Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłownia iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 99
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 2895 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (2895)
Sortuj według:
Ryszard M. Podróż służbowa Poland, 27 lutego 2013
dobra lokalizacja i miła obsługa

czysty,wygodny,dobra lokalizacja
9,3
mieszkaliśmy na Vp. pokój, od wczesnego rana słychać na korytarzu trzaskanie drzwi do pokoju śniadań,poza tym podobał nam się Wasz hotel,dlatego zamieszkaliśmy poraz kolejny.
Informacje na temat zwiedzania: z hotelu jest wszędzie blisko,w wiekszości chodziliśmy pieszo,metro blisko,bardzo dobry hotel
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 19 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę wyrjdt etyjej eytj dtyjety eyj eytj etyj ety etyj etyj eytj ety et yejtyj etyj eyje etyj etyj eytj eyjtj etyje ety jetyj
Butrym M. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę
Rosary C. Podróż z partnerem Philippines, 21 maja 2015
Best hotel and affordable hotel

I love the interior design of hotel
9,7
House keeping people are very friendly despite of language barrier & the hotel is very accesible to the city
Siu F. Podróż z partnerem Hong Kong, 13 maja 2015
room good

roome good
8
Jack C. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 12 maja 2015
Great service from staff

Service, location, cleaniness
9,3
Nok H. Podróż z partnerem Hong Kong, 4 maja 2015
Good location

Good location, free upgrade, friendly staff
7,7
Ying Y. Podróż służbowa Hong Kong, 4 maja 2015
Good location, 5 mins away from Wanchai station

Location , location , location
6,3
Grace T. Podróż z partnerem United States of America, 3 maja 2015
Clean, Bright, Good Location

Location, English-speaking staff, Bright
8
I got this for my parents and based on their feedback, they really enjoyed it. I had booked the Cosmopolitan hotel last time and iClub was leaps and bounds better. It's very well lit and pretty spacious for a HK hotel. You need to understand that everything in HK is tiny, but this hotel had the advantage of seeming bright and airy (in the rooms), with soft white lighting and lots of mirrors. Hotel staff had great English and my dad had a great tuck-in at breakfast, so I assume it was pretty good. Location is about 5 min from the Wan Chai MTR and has a bunch of good restaurants nearby. The wet market is also about 2 min away, so it's a great place for fresh fruits. The iconic Crystal Jade restaurant is about a 1 min away at the top of Tai Yau Building.
Yu C. Podróż z partnerem Taiwan, 26 kwietnia 2015
nice location and clean

location, clean, convenient
8

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

iclub Wan Chai Hotel Hongkongiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C07