lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłownia iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Restauracja iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłownia iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Restauracja iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 99
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 2803 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
5,9
Wszystkie recenzje (2803)
Sortuj według:
Ryszard M. Podróż służbowa Poland, 27 lutego 2013
dobra lokalizacja i miła obsługa

czysty,wygodny,dobra lokalizacja
9,3
mieszkaliśmy na Vp. pokój, od wczesnego rana słychać na korytarzu trzaskanie drzwi do pokoju śniadań,poza tym podobał nam się Wasz hotel,dlatego zamieszkaliśmy poraz kolejny.
Informacje na temat zwiedzania: z hotelu jest wszędzie blisko,w wiekszości chodziliśmy pieszo,metro blisko,bardzo dobry hotel
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 19 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę wyrjdt etyjej eytj dtyjety eyj eytj etyj ety etyj etyj eytj ety et yejtyj etyj eyje etyj etyj eytj eyjtj etyje ety jetyj
Butrym M. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę
Jose D. Wycieczka w pojedynkę Macau, 25 stycznia 2015
Good located plus friendly staff

Location, courteous staff & price
7
Annita A. Podróż w większej grupie Indonesia, 21 stycznia 2015
Good location. The room is clean, but very small.

Location, cleaness, nice room interior
6
It was ok. The aircon in my room didn't make the room warm although we set it to 30 degree. the staff are very friendly. The room is very small.
Valdemar I. Podróż z partnerem Portugal, 17 stycznia 2015
free wifi free coffee free snack free fruit

24/7 lounge is great. Free light meal in the morning. Snack and coffee all day
8,3
Great location and good value for money
Chik M. Podróż z partnerem Singapore, 15 stycznia 2015
Qualiity hotel at priime location

1. Location 2. Clean and comfort room 3. 24 hr lounge
7,3
Was given a upgraded room which made my stay very enjoyable. Like the 24 hr lounge that provide snacks and hot drinks. Room was clean and comfortable.
Joel L. Podróż służbowa Philippines, 14 stycznia 2015
very very nice hotel

location..room is so nice...near yummy restaurants
9,7
Stephen M. Podróż służbowa United States of America, 13 stycznia 2015
Decent Hotel

Location
6,3
Decent - nothing fancy. Bed is way too hard!
Eko W. Podróż z partnerem Indonesia, 11 stycznia 2015
a place to stay when you are in Hongkong

1. a very strategic location of hotel 2. good service from the hotel staff 3. very clean and quite enough even locates at the middle of town
8,7
I enjoyed my stay in Hongkong and very lucky had choosed the very good service , good people and good hotel location during my very short stay in Hongkong after 5 hard days in simulator.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

iclub Wan Chai Hotel Hongkongiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Restauracjaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Restauracjaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3A01