Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 3051 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (3051)
Sortuj według:
Ryszard M. Podróże służbowe Poland, 27 lutego 2013
dobra lokalizacja i miła obsługa

czysty,wygodny,dobra lokalizacja
9,3
mieszkaliśmy na Vp. pokój, od wczesnego rana słychać na korytarzu trzaskanie drzwi do pokoju śniadań,poza tym podobał nam się Wasz hotel,dlatego zamieszkaliśmy poraz kolejny.
Informacje na temat zwiedzania: z hotelu jest wszędzie blisko,w wiekszości chodziliśmy pieszo,metro blisko,bardzo dobry hotel
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 19 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę wyrjdt etyjej eytj dtyjety eyj eytj etyj ety etyj etyj eytj ety et yejtyj etyj eyje etyj etyj eytj eyjtj etyje ety jetyj
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Wycieczki w pojedynkę Poland, 17 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę
Zgłoś tą recenzję
Nakarn S. Podróże służbowe Thailand, 26 stycznia 2016
nice place and convinent

convinient, clean , big room
9,7
Good i love it
Zgłoś tą recenzję
Ivy C. Podróże służbowe Singapore, 15 stycznia 2016
Good Hotel in a perfect Location

Location, clean and large rooms
8
Good Hotel in a perfect Location. This ia a very clean hotel with stylish modern design and is very spacious compared to some hotels in Hong Kong. It's only 10mins walk to the convention hall for business travellers. Great location with 5 mins walk to MTR. Sadly, the walls are thin so we can't sleep cos it noisy.
Zgłoś tą recenzję
Stephen M. Podróże służbowe United States of America, 11 stycznia 2016
Average hotel

location
6,7
Very hard bed as just like sleeping on street. No frills. Decent but no extra's.
Zgłoś tą recenzję
Ivy C. Podróże służbowe Singapore, 11 stycznia 2016
Good Hotel in a perfect Location

Location, clean and large rooms
8,3
Good Hotel in a perfect Location. This ia a very clean hotel with stylish modern design and is very spacious compared to some hotels in Hong Kong. It's only 10mins walk to the convention hall for business travellers. Great location with 5 mins walk to MTR. Sadly, the walls are thin so we can't sleep cos it noisy.
Zgłoś tą recenzję
Ong E. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 23 grudnia 2015
Repeat customer

Location, cleanliness, close to public transportation
8,7
It is not my first time to stay here and hopefully it will not be the last. iClub is always my first choice when booking and I always like it when I find the rates more to my budget.
Zgłoś tą recenzję
Koon S. Podróże z partnerem Canada, 11 grudnia 2015
Dirty

Location is close to MTR
6,3
Have to change room as the air conditioner broke down.
Zgłoś tą recenzję
Daniel H. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 7 grudnia 2015
needs more gym equipment

location, service, location
7
was a pleasant stay thanks to the location and efficient front desk guy Leo and the guy that allowed late check out at 2pm for visitors staying more than 3 days. Location was not bad but gym equipment could be better than just cardio machines. Please have a few dumbells at least :)
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
iclub Wan Chai Hotel Hongkongiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pub/Holiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07