Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 3444 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,3
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (3444)
Sortuj według:
Mariusz B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 12 lutego 2010
Wart swojej ceny

basen,wysoka jakosc materialow uzytych w hotelu lazinka z duzym oknem na pokoj
6,3
Hotel wart polecenia, dzieci cieszyly sie z basenu,wysoka jakosc materialow uzytych w hotelu lazinka z duzym oknem na pokoj, mila obsluga,recepcja udostepnila man basen pozna noca po zamknieciu fitness, cicha winda, chlopakom podobaly sie wykladziny na korytarzu - milutkie i mona biegac w roznych kierunkach po waskich liniach :)szkoda ze tak daleko do disneylandu czy innych atrakcji. obok przytanek metra !!! duza zaleta ale dla 4 osobowej rodziny to klopot!
Informacje na temat zwiedzania: wszedzie daleko
Zgłoś tą recenzję
Ting O. Podróże służbowe Hong Kong, 26 kwietnia 2016
Clean and convenient
6
Good location and clean, Value for money. Restaurant was good and the pool is excellent
Zgłoś tą recenzję
Andrew M. Podróże z partnerem United States of America, 24 kwietnia 2016
Rude staff at check-in ignore the type of room we
2,3
Despite booking a room with a Queen or King bed, the check-in staff gave us a room with two twin beds. When my wife complained (she checked in ahead of me) the check-in staff made some ridiculous excuse that this was the type of room that we booked, although I later confirmed that there was not such restriction. The staff member was rude to my wife and, generally speaking, the staff seem say anything to try and keep you from complaining to them. When we checked out and were asked how our stay was, I complained that we didn't get the room we wanted. The staff member just smiled at me stupidly with no reply.
Zgłoś tą recenzję
Ng W. Podróże z partnerem Hong Kong, 24 kwietnia 2016
Very good
6,3
Very good in cleanliness and view.
Zgłoś tą recenzję
Kwok F. Podróże z partnerem Hong Kong, 24 kwietnia 2016
Excellent
6
upgrade suit room very surprise
Zgłoś tą recenzję
So T. Podróże z partnerem China, 18 kwietnia 2016
Clean bright
5,7
Spacious
Zgłoś tą recenzję
Sirirath S. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 17 kwietnia 2016
Overall statisfaction Good
6
Very good service and value and location for money. For some strange reason the housekeeping staff did not replenish toiletries and tissues. Very sad attitude as the rest of the service and prompt attention all round was excellent. Sirirath Sio
Zgłoś tą recenzję
Hin Y. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 16 kwietnia 2016
The hotel room is pretty good
6
Clean, with a nice view
Zgłoś tą recenzję
Viengnam D. Rodziny z małymi dziećmi Laos, 14 kwietnia 2016
Nice hotel overall
6,3
Stayed for 6 nights. Very clean and comfortable. Highly recommended
Zgłoś tą recenzję
Alexander D. Rodziny z małymi dziećmi Russia, 14 kwietnia 2016
Very good hotel.
6,3
Very good hotel for this money. Big room for HK. Very nice breakfast.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - ApartamentHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - ŁazienkaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - ApartamentHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - ApartamentHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - ApartamentHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - ApartamentHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - ApartamentHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - ApartamentHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - BufetHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Balkon/TarasHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - BufetHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - BufetHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Klub dla dzieciHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Obiekty rekreacyjneHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Obiekty rekreacyjneHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - SiłowniaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Wanna z hydromasażemHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - SiłowniaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Pub/HolHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Balkon/TarasHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - WyposażenieHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - RestauracjaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - WidokHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - SalonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - FoyerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - WidokHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Sala BalowaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Sala BalowaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong kong - Ogród


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07