Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 3089 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (3089)
Sortuj według:
Ryszard M. Podróże służbowe Poland, 27 lutego 2013
dobra lokalizacja i miła obsługa

czysty,wygodny,dobra lokalizacja
9,3
mieszkaliśmy na Vp. pokój, od wczesnego rana słychać na korytarzu trzaskanie drzwi do pokoju śniadań,poza tym podobał nam się Wasz hotel,dlatego zamieszkaliśmy poraz kolejny.
Informacje na temat zwiedzania: z hotelu jest wszędzie blisko,w wiekszości chodziliśmy pieszo,metro blisko,bardzo dobry hotel
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 19 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę wyrjdt etyjej eytj dtyjety eyj eytj etyj ety etyj etyj eytj ety et yejtyj etyj eyje etyj etyj eytj eyjtj etyje ety jetyj
Butrym M. Wycieczki w pojedynkę Poland, 17 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę
Prachya P. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 13 maja 2016
Stay comfort with very good price
6
Stay comfort with very good price
Ng Y. Podróże z partnerem Hong Kong, 12 maja 2016
Nice hotel, room big enough, good location
5
This is the third time I stayed in this hotel, location is good and have many nearby restaurants, the room is big enough and neat & tidy.
Sean H. Podróże z partnerem New Zealand, 9 maja 2016
iClub experience
4,7
Recently stayed in the iClub with my wife. First impressions were that it was a relatively smooth check in process with the staff quite helpful in answering our many questions. The room was a deluxe king that was a good size for HK with enough space for 2 people without issue. The shower was awesome with excellent pressure and was my favorite thing about the room. There are no breakfast facilities here but there are lots of breakfast spots nearby that worked well. There is a coffee room on level 5 that was good for a break, it had tea/coffee options as well as some snacks. We will stay here again if available.
Marcella H. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 8 maja 2016
Need to pay attention on cleanliness of the room
4
The bath towels were frayed
Celin N. Podróże grupowe Singapore, 6 maja 2016
Poor service staff
5,3
Reception staff wasn't very friendly. However location of e hotel and room were pretty good.value for money if u are ok with no service from the hotel staffs
Ng J. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 4 maja 2016
Overall services are excellent!
6
Great location for foods and transportations.
Ching W. Podróże służbowe Malaysia, 27 kwietnia 2016
Location is perfect
5,3
Very near to all kind of public transports, supermarket right opposite the hotel, all kinds if of eatery are near hotel
Recenzje 1 - 3 z 3
iclub Wan Chai Hotel Hong kongiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Pub/Holiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B02