Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Cebu City, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Hotel Pier Cuatro Cebu - Łazienka Hotel Pier Cuatro Cebu - Łazienka Hotel Pier Cuatro Cebu - Wejście Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Foyer Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Restauracja Hotel Pier Cuatro Cebu - Sala Balowa Hotel Pier Cuatro Cebu - Sala konferencyjna Hotel Pier Cuatro Cebu - Hotel z zewnątrz Hotel Pier Cuatro Cebu - Sala Balowa Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny
Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 82

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

na podstawie
831 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,3
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (831)
Sortuj według:
Jacek N. Wycieczka w pojedynkę Poland, 25 stycznia 2013
Średni jak na tą cene

cicha okolica
6,3
Hotel z zewnątrz wyglada nieźle....mój pokój standart był mały, dość stare mebelki, słabe wyposażenie, hotel na uboczu, wszędzie trzeba brać taxi....ale da się przeżyć...
Marcin Z. Podróż z partnerem Poland, 25 grudnia 2012
Miły hotel z sympatycznym personelem

Centrum handlowe w pobliżu i łatwy dojazd do największych zabytków
7,3
Miły hotel z sympatyczną obsługą. Pokój, choć czysty, był bez jednak bez okna i dość mały. Wifi działa w pokoju. Personel pomocny, śniadanie smaczne. Blisko do centrum handlowego.
Emilia B. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 13 czerwca 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Manu G. Podróż z partnerem Canada, 12 czerwca 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Min H. Podróż z partnerem South Korea, 8 czerwca 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
Maria R. Podróż z partnerem Philippines, 5 czerwca 2015
nice

clean, nice food, near at the port
7,7
it was good so far.. but the last time it was so noisy because of the fire alarm...!
Ann Z. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 15 maja 2015
good location

good location, budget hotel and good food
7,3
comfortable but didnt able to grant my request to have kettle in our room
Michele D. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 30 kwietnia 2015
bad

location,the hostes, the bar
2
one person
David J. Wycieczka w pojedynkę Australia, 29 kwietnia 2015
Good hotel

Staff rooms location
9
Been there many times like
Michal L. Podróż z partnerem Poland, 25 kwietnia 2015
good location, fair value for money

location, staff performance, value for money
9

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Hotel Pier Cuatro CebuHotel Pier Cuatro Cebu - ŁazienkaHotel Pier Cuatro Cebu - ŁazienkaHotel Pier Cuatro Cebu - WejścieHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - FoyerHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - RestauracjaHotel Pier Cuatro Cebu - Sala BalowaHotel Pier Cuatro Cebu - Sala konferencyjnaHotel Pier Cuatro Cebu - Hotel z zewnątrzHotel Pier Cuatro Cebu - Sala BalowaHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnnyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01