Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłownia iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pub/Hol iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 99
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

na podstawie
2976 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (2976)
Sortuj według:
Ryszard M. Podróż służbowa Poland, 27 lutego 2013
dobra lokalizacja i miła obsługa

czysty,wygodny,dobra lokalizacja
9,3
mieszkaliśmy na Vp. pokój, od wczesnego rana słychać na korytarzu trzaskanie drzwi do pokoju śniadań,poza tym podobał nam się Wasz hotel,dlatego zamieszkaliśmy poraz kolejny.
Informacje na temat zwiedzania: z hotelu jest wszędzie blisko,w wiekszości chodziliśmy pieszo,metro blisko,bardzo dobry hotel
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 19 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę wyrjdt etyjej eytj dtyjety eyj eytj etyj ety etyj etyj eytj ety et yejtyj etyj eyje etyj etyj eytj eyjtj etyje ety jetyj
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę
Zgłoś tą recenzję
Hon H. Podróż z partnerem Hong Kong, 30 sierpnia 2015
Nice room

Style, location, environment
8,3
Zgłoś tą recenzję
Chorng H. Podróż służbowa Malaysia, 25 sierpnia 2015
Good location. Clean and comfortable

GOOD LOCATION. CLEAN AND COMFORTABLE. VALUE FOR MONEY
7
Excellent. Value for money
Zgłoś tą recenzję
Siu K. Podróż z partnerem Hong Kong, 24 sierpnia 2015
Good stay and clean

Big room, clean room, good location
7,3
Zgłoś tą recenzję
Ben M. Podróż służbowa United States of America, 10 sierpnia 2015
Good location, pleasant room

Location, cost, bed
9,3
The bed I was given was extremely soft - some hotel beds in this world are so-so, but it was very, very nice. The room was entirely white, which might not be to everyone's liking, but I appreciated the style. The hotel itself was centrally located, and was easy on my wallet. The only issue that I had was with the keycard - I couldn't get into the room initially, but that was quickly resolved by the staff.
Zgłoś tą recenzję
Harry C. Podróż służbowa Malaysia, 8 sierpnia 2015
Great location. A stone's throw away from F&B

Location, location & location.
7
Overall satisfactory. Walking distance to Wan Chai MTR & a stone's throw away from major F&B. Hotel even provides 24-hours basic drinks & refreshment served on 5th floor. Only complaints are the hotel room was not vacummed during my 2 nights' stay ; the purportedly claimed King-size bed was actually a combination of 2 single beds. Uncomfortable when lying on the center of the "King-size" bed.
Zgłoś tą recenzję
Jayaprakash A. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 8 sierpnia 2015
Good Experience Overall

AC, Room Cleaning, Spacious
6,7
Comfortable.
Zgłoś tą recenzję
James W. Podróż służbowa United Kingdom, 27 lipca 2015
Vary nice hotel good location

Very nice
9,7
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

iclub Wan Chai Hotel Hongkongiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pub/Holiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05