Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 3351 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,3
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (3351)
Sortuj według:
Mariusz B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 12 lutego 2010
Wart swojej ceny

basen,wysoka jakosc materialow uzytych w hotelu lazinka z duzym oknem na pokoj
6,3
Hotel wart polecenia, dzieci cieszyly sie z basenu,wysoka jakosc materialow uzytych w hotelu lazinka z duzym oknem na pokoj, mila obsluga,recepcja udostepnila man basen pozna noca po zamknieciu fitness, cicha winda, chlopakom podobaly sie wykladziny na korytarzu - milutkie i mona biegac w roznych kierunkach po waskich liniach :)szkoda ze tak daleko do disneylandu czy innych atrakcji. obok przytanek metra !!! duza zaleta ale dla 4 osobowej rodziny to klopot!
Informacje na temat zwiedzania: wszedzie daleko
Zgłoś tą recenzję
Chong P. Podróże z partnerem Canada, 17 stycznia 2016
Pleasant stay

Comfort and nice decor
7,7
Zgłoś tą recenzję
Yip L. Podróże z partnerem Hong Kong, 16 stycznia 2016
good service, nice room

nice room,good service,quiet environment
9,3
Zgłoś tą recenzję
Anthony S. Podróże służbowe United Kingdom, 14 stycznia 2016
good location for shatin

reception staff, clean, value
6,7
If visiting shatin then good place to stay, clean hotel with very large rooms, bar does not open until 6pm . Good value for the size of room and location
Zgłoś tą recenzję
Khalid A. Rodziny z małymi dziećmi Saudi Arabia, 12 stycznia 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Zgłoś tą recenzję
Khalid A. Rodziny z małymi dziećmi Saudi Arabia, 11 stycznia 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Zgłoś tą recenzję
Ka S. Podróże z partnerem Hong Kong, 10 stycznia 2016
Everything is perfect but the end is ruined

Views, cleaness and quiet
7,7
Everything is perfect, the staff is nice, the room is clean, the view is perfect, it was my anniversary with my boyfriend and Hyatt Regency Sha Tin makes it perfect. However, I did request late check out and it suppose to be 14:00 the next day, a staff called at 13:30 and she's a bit impolite asking when I am going to leave, and I was sleeping. I called back later to confirm the check out time and the reception said it is 14:00 so I didn't late at all. The girl who call didn't know I was with late check out time and she sounds impatient. It makes me nervous when I am going to leave the next day. Furthermore, the bathtub is a bit dusty.
Zgłoś tą recenzję
Ho Y. Podróże z partnerem Hong Kong, 10 stycznia 2016
Sporty Stay

Warm pool, well equipped gym and yummy bakery
7
Zgłoś tą recenzję
Lai K. Podróże z partnerem Hong Kong, 6 stycznia 2016
Traffic easy

Clean, food, traffic
8
Zgłoś tą recenzję
Wai M. Podróże z partnerem China, 29 grudnia 2015
Good

Nice hotel
9
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Hyatt Regency Sha Tin Hotel HongkongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestauracjaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - FoyerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - WidokHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - WidokHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pokój gościnnyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - ApartamentHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pub/HolHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestauracjaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestauracjaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pub/HolHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Sala BalowaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjneHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - SiłowniaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05