lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłownia iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Restauracja iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłownia iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Restauracja iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 99
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 2753 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
5,9
Wszystkie recenzje (2753)
Sortuj według:
Ryszard M. Podróż służbowa Poland, 27 lutego 2013
dobra lokalizacja i miła obsługa

czysty,wygodny,dobra lokalizacja
9,3
mieszkaliśmy na Vp. pokój, od wczesnego rana słychać na korytarzu trzaskanie drzwi do pokoju śniadań,poza tym podobał nam się Wasz hotel,dlatego zamieszkaliśmy poraz kolejny.
Informacje na temat zwiedzania: z hotelu jest wszędzie blisko,w wiekszości chodziliśmy pieszo,metro blisko,bardzo dobry hotel
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 19 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę wyrjdt etyjej eytj dtyjety eyj eytj etyj ety etyj etyj eytj ety et yejtyj etyj eyje etyj etyj eytj eyjtj etyje ety jetyj
Butrym M. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę
Stephen M. Podróż służbowa United States of America, 17 grudnia 2014
Excellent Stay, Great Hotel

Quiet, Location, Clean
9,3
Great Hotel with excellent value for money. Location is great. All thumbs up!
Wei H. Podróż z partnerem China, 16 grudnia 2014
Nice location, clean and value

free coffee all day at level 5, simple breakfast in morning
9
clean for sure , but sound insulation not good, you can hear your neighborhood's movements.
Shuk Y. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 15 grudnia 2014
good location

clean, comfort, convevient
8
good
Cristobal C. Rodziny z małymi dziećmi Chile, 15 grudnia 2014
good

location, staff, easy check in and check out
8
Wahyudi C. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 11 grudnia 2014
Good Value for hongkong island main area

Center located, easy transportation, good value
6
The stay was okay, not excellent, but worth enough for the cost..
Vibul S. Podróż służbowa United States of America, 9 grudnia 2014
Great location!

Location, service and friendly staffs
7
Thim C. Podróż służbowa Malaysia, 7 grudnia 2014
Convenient location but small room

location is good and close to Causeway Bay and Wan Chai Station. I like the iLounge room which provides hot drinks and snacks, that was great to enjoy it after a long day.
7
Our stay was overall comfortable. I booked in the Premier Twin Room because the staff said that was the only room type with curtains to cover the transparent bathroom. We are two female business traveller and certainly wouldnt be interested to share see through bathroom. The room came with a small kitchen. The foldable luggage table and one of the light bulbs were broken, the toilet had leaking problem for one night but was fixed yhe next day and there were some small blood stain on the bedsheets as described by the previous review i read. Also the aircondition couldn't be adjusted but we found a heater in room and that made the room a lot warmer. Besides those mentioned, the location was great that close to Wan Chai station, convenient store, restaurants, retail shops and walking distance to Causeway Bay. Also, iLounge is a room provided for guests usage and that was great for us to relax after a long day. We enjoyed hot tea and some snacks such as biscuits, peanuts and chips. Overall, i think it was good.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

iclub Wan Chai Hotel Hongkongiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Restauracjaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Restauracjaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3C06