Wycieczka w pojedynkę Poland, 25 stycznia 2013
Średni jak na tą cene

cicha okolica
6,3
Hotel z zewnątrz wyglada nieźle....mój pokój standart był mały, dość stare mebelki, słabe wyposażenie, hotel na uboczu, wszędzie trzeba brać taxi....ale da się przeżyć...
Zgłoś tą recenzję
Marcin Z. Podróż z partnerem Poland, 25 grudnia 2012
Miły hotel z sympatycznym personelem

Centrum handlowe w pobliżu i łatwy dojazd do największych zabytków
7,3
Miły hotel z sympatyczną obsługą. Pokój, choć czysty, był bez jednak bez okna i dość mały. Wifi działa w pokoju. Personel pomocny, śniadanie smaczne. Blisko do centrum handlowego.
Zgłoś tą recenzję
Laura G. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 18 sierpnia 2015
I love staying here every time we are at Cebu.

1. Friendly staffs 2. Great location 3. Cleanliness
8,7
As always...it was great.
Zgłoś tą recenzję
Pepito Y. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 18 sierpnia 2015
the single bed is to small

clean the internet is good and the breakfast also
7
well i hope i can stay again in that hotel.becoz ther price is reasonble..
Zgłoś tą recenzję
Ma E. Podróż z partnerem Philippines, 16 sierpnia 2015
Just so-so

room is small, dark rooms, quite far
4,3
room is small, dark rooms, quite far
Zgłoś tą recenzję
Robert W. Wycieczka w pojedynkę New Zealand, 11 sierpnia 2015
Value for money

Staff,price and reasonable location
8,7
Hard to beat for value for money
Zgłoś tą recenzję
Greg D. Wycieczka w pojedynkę Australia, 1 sierpnia 2015
Bagus

food, location and price
8
Nice
Zgłoś tą recenzję
Ma. L. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 25 lipca 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Zgłoś tą recenzję
James L. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 23 lipca 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Zgłoś tą recenzję
Choong H. Podróż w większej grupie Malaysia, 20 lipca 2015
Friendly staff, Mediocre Location

Friendly staff
6,3
Pretty good stay in this hotel, has everything basic you would need and the hotel is clean. However the hotel is kind of out of the way. Location wise might not be the best but taxi drivers all know how to get to the hotel.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hotel Pier Cuatro CebuHotel Pier Cuatro Cebu - ŁazienkaHotel Pier Cuatro Cebu - ŁazienkaHotel Pier Cuatro Cebu - WejścieHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - FoyerHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - RestauracjaHotel Pier Cuatro Cebu - Sala BalowaHotel Pier Cuatro Cebu - Sala konferencyjnaHotel Pier Cuatro Cebu - Hotel z zewnątrzHotel Pier Cuatro Cebu - Sala BalowaHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07